Nieuws, Trending

Gameontwikkelaar EA: ‘invest in Crypto’

Elektronic Arts (EA) heeft gisteren een tweet naar buiten gebracht waarin het bedrijf grapte ‘invest in Crypto’. Hiermee promootte het bedrijf een nieuw personage in de videogame Apex Legends.


Derde seizoen Apex Legends

De tweet vanuit EA kwam natuurlijk niet uit het niets. Apex Legends, een Battle Royale style-shooter, zoals PUBG of Fortnite, komt namelijk binnenkort met een nieuw seizoen. Het derde seizoen van Apex Legends komt op 1 oktober uit waar een nieuwe held wordt geïntroduceerd. De naam van deze held? “Crypto”.


Justin Sun maakt handig gebruik van tweet

Justin Sun, oprichter van het cryptocurrencyplatform TRON, speelde handig in op de tweet. Zo tweette Justin Sun: “Check out games built on #TRON”, zoals te zien in onderstaande afbeelding.


TRON-games

TRON biedt games aan op zijn platform die gebouwd zijn op de TRON-blockchain. Voorbeelden hiervan zijn games als Knightlands, Blocklords, CropBytes en Magic Academy. Er wordt dan ook veel geïnvesteerd in het platform. Zo heeft Sun al toegezegd dat het gedurende een periode van drie jaar, tot $100 miljoen in het fonds zal worden geïnvesteerd. Hij heeft er dan ook de volle vertrouwen in: “Laten wij samen de volgende generatie spellen maken!”. Dit tweette hij destijds.