Coinzilla
Gesponsord bericht

Geef je financiële en crypto-projecten een boost met Coinzilla

Marketing en cryptocurrency zijn nauw met elkaar verbonden. En vanwege deze reden, en het feit dat crypto vaak beperkt wordt door mainstream advertentienetwerken, kwam Coinzilla naar voren als een beste-advertentienetwerk dat speciaal is gemaakt voor de financiële en crypto-industrie. Door Coinzilla krijgen nieuwe projecten een kans om hun projecten kenbaar te maken aan het grote publiek.

Het Coinzilla-platform is opgericht om de zich voortdurend uitbreidende crypto-niche te promoten en het primaire doel is om zijn partners te helpen bij het bereiken van de gewenste resultaten.

Coinzilla is een project dat is ontwikkeld door Sevio, een advertentie-technologie-bedrijf dat zich richt op het genereren van resultaten die de digitale advertentie-industrie verbeteren. Sinds de release van het project in 2016 heeft Coinzilla meer dan 16.000 campagnes gegenereerd voor meer dan 15.000 klanten en meer dan 20.000 uitgevers geholpen geld te verdienen met hun websites.

Maak kennis met Coinzilla

Coinzilla is een niche-advertentieplatform dat diensten biedt aan adverteerders en uitgevers op het gebied van crypto. Het crypto-advertentienetwerk heeft honderden samenwerkingen met bekende mediaplatforms uit de financiële en cryptocurrency-sector. Ze streven ernaar om hun reis voort te zetten naar het werken met alle grote websites in de branche.

Een ander doel van Coinzilla met betrekking tot adverteren is om leads van hoge kwaliteit te leveren. Daarom selecteert het zorgvuldig alle mediaplatforms die lid worden van het Coinzilla-netwerk. Website-eigenaren kunnen via het platform een extra inkomstenstroom genereren door de advertenties van de adverteerders rechtstreeks op hun websites weer te geven. De advertenties zijn ontworpen om een niet-opdringerige gebruikerservaring te bieden en worden in detail geanalyseerd om ervoor te zorgen dat ze relevant zijn voor uw doelgroep.

Hulpmiddelen, voordelen en veel meer dan alleen display-advertenties

Door de jaren heen is Coinzilla voortdurend geëvolueerd en het team werkt costant aan het ontwikkelen van nieuwe functies om klanten te helpen hun bedrijf te laten groeien.

Met Coinzilla kun je jouw advertentiecampagne opzetten en crypto-advertenties aan de juiste doelgroep leveren op honderden relevante websites. Het platform biedt tracking- en optimalisatietools waarmee gebruikers hun advertentiecampagnes kunnen verbeteren. Elke adverteerder houdt ook contact met een campagnemanager om ervoor te zorgen dat de crypto-advertenties van begin tot eind soepel verlopen.

Op Coinzilla kunnen adverteerders onder andere profiteren van:

  • Zelfbedieningscampagnes
  • Campagne-optimalisatie
  • HTML5-banners
  • Aanpasbare budgetten
  • Effectieve advertentieplaatsingen

Maar Coinzilla is niet alleen voor adverteerders. Het platform is ook een uitzonderlijk hulpmiddel voor het genereren van inkomsten voor publishers.

Door een eerlijke samenwerking tot stand te brengen, kunnen website-eigenaren profiteren van de technologie van Coinzilla om advertenties van het netwerk weer te geven, of specifieke tools integreren om zelf advertenties te implementeren.

Voor uitgevers garandeert het opvulpercentage van 99% ook een efficiënt advertentieweergavesysteem waarmee ze hun inkomsten met weinig tot geen moeite kunnen verhogen.

Enkele voordelen die Coinzilla aan publishers biedt zijn:

  • Meerdere uitbetalingsopties
  • CPM-betalingsmodel
  • Niet-opdringerige ervaring
  • Dagelijkse betalingen

Naast banner advertenties biedt Coinzilla een marktplaats waar je crypto-persberichten, gesponsorde artikelen en speciale deals kunt kopen, waarvan sommige op geen enkel ander platform te vinden zijn.

Daarmee kun je een contentmarketingcampagne ontwerpen en inzetten op toppublicaties en platforms uit de cryptosfeer, waarmee je een wereldwijd relevant publiek bereikt.

Tot slot

Hoewel velen niet geloven in het potentieel van de cryptosector, begon de gemeenschap haar eigen tools te ontwikkelen om groei te genereren. En Coinzilla is een van de vele tools die het veld veerkrachtiger maken.

Mensen en projecten kunnen niet alleen hun publiek laten groeien, maar makers van content slagen er ook in om winst te maken. En met dergelijke platforms wordt de circulatie van crypto aangemoedigd om te worden vergeleken en optimaal te gebruiken.