Gesponsord bericht

Gesponsord bericht

Newsbit 30-03-2022 12:41u leestijd 3 - 4 min

Harde waarheid: waarom 97% van de handelaren verliest bij Crypto (en 4 stappen om wel te winnen)

Vind jij het lastig om geld te verdienen met (online) handelen? Dan ben je zeker niet de enige. 

Uit onderzoek is gebleken dat maar een klein deel van de handelaren geld verdient, en de overgrote meerderheid van dat geld gaat naar de top 1%.

In andere woorden, van de tientallen miljarden dollars die dagelijks worden verhandeld, filtert bijna alle winst naar de 1% van de handelaren aan de top van de voedselketen (in de volksmond bekend als “whales”).

Handelen tegen deze whales is als vechten tegen gladiatoren in het Colosseum met een houten lepel. Je maakt geen kans. Dit is de reden waarom de overgrote meerderheid van de handelaren verliest.

Detailhandelaren (de overgrote meerderheid van kleine handelaren) kunnen eenvoudigweg niet concurreren met enorme bedrijven met bankrolls van miljoenen dollars, super geavanceerde computerprogramma’s en het vermogen om de media te manipuleren om hun agenda te weerspiegelen.

Het is geen eerlijk gevecht… tenzij je een manier hebt waarmee je terug kan vechten.

Bij ProfitFarmers hebben we 4 belangrijke elementen geïdentificeerd die de 3% winnaars scheiden van de 97% verliezers. Zie deze tips als extra wapens om mee te vechten in het Colosseum. Het is misschien geen eerlijk gevecht, maar je hebt een kans om te vechten.

Als aspirant-handelaar of zelfs iemand met een paar jaar ervaring, is het in uw eigen belang om te leren wat, waarom en hoe u correct kunt handelen voordat u serieuze tijd investeert in het verhandelen van cryptocurrencies. Het is de enige manier om een kans te maken in zo’n meedogenloze en moordende markt.

Doe je dat niet, dan ga je uiteindelijk failliet. Dat gezegd hebbende, hier zijn de 4 belangrijkste winnende handelsmantra’s:

  1. Risicomanagement

Het risicomanagement is het belangrijkste stukje van de volledige handelspuzzel. Een goed risicobeheer voorkomt dat jij jouw volledige account verliest voordat u de kans heeft gehad om geld te verdienen.

De top 1% van de handelaren is meedogenloos, berekenend en geaard. Jij moet dat ook zijn. Het probleem is dat de meeste handelaren te snel te veel proberen te handelen. Crypto is erg volatiel en zelfs een perfect geplande handel kan in een seconde zonder duidelijke reden naar het zuiden gaan.

Als gouden regel raden we u aan nooit meer dan 2 tot 5% van uw account per transactie te riskeren. Dit geeft u de ideale risico-opbrengstverhouding en voorkomt dat jij te veel wordt blootgesteld aan marktvariantie.

Voor alle duidelijkheid, als we zeggen 2 tot 5%, bedoelen we dat als jouw transactie van de instapprijs naar stop-loss zou gaan, jij slechts tussen de 2 tot 5% zou verliezen.

Download de risicomanagement guide in de ProfitFarmers GRATIS Moonbag

  1. Handelsstrategie

Uw handelsstrategie is een reeks tactieken die u op uw duimpje kent, en waarvan is bewezen dat ze keer op keer voor jou werken.

De sleutel is om te vinden wat voor jou werkt en je eraan te houden.

Jij kunt bijvoorbeeld vasthouden aan oversold-indicatoren naast prijsactie, volume en ondersteuningszones voor een lange handelsconfiguratie. Begin klein, zoek dan uit wat werkt en blijf daarbij.

Het handelsteam van ProfitFarmers heeft verschillende zeer succesvolle strategieën ontwikkeld en in ons algoritme geprogrammeerd. Elk handelssignaal dat het produceert, is gebaseerd op de optimale strategie voor dat moment.

  1. Handelsplannen

De top 1% van de handelaren heeft gedetailleerde parameters voor het in- en uitstappen van transacties, en ze houden zich daaraan. Ze bevatten:

  • Een muntpaar
  • De ingangszone
  • Take-profit doelen
  • Een exitplan

Dit zorgt ervoor dat je altijd emotieloos blijft. Het zal niet alleen minder stressvol zijn om te handelen, jij zult ook veel objectievere beslissingen nemen.

OPMERKING: elk van onze signalen bevat een volledig handelsplan.

Ontvang gratis handelsplannen in de ProfitFarmers Moonbag

  1. Technologie

Dit is het belangrijkste onderdeel. De handel in crypto wordt 24/7 uitgevoerd door miljoenen computers. Het enige dat deze computers doen, is elke prijstik bekijken en vervolgens de optimale handelsbeslissing nemen. Het is niet eerlijk.

Als gemiddelde detailhandelaar kun je niet concurreren. Vergeet niet dat je vecht tegen enorme handelsbedrijven met oneindige computerbronnen. De beste handelaren ter wereld investeren tijd in geavanceerde handelshulpmiddelen die het harde werk en rekenwerk voor hen doen.

ProfitFarmers.com: hoe geef je jezelf een vechtkans?

ProfitFarmers is een alles-in-één handelsplatform dat door AI gegenereerde handelsplannen combineert met copy trading en andere geavanceerde functies zoals automatische toegang via ladders. Het belangrijkste voordeel is dat het het grootste deel van het harde werk van de handel doet, zoals het onderzoeken, plannen en uitvoeren van transacties – u hoeft alleen maar brandstof toe te voegen en u bent vertrokken.

Zij geven een signaal, jij kopieert het, past het plan aan en laat het platform de rest doen. In plaats van te strijden tegen de top 1%, kun je dezelfde tactieken gebruiken die ze gebruiken om te winnen.

Krijg dit alles en meer:

78% winstpercentage signalen

Vrije markt scanners

Handelseducatie

Marktupdates en strategieën

U kunt zelf risicobeheer, handelsstrategie, handelsplanning en geavanceerde tactieken leren, of u kunt de ProfitFarmers GRATIS Moonbag krijgen. Stop met worstelen om winst te maken en begin eindelijk met het winnen van transacties.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten