Milei Moneda
Persbericht

Expert voorspelt interessante trend voor $MEDA, terwijl FLOKI- en APT-beleggers hun verliezen beperken

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • Analisten denken dat Milei Moneda ($MEDA) de beste munt is om in te investeren.
  • De aankondiging van de routekaart slaagde er niet in de prijs van FLOKI te katalyseren.
  • APT valt ondanks de lancering van een nieuwe oplossing voor game-ontwikkelaars.

Experts zeggen dat Milei Moneda ($MEDA) één van de beste cryptomunten van deze bullmarkt zou kunnen zijn. Ondertussen rolt FLOKI plannen uit om van het project meer dan een meme-munt te maken. Aptos (APT) kondigt ook een nieuwe ontwikkeling aan voor gamers.

Waarom zijn experts optimistisch over Milei Moneda? Dat zoeken we uit!

Bezuinig zoals Milei: Investeer in $MEDA!

Waarom analisten positief zijn over Milei Moneda

Milei Moneda heeft de cryptomarkt stormenderhand veroverd met zijn overheerlijke voorverkoopwinsten en andere interessante voordelen. Deze voordelen hebben veel meer investeerders aangetrokken, met tot nu toe meer dan 55 miljoen $MEDA-tokens verkocht.

Als we deze voordelen in detail uiteenzetten: fase 1-beleggers hebben al een winst van 25% behaald nadat de $MEDA naar de huidige prijs van $0,0125 was gestegen. Fase 2-investeerders zullen een winst van 60% behalen wanneer Milei Moneda wordt gelanceerd op $0,020.

$MEDA-investeerders hebben ook recht op stemrecht, beloningen voor kwaliteitsvoorstellen en kortingen. Ze hebben ook toegang tot exclusieve NFT-collecties en NFT-stakingbeloningen. Ze mogen ook deel uitmaken van de levendige Milei Moneda-gemeenschap op X, Discord en Reddit. Community-activiteiten omvatten vraag- en antwoordsessies, virtuele evenementen en regelmatige weggeefacties.

Bovendien kunnen beleggers er zeker van zijn dat hun fondsen worden beschermd door middel van vergrendelde liquiditeit, slimme contractaudits en toewijzing van nulteams.

Ten slotte is $MEDA een deflatoir token waarbij 5% van het aanbod wordt vernietigd. Dit zal schaarste en verdere mogelijkheden voor prijswinst creëren. Deze voordelen en winsten laten zien waarom analisten voorspellen dat meer investeerders naar Milei Moneda zullen verhuizen.

Bezuinig zoals Milei: Investeer in $MEDA!

FLOKI plant digitale bankrekeningen in een nieuwe routekaart

Op 22 maart 2014 onthulde FLOKI een routekaart met de volgende ontwikkelingsstappen. Een item dat opviel zijn de digitale bankrekeningen van FLOKI. FLOKI-gebruikers kunnen bankrekeningen aanmaken en financieren met de cryptocurrency. Ze kunnen deze bankrekeningen vervolgens gebruiken voor reguliere transacties met fiatvaluta.

Nauw verbonden met deze bankrekeningen zijn FLOKI-betaalkaarten. Deze kaarten zullen verbinding maken met digitale bankrekeningen voor naadloze betalingen over de hele wereld.

Hoewel dit belangrijke ontwikkelingen zijn voor het FLOKI-ecosysteem, heeft het token 4,2% verloren, van $0,000214 naar $0,000205. Analisten schrijven deze inzinking toe aan de algemene neerwaartse trend bij de meeste altcoins. Zij geloven dat deze neerwaartse trend te wijten zou kunnen zijn aan het feit dat handelaren winst hebben genomen na de laatste rally.

Ze voegen er ook aan toe dat FLOKI rond de $0,000219 of lager zou kunnen blijven als de dip aanhoudt.

Aptos lanceert GameStack

Op 15 maart kondigde Aptos Labs de lancering aan van Aptos GameStack, een ontwikkelingspakket om makers te helpen games te lanceren die profiteren van crypto en NFT’s. Met Aptos GameStack worden Web3-gamingtools, waaronder ontwikkelings-SDK’s en API-gateways, geïntegreerd met de data-, analyse- en AI/ML-oplossingen van Google Cloud, samen met 24-uurs ondersteuning.

Volgens Aptos zal deze nieuwe tool game-ontwikkelaars in staat stellen om eenvoudig Web3-elementen aan de backend te creëren, integreren en verbinden met hun games. Analisten zeggen dat dit de belangstelling voor het Aptos-ecosysteem zou kunnen vergroten en de prijs van APT positief zou kunnen beïnvloeden.

Het tegenovergestelde gebeurde echter, aangezien APT sinds de aankondiging 4,8% heeft verloren, van $14,31 naar $13,63. Analisten zeggen dat de ongunstige marktomstandigheden hiervan de oorzaak zijn.

Er wordt voorspeld dat de APT rond de $14,12 zal blijven als de dip aanhoudt. Dit betekent dat dit misschien niet de beste tijd is voor HODL (Hold On for Dear Life) APT.

Heb je $MEDA-nieuwsgierigheid? Bezoek ons of chat op Telegram voor de inside scoop. Snel, leuk en informatief!


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.