Crypto prijs stijgt
Persbericht

DogWifHat Maakt Traders Crypto Miljonair, Is Dit De Beste Crypto Meme Met Potentie x1000 Te Gaan?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


In de wereld van crypto memes zijn het de vreemdste tokens die viraal kunnen gaan. Het recente succes van Bonk en DogWifHat zorgt ervoor dat met name Solana meme tokens populair zijn op het moment. Hoe komt de groei van dergelijke tokens tot stand, en hoe kun jij ook profiteren van de nieuwste crypto met potentie?

DogWifHat – Hond met Hoed Maakt Traders Crypto Miljonair

Het succes van de DogWifHat token komt vrijwel uit de lucht vallen. De Solana token promoot zichzelf als ‘een hond met een hoedje’, niets meer en niets minder. Er is geen groot achterliggend programma, er is geen diepere gedachte, er is zelfs geen sprake van ironie of sarcasme bij de promotie van deze munt.

Weinig om warm voor te lopen, zouden veel investeerders zeggen. Toch zagen enkele meme coin ‘degens’ de potentie van deze token, en besloten ze massaal te investeren. Vanaf de listing in januari van dit jaar tot eind februari bleef de token aardig onder de radar. De koers bleef steken tussen $0,19 en $0,41. Pas vanaf 25 februari steeg de token snel in waarde, met $3,15 op 14 maart als voorlopig hoogtepunt.

DogWifhat was zodoende een van de beste crypto op het moment. Enkele investeerders die op tijd waren, werden dankzij deze token crypto miljonair. DogWifHat is doorgegroeid naar de vierde plek op de ranglijst van crypto meme tokens, met een market cap van $2,3 miljard.

Medeoprichter Solana: Stop met Meme Coins

Voor sommige crypto meme liefhebbers is het feit dat je dankzij een verder waardeloze token als DogWifHat crypto miljonair kunt worden nog niet lollig genoeg. In een poging de grap verder uit te breiden, is onlangs een actie op touw gezet om reclametijd op de wereldberoemde Vegas Dome te kopen. Al binnen vier dagen werd $690.000 opgehaald voor deze stunt. Grappenmakers fantaseren nu al over de mogelijke reclame voor $WIF.

Anatoly Yakovenko, een van de medeoprichters van Solana, ziet de groei van de crypto meme populariteit op zijn netwerk echter (deels) met lede ogen aan. In een twitterbericht roept hij investeerders op niet langer meme coins op zijn blockchain te kopen: ‘Stop doing this’. De gedachte hierachter is waarschijnlijk dat het netwerk vertraagd wordt door vele meme coins, waardoor meer serieuze projecten en DApps niet langer goed kunnen functioneren.

De oproep van Yakovenko komt hem op het hoongelach van enkele crypto meme ‘degens’ te staan. Was het immers niet de Solana koers die optimaal profiteerde toen een run om meme crypto met potentie ontstond? 

Meme crypto met Potentie

Ook geven enkele investeerders en analisten onder de tweet van Yakovenko aan dat de geest op dit moment nu eenmaal al uit de fles is: investeerders hebben gezien hoe crypto met potentie zoals Bonk en DogWifHat flink kon groeien, en willen niet de kans missen om ook crypto miljonair te worden. 

Besluit je nu om te investeren in deze twee tokens, dan ben je echter ruimschoots te laat. Beide tokens hebben de volle potentie van een crypto meme benut, maar zullen waarschijnlijk niet verder groeien. 

Tokens die nog niet zijn doorgebroken bij het grote publiek, maar wel de potentie hebben om dit te doen, zijn de beste crypto om nu te kopen. Wij tippen in dat kader Doge20, Smog, Sponge en DogWifCat.

Dogecoin20 (DOGE20) – Crypto Meme Opvolger van DOGE?

Dogecoin is en blijft de grootste en meest bekende meme coin. Met een market cap van meer dan $22 miljard en een negende plek op de ranglijst van grootste tokens is het een naam om rekening mee te houden in de crypto wereld. De token heeft al van veel vroege investeerders crypto miljonairs gemaakt.

Nu staat er een opvolger van Dogecoin klaar om het nest te verlaten: Dogecoin20. Deze token hanteert in veel opzichten dezelfde stijl als DOGE, maar heeft verbeterde tokenomics ten opzichte van haar grote voorbeeld.


Zo heeft DOGE20 een beperkt aantal tokens (1,4 miljard stuks), waardoor er geen hyperinflatie kan ontstaan. Daarnaast kunnen investeerders dankzij het deflatoire staking mechanisme gratis crypto verdienen.

Dit zijn voordelen die Dogecoin niet heeft. Mede dankzij de sterke tokenomics en de kleine market cap heeft Dogecoin20 daarom de mogelijkheid om uit te groeien tot een van beste crypto investeringen van dit jaar!

Nu naar Dogecoin20

Smog (SMOG) – Grote Crypto Airdrop

Yakovenko mag zich dan wel zorgen maken over het grote aantal crypto meme tokens op zijn netwerk, investeerders zijn met name enthousiast over nieuwe tokens zoals Smog.

Deze meme coin, gethematiseerd rondom een vuurspuwende draak, belooft investeerders die nu instappen te belonen met de grootste SOL aidrop ooit. Hoe langer je de token bezit, hoe groter je aandeel in de crypto airdrop. Liefst 25% van het totale aantal SMOG tokens is voor deze aidrop gereserveerd.

Crypto Airdrops zijn een belangrijk onderdeel van de strategie van veel nieuwe meme coins op Solana. Zo was de airdrop van Bonk één van de redenen waarom de koers van die token zo kon groeien. Mogelijk staat SMOG eenzelfde flitscarrière te wachten.

Nu naar Smog

Sponge V2 (SPONGEV2) – Bigger and Better Dan Vorige Crypto Meme

Tijdens de bear market in 2023 liet Sponge zien een van de beste crypto investeringen van het moment te zijn. De meme coin haalde een market cap van $100 miljoen, en sommige investeerders hadden winsten van x100 of meer.

Nu is $SPONGE terug in een nieuw jasje: Sponge V2. Deze nieuwe token, die de ticker van de oude Sponge token overneemt, is volgens het projectteam ‘bigger and better’ dan het origineel.

Listings op grote exchanges, een trouwe community, een enorm marketingbudget en een eigen P2E game moeten het voor SpongeV2 mogelijk maken om nieuwe investeerders te belonen met enorme winsten. Wie weet zal SpongeV2 sommigen zelfs crypto miljonair maken.

Nu naar Sponge V2

DogWifCat (DWIFC) – Crypto Met Potentie Maakt Jou Crypto Miljonair

DogWifCat is de parodie waarvan je wist dat die zou komen: als persiflage op DogWifHat is DogWifCat ($DWIFC) gemaakt, met in de hoofdrol een hond die aan een kat vast zit (of juist precies andersom).

https://twitter.com/EricCryptoman/status/1770829590111367217

DogWifCat kent geen stakingmechanisme, geen diepgravende tokenomics, geen marketingteam, geen play-to-earn mogelijkheden: helemaal niets.

DogWifCat is een pretentieloze, humoristische parodie op meme crypto: en juist daardoor zou deze token weleens enorm in waarde kunnen stijgen.

Je kunt nu investeren in deze meme crypto via de Solana exchanges Raydium en Jupiter. Wil je een keer goed lachen, of meer informatie over de token? Neem dan een kijkje op de officiële website.

DWIFC Kopen op Jupiter


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.