pbpb
Persbericht

Ethereum (ETH), Cosmic Kittens (CKIT) en Stacks (STX): Onthulling van Verbazingwekkende Toekomstige Prijsvoorspellingen voor 2024

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De cryptowereld beweegt snel en het is van cruciaal belang voor investeerders in de industrie om ontwikkelingen te volgen om geen spannende kansen te missen. Ethereum (ETH) is een topmunt met bijna geen rivalen, en Stacks (STX) baant de weg in de DeFi-ruimte met een marktkapitalisatie van $4 miljard. Cosmic Kittens (CKIT) is een nieuw blockchain-gamingplatform dat beloningen in de echte wereld en spannende gameplay biedt. De native CKIT-token gaat in voorverkoop, waarbij sommige analisten een 50x rendement in 2024 voorspellen.

>>Klik hier om meer te leren over Cosmic Kittens (CKIT)<<

Ethereum (ETH): Validator Staking op MetaMask

Recentelijk heeft MetaMask een nieuwe dienst gelanceerd waarmee gebruikers hun validator node op Ethereum (ETH) kunnen beheren. De optie is ingebouwd in de MetaMask-app onder een functie genaamd MetaMask Portfolio. Met deze functie beheert MetaMask de node voor gebruikers die 32 ETH storten.

De prijs van Ethereum (ETH) schommelde vorig jaar tussen $2.273 en $2.229. En het is niet alleen de prijs die op en neer gaat, ook de marktkapitalisatie volgt dezelfde beweging.

Technisch gezien kan Ethereum (ETH) de komende maanden een bullish run tegemoet zien. Op het moment van schrijven wordt de altcoin verhandeld boven de $30.000. Als deze trend zich voortzet, voorspellen experts dat Ethereum (ETH) tegen Q4 2024 $4.282 zal bereiken.

>>>Koop CKIT Nu<<<

Cosmic Kittens (CKIT): Een Opkomende Game-Changer

Het nieuwste project, Cosmic Kittens (CKIT), is klaar om play-to-earn (P2E) gaming te combineren met NFT-handel. Het is zo uniek dat velen enthousiast zijn om te zien hoe het zich ontwikkelt. CKIT biedt een robuust play-to-earn ecosysteem aangedreven door CKIT-tokens, de in-game valuta die wordt verdiend door verschillende activiteiten. Het spel bevat een reis waarin gamers schattige kat-NFT’s met unieke vaardigheden zullen grootbrengen. Hoeveel zorg en aandacht je aan je Cosmic Kittens (CKIT) besteedt, zal hun algehele geluk en gezondheid beïnvloeden. Gamers kunnen unieke varianten van Cosmic Kittens (CKIT) ontdekken via een huisdierfokdynamiek die lijkt op klassieke spellen zoals Tamagotchi, Nintendogs en Pokemon.

Cosmic Kittens (CKIT) streeft er ook naar om een levendig gameFi-ecosysteem te worden via aantrekkelijke play-to-earn incentives. Ten eerste kunnen gamers tokens verdienen door NFT’s te verkopen. Ze kunnen ook CKIT-tokens winnen door missies in het spel te voltooien. Een ander incentive model voor Cosmic Kittens (CKIT) is het Rocket Rewards-programma, dat de meest loyale gamers op Cosmic Kittens (CKIT) toegang geeft tot exclusieve NFT’s en Galactic Art-drops.

Ten slotte kunnen gamers een percentage en opbrengstverhogingen verdienen door hun CKIT-tokens te staken. Cosmic Kittens (CKIT) is opgezet om zowel gamingliefhebbers als investeerders aan te trekken. Bovendien is de vraag naar GameFi-assets gestegen na voorspellingen dat de waarde van de blockchain-gamingmarkt tegen 2030 de $600 miljard zal overschrijden. Met de huidige hoge vraag zijn bepaalde marktexperts optimistisch over CKIT. Ze voorspellen dat de prijs van de token met tot wel 500% zal stijgen zodra deze de beurzen bereikt.

Stacks (STX): 100M+ STX TVL Bereikt

Ondertussen was er ook spannend nieuws over Stacks (STX). Stacking DAO (STSTX), het op één na grootste DeFi-protocol in het Stacks (STX) netwerk, heeft een TVL van $100M overschreden.

De prijs van Stacks (STX) is de afgelopen maand alleen al gestegen van $2.3 naar $2.4. De marktkapitalisatie neemt ook toe. Het ging van $3.5B toen naar $2.3B nu. Het sentiment voor deze altcoin is bearish, aangezien de technische indicatoren rood tonen.

Vanwege deze factoren voorzien markanalisten een Stacks (STX) prijs van $2.49 in Q3 van 2024.

>>>Koop CKIT Nu<<<

Kan Cosmic Kittens (CKIT) Sneller Stijgen dan Ethereum (ETH) en Stacks (STX)?

Met het juiste publieksbereik is Cosmic Kittens (CKIT) goed gepositioneerd om een loyale fanbase te krijgen, vergelijkbaar met Pokemon en Minecraft. Volgens Fortune Business staat de blockchain-gamingindustrie op het punt om een enorme toename te zien tot $614.91 miljard tegen 2030, waardoor het geen verrassing is dat Cosmic Kittens (CKIT) exponentiële groei zou kunnen zien in 2024 en daarna.

Investeerders haasten zich nu om Cosmic Kittens (CKIT) te kopen, aangezien de voorverkoop net van start is gegaan. De lage prijs van $0.0055 biedt een kans om de token tegen een lage marktwaarde te kopen voordat de verwachte marktstijging plaatsvindt. Bovendien biedt de voorverkoop een bonus van 20% aan investeerders die CKIT nu kopen.

Het is zeldzaam om een potentiële miljard-dollar crypto zo vroeg in de ontwikkeling te zien, en Cosmic Kittens (CKIT) staat klaar voor een enorme lancering.

Omdat het zo vroeg in de ontwikkeling is, heeft Cosmic Kittens niet veel investering nodig om dit jaar enorme groei te zien – wat CKIT een uitstekende optie maakt voor diegenen die op zoek zijn naar een snel rendement in 2024.

Website: https://cosmickittens.online/

Telegram: https://t.me/cosmickittens

Twitter: https://x.com/CosmicKittens_X

Whitepaper: https://cosmickittens.gitbook.io/cosmic-kittens


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.