Bitgert
Persbericht

Het potentieel van $100 in Bitgert Coin: een toegangspoort tot lucratieve winsten

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Bitgert is een fundamenteel sterk project in een cryptocurrency-markt die wordt gekenmerkt door meme-munten. Hoewel meme-munten bijvoorbeeld snelle winsten kunnen opleveren, gaan ze vaak gepaard met hoge risico’s en volatiliteit. Integendeel, Bitgert biedt een stabielere en veelbelovendere investeringsmogelijkheid. Dus waarom zou een investering van $100 in Bitgert u lucratieve winst opleveren in vergelijking met risicovolle meme-munten?

De risico’s van mememunten

Meme-munten zoals Dogecoin en Shiba Inu zijn populair op sociale-mediaplatforms met enorme winsten, aangewakkerd door de goedkeuring van beroemdheden en het gebruik van deze woorden als een online marketinggimmick. Helaas zijn deze tokens grotendeels waardeloos of niet gerelateerd aan nutsvoorzieningen, maar worden ze voornamelijk aangedreven door gemeenschaps- of speculatieve handel. Dit kan worden gemanipuleerd door zaken als “pump-and-dump”-regelingen die tot plotselinge prijscrashes leiden. Bovendien hebben dit soort valuta’s de neiging om tijdens hun lancering niet voldoende circulatie te hebben en hebben ze meer activiteit van handelaren nodig, wat resulteert in zeer lage liquiditeiten en strikte prijsvolatilisatie.

Bitgert: een ander ras

In tegenstelling tot het speculatieve karakter van sommige mememunten, wordt Bitgert zeer erkend vanwege zijn praktische bruikbaarheid en innovatieve technologie die het bezit. In tegenstelling tot de meeste mememunten die gedreven worden door pure speculatie; De BRC20-blockchain die in Bitgert wordt gebruikt, kan tot 100.000 transacties per seconde (TPS) verwerken en werkt daarom op een dual-chain-systeem via Binance Smart Chain (BSC) met behulp van Ethereum Virtual Machine (EVM), waardoor gasvrije betaling mogelijk wordt. Dit zorgt er als zodanig voor dat investeerders die voor Bitgert kiezen, hun geld zullen steken in een onderneming die uitkijkt naar efficiëntie en duurzaamheid.

De $100 Bitgert-strategie

$100 investeren in Bitgert kan een goede zet zijn voor de lange termijn. Meme-munten zijn daarentegen vaak trends van vandaag en morgen en Bitgerts ontwikkeling van DeFi-apps, Metaverse-marktplaatsen, DEX’s en andere real-world applicaties bieden een sterke basis voor groei. Ontworpen voor praktisch gebruik, omdat het een blockchain zonder kosten en gedecentraliseerde financiering (DeFi) biedt, is Bitgert veel betrouwbaarder dan simpelweg geassocieerd worden met memes.

Conclusie

Hoewel mememunten de sensatie van snelle winst bieden, brengen ze aanzienlijke risico’s met zich mee. Omgekeerd biedt Bitgert een veiligere en potentieel meer lonende investeringsmogelijkheid. Dus door $100 in Bitgert te investeren, ben je misschien wel op weg om veel geld te verdienen met slechts één project dat weet waar het heen wil en wat het in werkelijkheid wil bereiken.

Ga voor meer informatie over Bitgert naar https://bitgert.com

Koop nu Bitgert-munten van de onderstaande beurzen!

Koop op Kucoin – BRISE/USDT
Koop op Gate.io – BRISE/USDT
Koop op PancakeSwap
Koop op Uniswap


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.