Gesponsord bericht

Newsbit 19-09-2022 12:00 leestijd 3 - 6 min

Ervaar de nieuwe Yield Optimizer ontwikkeld door Bloomify

Opbrengstoptimalisatie begon de afgelopen jaren meer aandacht van beleggers te trekken als een techniek om rente te verdienen op cryptocurrencies die vanaf 2020 buitengewoon populair werden.

Opbrengstoptimalisatie is het gebruik van automatische samengestelde kluizen om de prestaties en inkomsten te verhogen. Op het gebied van cryptocurrency biedt Yield Optimization u de mogelijkheid om een aanzienlijk passief inkomen te verdienen met uw crypto over de beste blockchains vanuit een schone, eenvoudige en gebruiksvriendelijke applicatie.

Bloomify zorgt voor een revolutie in de manier waarop Yield Optimizers werken, met de nadruk op gebruikerservaring, flexibiliteit en opties die zowel de gebruiker als de betrokken protocollen ten goede komen. Met Bloomify kunnen gebruikers een combinatie van accumulatoren, winstnemers, conventionele kluizen, farms en geavanceerde strategieën gebruiken.

Over de Bloomify Yield Optimizer

Traditionele yield-optimizers nemen de winst van investeringen in één token of Liquidity Provider (LP) en voegen vervolgens 100% terug in de initiële investering. Deze techniek voorkomt dat er winst wordt gemaakt terwijl er een gesloten lus wordt gecreëerd waarin slechts één token of LP tegelijk wordt geïnvesteerd.

De gesloten-loop-methode kan slecht zijn voor gebruikers doordat het hen niet aan moedigt winst te nemen, wat kan betekenen dat ze waarde verliezen, vooral bij hogere risico’s of inflatoire tokens. Voor de protocollen kan het gesloten-loopsysteem de groei te snel versnellen, wat vervolgens grote verkopen genereert en de tokenprijs sneller doet dalen.

Bloomify betreedt de markt als een slim alternatief voor wat momenteel beschikbaar is en brengt nieuwe manieren met zich mee om uw opbrengsten echt te optimaliseren en winst veilig te stellen zonder de protocollen waarin u investeert te schaden.

Bloomify legt de controle terug in de handen van de gebruiker – inzet, winst terug naar uw portemonnee, herinvesteren in een andere LP, diversifiëren of vasthouden.

Bloomify biedt gebruikers de mogelijkheid om:

 • het vermogen om strategieën met meerdere lagen te creëren;
 • het vermogen om de blootstelling te verminderen en toch te investeren in nieuwe projecten;
 • het vermogen om winst te nemen;
 • de aanmoediging om hun bezit te diversifiëren;
 • verhoogde flexibiliteit;
 • en enige mate van maatwerk

De nieuwe functies

De nieuwe functies van de yield optimizer Bloomify zorgen voor excel in vergelijking met traditionele yield optimizers, vooral omdat gebruikers kunnen kiezen uit verschillende investeringsopties.

Het proces voor beleggingsbeheer wordt echter niet ingewikkelder, maar wordt gefaciliteerd door een reeks strategieën die zijn ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn:

 • Accumulatoren: Stort in LP1, de opbrengst van LP1 accumuleert naar LP2. LP2 autoverbindingen in de bank om meer LP2 te kopen. Volledig geautomatiseerde gedeelde lagere gaskosten genereren prestatievergoedingen voor $Charge-stakers.
 • Winstnemers: Stort in LP1, de opbrengst van LP1 wordt meegenomen naar een stabiele LP in een bank die automatisch wordt omgezet in stabielere munten. Volledig geautomatiseerde gedeelde lagere gaskosten genereren prestatievergoedingen voor $Charge-stakers.
 • Vaults: Bloomify Vaults zijn volledig geautomatiseerde methoden om uw winst te herinvesteren in uw oorspronkelijke liquiditeitspool. Volledig geautomatiseerde, gedeelde lagere gaskosten genereren prestatievergoedingen voor $Charge-stakers.
 • Farms: met Bloomify-farms kunnen gebruikers een token of LP inzetten en een andere verdienen. Er is geen bereidingsfunctie en de gebruiker moet alle opbrengsten handmatig beheren. Er is ook geen run-strategie, de farm blijft opbrengen zolang je in het spel bent en er opbrengst wordt gegenereerd.
 • Geavanceerde strategieën: Bloomify-strategieën bieden u aanpasbare opties voor opbrengstoptimalisatie. Maar aangezien de geavanceerde strategieën ten minste één onderdeel hebben dat handmatig wordt uitgevoerd wanneer u voldoende winst maakt, worden ze alleen aanbevolen aan de meer gevorderde beleggers.

Over Bloomify

Naast cryptocurrencies en gedecentraliseerde financiën heeft Bloomify tientallen jaren ervaring in technologie, informatietechnologie, telecommunicatie en het bedrijfsleven.

De oplossingen van Bloomify vallen op omdat ze een alternatief bieden voor de conventionele yield optimizer, die bekend staat als een gesloten systeem dat gebruikers beperkt in hun mogelijkheden om te diversifiëren en winst te nemen.

Platformgebruikers kunnen meerlagige strategieën bouwen om het risico te verminderen en tegelijkertijd te investeren in nieuwe tokens, terwijl ze nog steeds investeren in nieuwe tokens, winst genereren, diversifiëren en meer flexibiliteit ervaren. De inkomsten van gebruikers kunnen worden gebruikt om hun huidige inkomstenbron te vergroten of om de oorspronkelijke investering te dekken.

De Bloomify-gebruikers profiteren ook van het gebruik van de twee native tokens – $Charge en $Static.

$Charge is een platformtoken dat kan worden vastgehouden en ingezet om een ​​deel van de prestatievergoedingen te verdienen die worden uitbetaald in het andere native token, $Static. Zoals je misschien al geraden had, is $Static het beloningstoken van Bloomify. De gebruikers ontvangen hierin een deel van de prestatievergoedingen en kunnen deze ook gebruiken om gereduceerde runvergoedingen voor geavanceerde strategieën te betalen.

Door $Charge uit te zetten, krijgen gebruikers de kans om een ​​deel van de prestatievergoedingen te ontvangen en te profiteren van de groei van hun platform. En naarmate TVL toeneemt, stijgen de beloningen terug naar $ Charge-stakers.

De kanalen van Bloomify

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten