Persbericht

Freelancer.com heeft zichzelf gevestigd als een uitbestede markt voor experts, maar het nieuwe Uwerx (Werx)-platform belooft betere services voor klanten en freelancers

De kluseconomie zit momenteel in een opwaartse spiraal. Hierom wenden veel bedrijven en particulieren zich tot freelance experts voor hun verschillende behoeften. Vandaag zullen Uwerx bekeken worden en zien we hoe het zich verhoudt tot Freelancer.com. Ook wordt besproken wat de toetreding van Uwerx tot de markt zou kunnen betekenen voor de freelance-industrie en de toekomst van werk.

Freelancer.com: uw potentieel als freelancer maximaliseren

Freelancer.com biedt opdrachtgevers en freelancers een marktplaats waar ze tevreden kunnen zijn. Het platform heeft wereldwijd meer dan 41 miljoen gebruikers en biedt ruim 16 miljoen vacatures.

Freelancer.com biedt diverse projectopties, altijd toegankelijk en met vriendelijke cliënten. Het is een veilig en gebruiksvriendelijk platform en de deadline voor elk project kan indien nodig worden verlengd. Het mooiste is dat de werkdruk onder controle is.

Freelancer.com rekent alleen een vergoeding van 10% op het winnende bod of $5 (of het equivalent daarvan in andere valuta), welke van de twee het hoogste is, geïnd zodra de bekroonde freelancer het project accepteert. En voor eventuele extra betalingen die boven het oorspronkelijke biedingsbedrag worden ontvangen, brengt Freelancer.com een projectvergoeding van 10% in rekening.

Uwerx (WERX): een transparant en veilig platform voor de moderne beroepsbevolking

Uwerx wordt een nieuwe speler in de freelance-industrie en het platform staat op het punt de boel op te schudden. Met Uwerx kun je meer van uw inkomsten behouden, aangezien het platform slechts 1% servicekosten in rekening brengt. Uwerx maakt het klanten gemakkelijk om de perfecte match te vinden. Met een uitgebreide pool van profielen en portfolio’s heb je keuze te over.

Maar het gaat niet alleen om betaalbaarheid; Uwerx hecht evenveel waarde aan veiligheid. Het platform heeft strenge beveiligingscontroles ondergaan door SolidProof en InterFi Network om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke en financiële informatie veilig blijft. Bovendien zal Uwerx afstand doen van contracteigendom zodra de belastingen op nul zijn vereffend, waardoor jij volledige gemoedsrust krijgt.

Uwerx heeft al een aantal indrukwekkende mijlpalen bereikt, met voorverkoopfasen 1 en 2 voltooid in respectievelijk slechts 17 en 8 dagen. Het groeiende gebruikersbestand is een ander veelbelovend teken voor Uwerx, aangezien het platform al 3.000 gebruikers heeft bereikt.

Uwerx zal liquiditeit voor 25 jaar op slot doen. Het ontwikkelteam weet dat je als freelancer moet kunnen vertrouwen op het platform waarop je werkt. Daarom zal Uwerx geavanceerde beveiligingsmaatregelen implementeren om je te beschermen tegen fraude, oplichting en tapijt trekken.

Beveilig uw toekomst vandaag nog met de Uwerx (WERX) voorverkoop!

Sluit u eerder aan bij Uwerx’s financieringsfase vier. Hierdoor wordt de bonus op aankopen verlaagd tot ongeveer 20%. Met verwachte waarden van $0,87 per munt tegen Q3-Q4 2023 en $1,98 per munt tegen Q1-Q2 2024, is Uwerx de slimme investeringskeuze.

Een opwindende ontwikkeling is de onthulling van de Uwerx Vault. Hiermee kunnen gebruikers hun WERX-tokens opslaan en beloningen kunnen verdienen op basis van de platformvariabelen. Een andere recente ontwikkeling is het Alpha-platform dat gebruikers een voorproefje geeft van hoe de toekomst van Uwerx eruit ziet.

In tegenstelling tot Freelancer.com is Uwerx meer dan alleen een geweldige investeringsmogelijkheid. Bovendien is Uwerx met slechts 1% servicekosten een betaalbare en veilige optie voor freelancers en klanten. En met vermeldingen op Coinsnipper en Uniswap, evenals een groeiend gebruikersbestand, is Uwerx absoluut een project om de komende maanden in de gaten te houden. Check Uwerx vandaag nog.

Lees hieronder meer over Uwerx:

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network/