Nieuws

Gaat Bitcoin dit weekend boven de $6.000 dollar blijven?

Gaat de Bitcoin prijs dit weekend boven de 6.000 dollar blijven? Houdt het pessimisme aan of ruiken investeerders een kans om goedkoop in te stappen? In dit artikel vind je een korte update.

Bitcoin test de 6.000 dollar grens maar zakt er nog niet doorheen

Gisternacht leek het even of de Bitcoin koers onder de 6.000 dollar heen zou gaan zakken. Toch is dit (nog) niet gebeurd. De Bitcoin prijs is weer een klein beetje omhoog geklommen naar een prijs van 6.150 dollar. De grens van 6.000 dollar is belangrijk om in de gaten te houden. Op dit moment is er nog vrij veel steun bij een koers van 6.000 dollar. Dit betekent dat het nog wel even duurt voordat de prijs onder deze grens zakt. Wordt de grens dit weekend doorbroken? Dan ziet het er slecht uit voor de Bitcoin. Blijft de koers boven de 6.000 dollar dan is er een kans op licht herstel de aankomende week. Bitcoin koers 23 juni

Ethereum, Ripple & Litecoin wat is de magische grens?

Ook Ethereum, Ripple en Litecoin leveren flink in. Maar wat is bij deze cryptocurrencies de magische grens? Op welke prijs moet je letten? Ethereum: De magische grens bij Ethereum ligt op 450 dollar. Op dit moment ligt de Ethereum prijs rond de 472 dollar. Zakt de prijs onder de 450 dollar dan is is de kans groot dat de koers zakt tot 360 dollar. Ripple: De magische grens bij Ripple ligt op 0.45 dollar. Op dit moment ligt de Ripple koers rond de 0.49 dollar. Zakt de prijs hieronder? Dan vindt de koers pas weer massale steun rond de 0.24 dollar. Litecoin: De magische grens bij Litecoin ligt rond de 80 dollar. Zakt de prijs verder? Dan vindt de koers pas weer steun bij een prijs van 75 dollar.