kangamoon
Persbericht

EGRAG CRYPTO heeft een schokkende XRP-prijsvoorspelling, Jupiter en KangaMoon domineren de altcoin-ruimte

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


EGRAG CRYPTO haalde de krantenkoppen met zijn gedurfde XRP (XRP) prijsvoorspelling. Ondertussen zijn altcoins zoals Jupiter (JUP) en KangaMoon (KANG) uit de schaduw getreden om de overhand te nemen. Zo is de waarde van JUP recentelijk met 160% gestegen, terwijl veel analisten de ster van de Stage 5 voorverkoop, KANG, als de volgende altcoin zien die in 2024 $0,5 zal bereiken.

EGRAG CRYPTO: De XRP-prijs zal binnenkort $4 bereiken

XRP (XRP) heeft onlangs zijn ups en downs gehad. Volgens gegevens van CoinMarketCap daalde de XRP-prijs in de afgelopen 30 dagen alleen al van $0,62 naar $0,58. Ook zakte zijn marktkapitalisatie van $34,23B naar $32,37B in die tijd. Maar cryptoanalist EGRAG CRYPTO blijft optimistisch. In zijn nieuwe tweet stelt hij dat deze altcoin binnenkort $4 zal bereiken.

De technische analyse voor de XRP crypto laat ook bullish signalen zien. Bijvoorbeeld, XRP handelt nu boven zijn 100- en 200-daagse EMA’s. Om al deze redenen hebben experts op het gebied van crypto een bullish XRP-prijsvoorspelling gemaakt. Ze voorzien dat de prijs van deze altcoin $0,96 zal bereiken binnen Q2 van 2024.

Jupiter (JUP): Op een Opwaartse Traject

Intussen heeft Jupiter (JUP) zich ontpopt als een van de altcoins om in de gaten te houden. In de afgelopen maand is zijn prijs gestegen van $0,59 naar $1,56 – een stijging van 160%. In die periode sprong de marktkapitalisatie van Jupiter ook van $800M naar $2,11B.

Vanuit een technische analyse perspectief zal de Jupiter crypto deze opwaartse trend voortzetten. Op dit moment geven negen technische indicatoren koopsignalen voor deze altcoin. Bij het maken van hun Jupiter-prijsvoorspellingen houden marktanalisten rekening met al deze factoren. Daarom voorspellen zij een potentiële stijging naar $2,37 voor Jupiter voor het einde van Q2 2024.

KangaMoon (KANG): Een van de Opvallende Altcoins om te Kopen

KangaMoon (KANG) is rijzende in de altcoin-markt, met meer dan 20.000 leden in de gemeenschap en meer dan 5.800 houders. Het heeft ook vroege kopers een ROI van 290% geboden terwijl zijn voorverkoop blijft schitteren.

Het Play-to-Earn (P2E) spel van KangaMoon staat op het punt gelanceerd te worden. Het streeft ernaar de crypto gaming industrie te veranderen door KANG als zijn primaire in-game valuta te gebruiken. Als gevolg kunnen spelers in-game items kopen en hun personages verbeteren met deze altcoin.

Om vroege ondersteuners van het project van KangaMoon te belonen, heeft het gratis KANG-tokens uitgedeeld aan zijn meest actieve leden van de gemeenschap. Deze zet heeft talloze individuen naar de sociale media-inhoud van KangaMoon doen graviteren om het te liken, delen en retweeten.

Momenteel is KANG geprijsd op $0,0196 tijdens de laatste fase van zijn voorverkoop. Maar, experts voorspellen dat het zou kunnen stijgen naar $0,5 wanneer het genoteerd wordt op een Tier-1 CEX in Q2 van 2024. Deze prijsvoorspelling lijkt plausibel gezien het feit dat het banden heeft met de P2E gaming markt, die Yahoo Finance voorspelt dat het $885M zal bereiken tegen 2028. Daarmee kan KANG een van de top 10 altcoins zijn in 2024.

Wat Geeft KangaMoon een Voordeel ten Opzichte van XRP en Jupiter?

De marktkapitalisatie van KangaMoon is superlaag op $19,6M, wat het in een geweldige positie plaatst vergeleken met XRP en Jupiter. Om te verduidelijken, KANG heeft minder nieuwe fondsen nodig voor zijn waarde om te stijgen. Dit verschil stelt KangaMoon in staat om het beter te doen dan zijn collega’s op de altcoin-markt. Als je geïnteresseerd bent in KANG, meld je dan aan via de onderstaande links en verkrijg een bonus van 10%.

Ontdek de Spannende Mogelijkheden van de KangaMoon (KANG) Voorverkoop Vandaag!

Website: https://KangaMoon.com/

Join Onze Telegram Community: https://t.me/KangaMoonofficial


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.