Rebel Satoshi
Persbericht

Drie gamingtokens die elke belegger in 2024 zou moeten HODLen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • Marktexperts hebben een stijging van de prijs van gaming-tokens in 2024 voorspeld.
  • Analisten voorspellen dat The Sandbox voor eind 2024 een koers van $2,4 zal noteren, terwijl Gala naar verwachting voor eind 2024 een koers van $0,2 zal noteren.
  • Er wordt voorspeld dat de nieuwe sensatie op gaminggebied, Rebel Satoshi Arcade, dit jaar $0,1 zal bereiken.

Te midden van het grote aantal oude en nieuwe gaming-tokens die op de markt zijn gekomen, hebben analisten drie top-altcoins uitgekozen: The Sandbox, Gala en Rebel Satoshi Arcade, die dit jaar enorme winsten zullen opleveren. Laten we eens kijken naar deze gaming-tokens en hun potentiële prijsvoorspellingen.

Rebel Satoshi Arcade (RECQ): Analisten geven een bullish koersdoel van $0,1

Rebel Satoshi (RECQ) is een gemeenschapsgestuurd ecosysteem dat de thema’s vrijheid, eenheid en revolutie omarmt. De geest van rebellie en drang naar decentralisatie is verankerd in spannende arcadespellen, waardoor het een topproject van DeFi is. Rebel Satoshi zal een verscheidenheid aan top-play-to-play- en play-to-play-arcadegames bevatten, samen met nieuwe klassieke games die zijn ontworpen om spelers betrokken te houden.

Rebel Satoshi voltooide onlangs de blockchain ICO voor zijn eerste token, $RBLZ, die met 150% steeg en indruk maakte op de cryptogemeenschap. Helaas hebben velen deze fantastische kans gemist. Er is echter nog een kans met de lancering van een nieuwe altcoin, RECQ. Met een waarde van $0,0037 fungeert $RECQ als het nuts- en transactionele token voor het Rebel Satoshi-ecosysteem.

RECQ wordt ook uitgereikt als prijs aan gamers voor hun spelprestaties en kan worden gebruikt om de beste NFT’s en spelapparatuur aan te schaffen. Gezien het succes van $RBLZ tijdens de voorverkoop, wordt verwacht dat $RECQ het ook goed zal doen. Vanwege het aanzienlijke nut ervan denken analisten dat $RECQ één van de beste munten is om in te investeren, met enorme winsten dit jaar. Ze voorspellen een prijsstijging naar $0,1.

Gala (GALA) prijsvoorspelling

Gala (GALA), de utility-token van het Gala blockchain gaming-ecosysteem, staat op vrijwel alle tijdframes in het rood. Uit gegevens van CoinMarketCap blijkt dat de waarde van de gaming-altcoin met 25,7% is gedaald op de wekelijkse grafiek.

Deze wekelijkse prijsdaling wordt weerspiegeld in de maandelijkse en jaarlijkse termijnen, die verliezen van respectievelijk 19,0% en 11,1% kennen. Toch praten analisten nog steeds over de GALA-munt. Vanaf 18 april duwden bulls de prijs van Gala van $0,039 naar $0,043 voordat ze daalden. Experts zien de Gala-prijs stijgen naar $0,2 in 2024.

De Sandbox (SAND)-prijsvoorspelling

De Sandbox (SAND) is ook één van de gaming-tokens waar marktexperts optimistisch over zijn. SAND, als de utility-token van een virtueel gamingplatform, zal worden gebruikt voor aan- en verkoop. Tijdens de crypto bull run in 2021 kende de alt-munt een enorme stijging naar $8,44.

Helaas handelde SAND het afgelopen jaar onder de $1 en de hoogste prijs was $0,8. In april 2024 laat een blik op de wekelijkse prijsgrafiek van The Sandbox zien dat de waarde van de virtuele munt schommelt tussen $0,3865 en $0,6216. Niettemin verwachten marktgoeroes dat de token in 2024 een waarde van $2,4 zal bereiken.

Conclusie

De Sandbox, Gala en Rebel Satoshi Arcade zijn voor elke investeerder de beste crypto’s voor HODL voor de bullmarkt van 2024. Naast dat ze fungeren als traditionele crypto, hebben ze toepassingen op hun respectievelijke spelplatforms die hen extra voordelen opleveren.

Bezoek voor de laatste updates en meer informatie de officiële Rebel Satoshi-website of neem contact op met Rebel Red via Telegram.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.