Eerste ERC-20 token gelanceerd op Coinbase

 
 
Cryptocurrency Exchange Coinbase is begonnen met het aanbieden van 0x (ZRX)-token. Dit is de eerste keer dat Coinbase een ERC-20 token aanbiedt. 


ERC-20 Tokens

ERC-20 tokens zijn tokens die exclusief op het Ethereum (ETH) platform zijn gemaakt en worden gebruikt. ERC staat hierbij voor Ethereum Request for Comment, waarbij 20 het toegewezen nummer is om dit verzoek uit te voeren. Het maken van een nieuwe token door middel van ERC-20 is erg makkelijk, waardoor ETH populair is bij crowdfunding-bedrijven die aan Initial Coin Offerings (ICO’s) doen.


Nog niet voor iedereen beschikbaar

Op dit moment heeft Coinbase ondersteuning op het professionele platform Coinbase Pro gelanceerd voor de ZRX. Hierdoor is de token nog niet direct voor iedereen beschikbaar. De uitwisseling meldt dat een afzonderlijke aankondiging zal worden gedaan wanneer het token beschikbaar wordt op Coinbase en op zijn iOS- en Android-apps.
Vier onafhankelijke fasen

De handel in ZRX zal binnenkort in de meeste rechtsgebieden beschikbaar zijn om over en weer te handelen, behalve in New York, tenminste tijdens de opstartfase. Later zal deze ook in New York beschikbaar worden. Coinbase heeft de lancering van de ERC-20 token verdeeld in 4 onafhankelijke fasen voor elk nieuw handelspaar; ZRX / USD, ZRX / EUR en ZRX / BTC. ZRX / GBP moet helaas nog even op zich laten wachten.

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken