ScapesMania
Persbericht

Het veiligstellen van deze belangrijke tokens kan je Altseason vruchtbaar maken

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Nu het volgende altcoin-seizoen over ongeveer 45 dagen voor de deur staat, aangewakkerd door de stijging van Bitcoin (BTC), adviseren experts strategische diversificatie en geduld voor de potentiële groei in cryptocurrencies.

Het artikel van vandaag kan u helpen bij het ontdekken van munten voor potentiële groei tijdens het komende altcoin-seizoen, maar vergeet niet om naar DYOR te gaan, want niets is gegarandeerd.

ScapesMania: het grote debuut

Na een enorm succesvolle voorverkoop die 6,125 miljoen dollar aan financiering opbracht, bijna 18.400 houders trok en meer dan 60.000 volgers trok, kwam eindelijk het langverwachte PancakeSwap-debuut van ScapesMania. De handel begon met MANIA/WBNB en MANIA/USDT liquiditeitsparen.

De tokenprijs heeft veerkracht getoond, wat wijst op robuuste tokenomics en veelbelovende vooruitzichten.

DEXTswap

Het aantal houders bleef in de eerste 24 uur stabiel op 18,41K, met een handelsvolume van $2,25 miljoen. ScapesMania domineerde onmiddellijk de Hot Pairs-lijst van DEXTools.

Hot Pairs

In minder dan drie weken na de notering steeg de prijs van het token naar het hoogste punt ooit van $0,01477, wat een indrukwekkende stijging van 147,77% betekent.

market
BuyScape

Baanbrekende benadering van gaming

ScapesMania is een gaming-ecosysteem waar spelers kunnen duiken in meeslepende ervaringen zonder enige voorafgaande kennis van cryptovaluta. Ondertussen kunnen de eigenaren profiteren van het succes van het project en via DAO inspraak hebben in de richting ervan.

Voortbouwend op de huidige bull run en het succes van gamingprojecten tijdens recente marktrally’s, is ScapesMania klaar om uit te blinken in de snelgroeiende casual gaming-industrie.

Waarom kiezen voor ScapesMania?

Laten we de aantrekkingskracht van ScapesMania ontcijferen:

  • De tokenomics van $MANIA zijn zorgvuldig uitgebalanceerd met cliff en vesting. Een gestructureerd verwervingsschema is bedoeld om een evenwicht te bewaren tussen vraag en aanbod.
  • Het $MANIA-token dient voor het bestuur in de zich ontwikkelende DAO en fungeert als in-game valuta in het pilot-gamingproject. Communityleden kunnen ook tokens inzetten voor extra beloningen. Het team werkt actief aan het uitbreiden van de bruikbaarheid van het token, met plannen om nieuwe projecten te introduceren en de gebruiksscenario’s binnen het ecosysteem te vergroten.
  • Er is een solide promotiestrategie voor post-listing in het spel. Het team heeft zijn marketingtalent gedemonstreerd, wat blijkt uit het voorverkoopsucces van meer dan $6 miljoen, het aantal 18,4K+ houders, de actief groeiende gemeenschap van meer dan 60K+ en een gemiddeld maandelijks verkeer van meer dan 75K+.
  • Het slimme contract van het project heeft een goedkeuringsstempel gekregen van BlockSafu. Als houder kunt u vertrouwen op de inzet van het platform op het gebied van veiligheid.
  • ScapesMania wint terrein op belangrijke cryptoplatforms, ondersteund door steun van gerespecteerde influencers in het veld.

De weg voor ons

In een wereld waar casual gaming regels zijn, loopt ScapesMania voorop door slim te voldoen aan wat de markt vraagt. Het sluit aan bij de wensen van de gemeenschap: gamers genieten van hun favoriete tijdverdrijf, terwijl eigenaren profiteren van het succes van het ecosysteem.

Volgens Statista zal de casual gaming-industrie naar verwachting omhoogschieten naar 19,12 miljard dollar in 2027. Deze voorspelling markeert de niche als potentieel lucratief.

Nu de doelstellingen voor het genereren van fondsen zijn overtroffen, is het team nu volledig ondergedompeld in productontwikkeling. Om snel van start te kunnen gaan, werkt het project samen met de ontwikkelaars die in 2023 een prestigieuze subsidie hebben binnengehaald voor de categorie Metaverse/Gaming/NFT.

