The hideaways
Nieuws

FTX/Binance News Update: Binance (BTC) en Ethereum (ETH) dalen, The Hideaways (HDWY) schiet te hulp

Vrijwel alle grote cryptocurrencies op de markt ontsnapten niet aan de implosie van FTX. Zelfs de grootste munten op de markt, Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH), zijn geen onbekende in de gevolgen van de daling van de twee munten. Vanwege de chaos trekken investeerders hun bezit terug en haasten zich naar de nieuwe The Hideaways (HDWY) als toevluchtsoord

Bitcoin (BTC) zakt naar het laagste punt, investeerders trekken zich terug

De Bitcoin (BTC) prijs is flink gedaald en ligt nu in de buurt van de $16.000, het laagste punt sinds november 2020, gebaseerd op het CoinMetrics-rapport. Volgens analist ghoddusifar zal de munt verder dalen en moeten investeerders zich schrap zetten.

De huidige marktsituatie schrikt verschillende Bitcoin (BTC)-liefhebbers af, aangezien de muntenmarkt vol zit met shortposities, wat aangeeft dat de investeerders hun posities willen terugtrekken omdat ze bearish sentimenten waarnemen.

Whales positioneren hun kapitaal in The Hideaways (HDWY) vanwege het feit dat het token als een veilige haven voor hen fungeert. Bitcoin (BTC) moet nog reageren op de situatie en functionarissen wachten op Fed-bewegingen voor latere aanpassingen.

Houders van Ethereum (ETH) maken zich zorgen nu munten instorten

In het licht van de recente crypto-winter is de marktwaarde van Ethereum (ETH) en de meerderheid van de tokens in de cryptocurrency-sector in slechts een paar uur tijd gedaald. Temidden van de tussentijdse verkiezingen in de VS geven analisten aan dat er een sweep kan plaatsvinden tijdens het marktevenement.

Op het moment van schrijven verliest Ethereum (ETH) zijn greep op de $1.200-handgreep, waardoor beleggers zich zorgen maken over de verdere daling. The Hideaways (HDWY) krijgt aandacht van Ethereum (ETH)-houders, aangezien het project ondanks de FTX-besmetting nog steeds stijgt.

Sinds begin november is de waarde van de crypto met 30% gedaald, maar al snel zouden er tekenen naar boven wijzen, aangezien de bearmarkt binnenkort ten einde loopt. Dit laatste veranderde echter nadat Binance FTX had gered en de algemeenheid van de cryptomunten op de markt tuimelde.

Beleggers kopen The Hideaways (HDWY) tijdens FTX crash

Met de marktonzekerheid veroorzaakt door het Binance- en FTX-geschil, diversifiëren veel munthouders hun portefeuilles en voegen ze The Hideaways (HDWY) toe, in de hoop dat de munt een investeringsrendement van 20.000% zou opleveren

Het vastgoedproject is het gesprek van de markt geweest omdat het verbazingwekkende voordelen biedt die zelfs de twee koningsmunten, Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH), zouden kunnen bieden.

Sinds de voorverkoop begon, werd ongeveer 450% van de winst gemeld door munthouders. SolidProof, een groot accountantskantoor, keurde de normen van het project goed. Bovendien voorspelden analisten een groei van 6.000% die zou kunnen stijgen in het cryptocurrency-platform.

Mis het grootste project dat de markt in 2023 zou kunnen opblazen niet! Het gerucht gaat dat de prijs van het HDWY-token deze week stijgt, dus investeer voordat het stijgt!