Milei Moneda
Persbericht

Hier zijn de top 3 crypto-edelstenen klaar om op de markt te schitteren

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • Fetch.ai (FET) profiteert van het succes van NVIDIA, aangezien FET een jaarlijkse winst van 253% boekt.
  • De twee maanden oude Ethena (ENA) boekt opnieuw een grote overwinning; ENA blijft drijven in de bullish zone.
  • Milei Moneda ($MEDA) trekt investeerders aan die op zoek zijn naar het volgende grote ding op de markt.

Het jaar ziet er sinds januari goed uit, aangezien het jaar begon met een bull run, met dank aan Bitcoin, Dogwifhat en BONK. Nu hebben we een aantal top-altcoins om dat momentum op de lange termijn vast te houden.

Fetch.ai (FET) is één van de AI-tokens die zijn getipt voor grootschalige ontwikkeling, en Ethena (ENA) sluit zich al aan bij de beste DeFi-munten. Daarnaast is er Milei Moneda ($MEDA), een meme-munt die veel aandacht krijgt. Hier bespreken we meer over de ‘grote drie’.

Doe hier mee aan de Milei Moneda-voorverkoop!

Fetch.ai en AI-ontwikkeling: FET staat op het punt een wilde rit te maken

NVIDIA heeft de aandacht gevestigd op de AI-sector op het gebied van crypto, en steeds meer ontwikkelaars zijn enthousiast over het idee om intelligente oplossingen te bouwen voor blockchain-problemen. Gebruikers zien ook het potentieel van FET en gaan long op het AI-token.

2023 was voor veel tokens geen geweldig jaar en de AI-tokens stonden vooral op de achtergrond. Een jaar later hebben velen van hen, zoals FET, een indrukwekkende stijging gezien. Fetch.ai heeft sinds het begin van dit jaar een winst van 253% geboekt, en hoewel er sprake is van een correctie, gaan veel beleggers voor de lange termijn.

Nu AI-tokens dit jaar een hoge vlucht zullen nemen, hebben experts benadrukt dat FET één van de altcoins is die je kunt kopen.

Ethena schittert in de DeFi-sector

Ethena maakte een grote indruk met de lancering in maart en ENA is sindsdien één van de topfavorieten op de markt. Zelfs na het bereiken van de ATH is Ethena goed bezig geweest, en het nieuws van vorige week heeft zojuist bijgedragen aan de stijging van de altcoin-prijs van ENA.

ByBit heeft de ‘synthetische dollar’ op het ecosysteem van Ethena, USDe, geaccepteerd als onderpand voor de handel in derivaten. Veel analisten zagen dit nieuws als een nieuwe brug tussen CeFi en DeFi, en dit jaar zouden we nog grotere ontwikkelingen van Ethena kunnen zien.

De prijs van ENA is 37% hoger dan bij de lancering, en de marktkapitalisatie bedraagt ruim $1 miljard. Er is nog steeds veel gedecentraliseerde financiering om naar uit te kijken dit jaar, en Ethena zou de kern van dit alles kunnen zijn. ENA is het proberen waard, maar Milei Moneda ziet er nog beter uit. Houd de voorverkoop van $MEDA in de gaten!

Milei Moneda: DeFi-actie rechtstreeks uit de memesector

De ontwikkelaars van Milei Moneda zagen de trend die neigde naar gedecentraliseerde financiering in het crypto-vers en besloten dat hun project daar deel van zou uitmaken. $MEDA is niet zomaar een mememuntje, het voegt iets nog beters toe!

De DeFi-dromen van Milei Moneda beginnen bij de gemeenschap. Zolang u uw $MEDA-tokens bewaart, krijgt u inspraak in de beslissingen over functies op Milei Moneda. En nieuwe DeFi-projecten zullen aan de orde van de dag zijn in het Milei Moneda-ecosysteem.

Bovendien zullen actieve leden stemmen over de bestuursvoorstellen en de beste voorstellen om op het platform voort te bouwen goedkeuren. Het resultaat is Milei Moneda, gevuld met memes, humor en heel veel top DeFi-projecten.

Er bestaat ook deflatoir beleid op Milei Moneda om het tokenaanbod te verminderen en de altcoinprijs gestaag te verhogen. Uw inzet op de lange termijn levert een ROI op zoals u nog nooit heeft gezien.

Al die ROI begint met het kopen van uw $MEDA-tokens. Ze bevinden zich in fase 3 van hun voorverkoop, ter waarde van $0,015 per stuk, en bieden 33,3% winst zodra ze op 21 mei 2024 op Uniswap worden genoteerd. De lanceringsprijs is vastgesteld op $0,020 – mis deze niet!

Heb je $MEDA-nieuwsgierigheid? Bezoek ons of chat op Telegram voor de inside scoop. Snel, leuk en informatief!


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.