Nieuws

Eerste Ronde Blockport STO Start op 15 April – Minimale Inleg €500

Als één van de eerste cryptobeurzen in Europa zal de Nederlandse exchange Blockport op 15 april een STO (Security Token Offering) lanceren. Hierbij kunnen investeerders uit Europa en de Verenigde Staten een aandeel in Blockport bemachtigen, waarmee ze recht krijgen op dividenduitkering.


Wat is Blockport precies?

Blockport heeft begin 2018 veel aandacht gekregen in de internationale media nadat de ICO in slechts 12 minuten volledig was uitverkocht, en hiermee voor meer dan 10 miljoen Euro in Ethereum werd opgehaald.

Blockport heeft als doel om de adoptie van cryptovaluta voor het grote publiek te realiseren door het kopen van crypto’s bijzonder eenvoudig te maken voor beginners, maar ook aantrekkelijk te maken voor ervaren handelaren.

Blockport richt zich met name sterk op de volgende punten:


Gebruiksvriendelijkheid

Blockport bedient cryptohandelaren van ieder niveau. Zowel absolute beginners als ervaren traders maken op dit moment gebruik van het platform. De interface is bijzonder intuïtief en wordt dan ook al meermaals het Europese alternatief voor Coinbase genoemd.

Een belangrijk verschil is echter dat de fees op Blockport vele malen lager liggen dan bij Coinbase, en het feit dat Blockport nu al over een breder aanbod aan beschikbare munten en tokens beschikt. Daarnaast kunnen Nederlandse gebruikers snel Bitcoin en andere cryptovaluta kopen met iDEAL.


Slim ordersysteem voor de beste prijs

Bekende internationale exchanges als KuCoin, Bitfinex en BitStamp zijn geïntegreerd in het Blockport platform. Op deze manier handelen gebruikers van Blockport altijd tegen de beste prijs, omdat het slimme ordersysteem continu scant naar de beste prijs.

Dit is een interessante functie van Blockport waar we erg enthousiast over zijn. Zeker wanneer er meerdere grote exchanges zullen worden toegevoegd in de toekomst kan dit Blockport tot een zeer interessante exchange maken voor ervaren handelaren die altijd op zoek zijn naar de beste prijs.


Social Trading

Op dit moment wordt er ook gewerkt aan de Social Trading functionaliteit. Hiermee kunnen Blockport gebruikers elkaar volgen en kopiëren. Zo kunnen beginnende traders snel leren van meer ervaren traders en meeliften op hun succes. Ervaren traders profiteren hier vervolgens ook weer van omdat ze hiervoor Blockport Tokens (BPT) ontvangen, Blockport’s eigen utility token.


Internationale focus

Met de aanstaande STO heeft Blockport als doel om verdere uitbreiding van het platform te realiseren. Er is veel Amerikaanse interesse in Blockport, mede omdat er een sterke vraag is naar een gebruiksvriendelijke exchange met lage fees.

De opbrengsten uit de STO zullen daarom onder meer worden ingezet om de benodigde licenties te bemachtigen die vereist zijn voor toetreding tot de Amerikaanse markt.


Sterke partners

We verwachten dat de Blockport STO evenals de ICO de interesse zal wekken van veel investeerders die toekomst zien in crypto en blockchain. Zo zien we dat Blockport al een aantal zeer prominente partnerschappen heeft opgezet, onder meer met PWC, Nexo, ARK en TrueUSD. Op 15 april zal de eerste ronde voor de STO worden gestart waarbij de minimale inleg 500 euro zal bedragen. Wil je op de hoogte gehouden worden en updates ontvangen, check dan Blockport’s officiële site: https://blockport.io/sto

Check een andere partner: Modeco.