Milei Moneda
Persbericht

Handelaar suggereert dat Milea Moneda 10 keer meer winstpotentieel heeft dan BONK en Terra Luna

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • De voorverkoopinvesteerders van Milei Moneda ($MEDA) genieten enorme winsten en andere voordelen.
  • De pomp van BONK wordt na nieuwe steun afgebroken door een marktdip.
  • Terra Classic (LUNC) is één van de altcoins om in de gaten te houden terwijl de burn-campagne op stoom komt.

De voorverkoop van Milei Moneda ($MEDA) levert enorme winsten op. BONK krijgt steun van een digitale bank. Ondertussen rondt een andere beurs plannen af om Terra Classic (LUNC)-tokens te vernietigen.

Hoe kunnen beleggers deelnemen aan de voorverkoop van Milei Moneda? En welke invloed hebben deze ontwikkelingen gehad op de prijzen van BONK en Terra Classic? Dat zoeken we uit!

Bezuinig zoals Milei: Investeer in $MEDA!

Hoe u kunt profiteren van de lucratieve voorverkoop van Milei Moneda

Milei Moneda is een unieke mememunt die politiek toevoegt aan de reguliere humor die geassocieerd wordt met mememunten. Het is geïnspireerd door de Argentijnse president Javier Milei en zijn radicale politieke en economische ideeën.

Het project is de laatste tijd in populariteit toegenomen vanwege de winstgevende voorverkoop. De voorverkoop van Milei Moneda bevindt zich momenteel in fase 2 en $MEDA wordt verkocht voor $ 0,0125. Geïnteresseerde investeerders kunnen $MEDA kopen op de website van het project.

Fase 1-beleggers hebben al een winst van 25% geboekt. Ze zullen uiteindelijk een winst van 100% behalen wanneer $MEDA wordt gelanceerd voor $ 0,020. Ondertussen zullen fase 2-uitvinders bij de lancering een winst van 60% behalen.

Bovendien zal 5% van de 500 miljoen dollar aan aanbod van MEDA worden verbrand om de prijsstabiliteit te handhaven. Dit biedt meer mogelijkheden voor winst.

Bovendien worden investeerders toegelaten tot de Milei Moneda-gemeenschap X, Discord en Reddit. Ze krijgen ook toegang tot de coolste NFT-collecties, verdienen NFT-stakingbeloningen en genieten van kortingen.
Milei Moneda wordt ook beschermd door middel van vergrendelde liquiditeit, slimme contractaudits en nulteamtoewijzingen.

Alle andere voordelen plus de enorme winsten verklaren waarom experts $MEDA als de beste crypto-investering beschouwen.

Bezuinig zoals Milei: Investeer in $MEDA!

Revolut gaat uitgebreide ondersteuning bieden voor BONK

Op 14 februari 2024 werd onthuld dat de Europese fintech-gigant Revolut plannen had gemaakt om de op Solana gebaseerde meme-munt BONK op de markt te brengen. BONK zal zich aansluiten bij de op Ethereum gebaseerde DOGE en SHIB als de eerste Solana-mememunt op het bankplatform.

Het plan omvat ook een ‘leerprogramma’. Dit programma zal helpen het bewustzijn over BONK te vergroten, met als doel het gebruikersbestand uit te breiden tot 500.000. Er zullen ook 93 miljard BONK-tokens worden uitgedeeld aan gebruikers als beloning voor het leren over de meme-munt uit de Revolut-app.

Analisten zien dit plan als een positieve ontwikkeling voor BONK en daarom is het sinds de aankondiging met 69,2% gestegen, van $0,000013 naar $0,000022.

BONK ondervindt momenteel echter een prijscorrectie. Hierdoor zal BONK naar verwachting een tijdje rond de $0,000022 blijven.

Weex Exchange sluit zich aan bij Binance om Terra Classic-tokens te vernietigen

Op 13 maart kondigde Weex zijn steun aan voor het tokenburn-programma van de Terra Classic-gemeenschap. De futures-handelsbeurs onthulde dat het 30% van de LUNC-handelskosten zal gaan vernietigen. Weex zal 15% van de handelskosten van zijn Futures Pro- en Spot-platforms bijdragen aan het LUNC-burn-programma.

Deze toezegging weerspiegelt het eerdere besluit van Binance om de Terra Classic Burn-campagne te ondersteunen door 50% van de handelskosten van LUNC uit de circulatie te halen.

De burn-campagne zelf maakt deel uit van een groter programma om het Terra Classic-ecosysteem nieuw leven in te blazen.

In plaats van de steun van Weex voor het burn-programma om de prijs van LUNC te katalyseren, is het token in plaats daarvan gedaald van $0,000183 naar $0,000128. Analisten zeggen dat deze daling van 30% te wijten is aan de marktbrede prijsdaling.

Desondanks zeggen ze dat LUNC kan stijgen naar $0,000281 als Terra Classic voldoende steun krijgt voor zijn brandprogramma.

Heb je $MEDA-nieuwsgierigheid? Bezoek ons of chat op Telegram voor de inside scoop. Snel, leuk en informatief!


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.