Newsbit

Crypto Mining

Gaming bedrijf The9 koopt 5.000 MicroBT Bitcoin-miners

Crypto Mining

The9, een op de Chinese beurs genoteerd gaming bedrijf, heeft naar verluidt een nieuwe deal ondertekend voor de aanschaf van maar liefst 5.000 Bitcoin-miners afkomstig van MicroBT.


WhatsMiner M32 en M31S-modellen aangeschaft

Dit werd bekend gemaakt via een aankondiging van The9’s dochteronderneming ‘NBTC Ltd.’. Hieruit werd duidelijk dat inmiddels een overeenkomst getekend was met MicroBT, een producent van onder andere Bitcoin-miningapparatuur in Shenzhen, China. Naar verluidt worden de 5.000 Bitcoin-miners over het jaar heen verspreid geleverd.

Het zou gaan om de WhatsMiner-modellen M32 en M31S, de nieuwste modellen van het bedrijf. Naar verluidt worden bij de eerste batch 440 M32-modellen geleverd.


Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.


Meer miners in de toekomst bevestigd

The9 heeft hiernaast laten weten dat het momenteel onderzoek doet naar meerdere soorten crypto-miners, om in de toekomst ook andere cryptocurrencies dan Bitcoin (BTC) te kunnen minen. Het is op dit moment nog niet bekend naar welke crypto-miners ze allemaal aan het kijken zijn.

Het bedrijf breidt haar crypto-mining-activiteiten hiermee aanzienlijk uit. Eind januari werd al bekend dat het bedrijf ruim 26.000 Bitcoin ASIC-miners had aangeschaft, waarvan het merendeel nu daadwerkelijk al geïnstalleerd en operationeel is. Hierdoor wordt het aantal BTC-miners uitgebreid naar ruim 31.000. Het is nog niet bekend of het bedrijf nog extra plannen heeft om dit aantal BTC-miners nog verder uit te breiden, of dat ze juist liever enkel op altcoins gaan focussen vanaf nu.

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top