Sven, CEO van ScapesMania, zegt: “Zoals u weet is een bekwaam team van cruciaal belang om ambitieuze doelen te bereiken. Je kunt nu al zien hoe bekwaam en efficiënt ons lanceerteam werkelijk is. We werken tegelijkertijd aan het product. We geven ook prioriteit aan de versterking van het ontwikkelingsteam. Om de bedrijfsvoering te stroomlijnen, combineer ik de rollen van CEO en CTO.”

Word lid van het communitykanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste releases.

Gemeenschapsvertrouwen

De cryptogemeenschap gonst van het project op populaire platforms. Ze zijn enthousiast om zich bij ScapesMania aan te sluiten omdat ze de visie delen en er actief bij betrokken willen zijn. Walvissen merken dit ook op, met stortingen die al boven de $20.000 liggen.

Het is duidelijk dat dit succes niet mogelijk zou zijn zonder zo’n loyale gemeenschap. Het ScapesMania-team bedankt zijn supporters hartelijk voor deze kickstart.

Sluit je aan bij de ScapesMania-beweging

Nu de casual gaming-industrie zich opmaakt voor exponentiële groei in de komende jaren, is er nooit een beter moment geweest om dit veelbelovende landschap aan te boren.

Weet je nog hoe gamingprojecten in 2021 een hoge vlucht namen? De huidige hausse op de cryptomarkt zou een vergelijkbare kans op expansie kunnen bieden. Met een stabiele prijs na de notering en sterke initiële steun heeft de munt zijn veerkracht al bewezen.

Het toekomstige prijstraject hangt af van de kracht van de gemeenschap, ontwikkelingsmijlpalen en robuuste marketingstrategieën, waarin ScapesMania allemaal uitblinkt.

ScapesMania

Waarom wachten? Onderneem vandaag nog actie – pak nu uw $MANIA-tokens op PancakeSwap.

Sluit u aan bij 18K-houders – Koop nu $MANIA!

Jupiter (JUP): Navigeren door de wateren van Solana

Jupiter (JUP) debuteerde op 31 januari 2024 als Solana’s belangrijkste on-chain swap-aggregator te midden van het momentum van het ecosysteem, met een token-lancering en community-airdrop die samenviel met een positief marktsentiment na de goedkeuring van bitcoin ETF’s in de VS. De initiële projecties liepen uiteen, waarbij optimistische voorspellingen een potentiële stijging naar $1,51 tegen volgend jaar suggereerden.

Ondanks een kleine dip na de lancering legt de focus van Jupiter (JUP) op het optimaliseren van DeFi-transacties en het terugdringen van slippage een basis voor groei, vooral met strategische vergoedingsimplementaties over orders heen, terwijl uitdagingen opdoemen als gevolg van marktvolatiliteit en hevige DeFi-concurrentie.

Gala Games (GALA): een krachtpatser in de Metaverse Arena

Gala Games (GALA) heeft zich, ondanks eerdere problemen, gevestigd op het metaverse gamingplatform en toont veerkracht en potentieel voor herstel te midden van de recente bullish markttrends. Optimistische prijsvoorspellingen suggereren dat Gala Games (GALA) volgend jaar zou kunnen stijgen naar $ 0,266812, aangedreven door het robuuste platform, de betrokkenheid van de gemeenschap en innovatieve game-releases.

Toch hangt de komende reis af van het navigeren door veranderingen in de regelgeving en het marktsentiment ten aanzien van cryptocurrencies en het metaverse.

Apecoin (APE): van NFT-faam tot cryptocurrency-ambitie

Apecoin (APE), evoluerend van een meme-munt naar een cryptocurrency met groeipotentieel, heeft aanzienlijke belangstelling gekregen, gedreven door de associatie met Yuga Labs en de NFT-markt. De voorspellingen zijn bullish voor Apecoin (APE), waarbij voorspellingen wijzen op een stijging naar $4,022 in 2024, ondersteund door het groeiende ecosysteem en de bruikbaarheid ervan in de metaverse en NFT-sectoren.

De volatiliteit van de markt en de onzekerheden op het gebied van de regelgeving blijven echter potentiële uitdagingen.

Conclusie

We hopen dat dit artikel u heeft kunnen voorzien van de kennis en exclusieve inzichten die nodig zijn om het potentieel van de altcoin-markt te benutten. Strategisch gezien lijkt het erop dat ScapesMania, het casual gaming-project, het beste gepositioneerd is om een hele niche te benutten.

Website: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Announcement Groep: https://t.me/scapesmaniaAnn


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.