Bitcoin dogs
Persbericht

Historische ICO Bitcoin Dogs eindigt over een paar dagen: Hoe hoog kan het gaan?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


In 2010 was de wereld getuige van de eerste IRL Bitcoin transactie: 2 pizza’s voor 10.000 BTC. Het was een moment dat geschiedenis schreef, zowel als het begin van de reis van Bitcoin naar de financiële wereld als de duurste pizza ooit.

Snel vooruit naar vandaag, en we staan aan de vooravond van een nieuwe historische mijlpaal, dankzij Bitcoin Dogs. Het is de eerste presale ooit op de Bitcoin blockchain, waarmee in slechts 3 weken miljoenen zijn opgehaald. Maar nu het einde van de presale nadert (medio maart) is de grote vraag nu hoe hoog het 0DOG token van Bitcoin Dogs in 2024 zou kunnen stijgen?

Bitcoin Dogs: Een historisch moment in het verhaal van Bitcoin

Vergis je niet: Bitcoin Dogs is heel hard gegaan tijdens de voortdurende presale en heeft sinds Valentijnsdag een verbluffend bedrag van $8,8m binnengehaald.

En iedereen wordt er zo enthousiast van, om één simpele reden. Het is de allereerste presale op het Bitcoin netwerk en er wordt gebruik gemaakt van zowel BRC-20 tokens als Bitcoin Ordinals.

Voor degenen die nog niet helemaal op de hoogte zijn: BRC-20’s zijn de nieuwe hype op de blockchain, die smart contract altcoin-vibes naar Bitcoin brengen. En ordinals? Ze stempelen digitale verzamelobjecten rechtstreeks op Bitcoin, dat wil zeggen NFT’s op de OG blockchain.

In slechts een jaar tijd schoten BRC-20 tokens van niet-bestaand naar een marktkapitalisatie van maar liefst $3 miljard, mee op de golf van de bullish run van Bitcoin voorbij $60.000. Bitcoin Dogs is een unieke nieuwkomer op deze bloeiende markt, die hulde brengt aan de koning van crypto’s en tegelijkertijd een meeslepende sociale GameFi ervaring en een unieke NFT collectie ontketent.

Het is niet alleen de baanbrekende status van Bitcoin Dogs

Nee, er zijn nog twee trucs die deze hond in petto heeft: een throwback game die je zal overvallen met nostalgie, en een exclusieve NFT drop die zich klaarmaakt om de wereld van crypto in het tweede kwartaal van dit jaar op te schudden.

Herinner je je nog de dagen dat je voor je Tamagotchi zorgde? Of misschien ben je meer verbonden met de huidige scene met blockchain kampioenen zoals Axie Infinity en Illuvium. Bitcoin Dogs maakt gebruik van die nostalgie en versterkt het met blockchain technologie. Spelers kunnen hun digitale pups trainen en verwennen, hun statistieken verbeteren voor PvP glorie en onderweg zelfs 0DOG tokens kweken.

Maar het is de sfeer in de community die echt magnetisch is. Het is een spel waarin hondenliefhebbers en Bitcoin fanaten samenkomen, zich terugtrekken uit het dagelijks leven en alleen deelnemen aan het beste geklets. Deel de reis van je hond op sociale media, en bam, de beloningen lopen binnen.

En die NFT’s? We hebben het over een verzameling van 10.000, met een sfeer die doet denken aan de legendarische CryptoPunks. Van de gewone maar schattige Sausage Dogs (500 in totaal) tot de uiterst zeldzame OG Dogs (er bestaan er slechts 8), iedere NFT is uniek.

Wat de kers op de taart betreft: degenen die investeren in de presale krijgen een traktatie met de kans om Snoop Dogg live in Vegas te zien, plus nog eens $25k in 0DOG. Als dat nog niet genoeg reden is om mee te doen aan de presale, wacht dan maar tot je hoort wat beleggers dit jaar te wachten staat.

Het torenhoge potentieel van Bitcoin Dogs

Op dit moment zit Bitcoin Dogs behoorlijk op $0,0374 in fase 9 van zijn opwindende presale van 10 fasen, met nog maar 8% winst voor tokens die nog moeten stijgen voordat ze de uiteindelijke presale prijs van $0,0404 bereiken.

Ook de sociale media zijn er dol op; het verzamelde meer dan 100.000 volgers op X/Twitter en 18.000 Telegram leden – aantallen die met de dag groeien. De game en de NFT collectie worden gelanceerd in het tweede kwartaal, maar het feest begint vroeg, met lanceringen op de grote exchanges vlak na de presale.

Nu is het toneel klaar voor Bitcoin Dogs om omhoog te schieten. Het bullish sentiment rond Bitcoin valt niet te ontkennen, vooral met de halving in april, historisch gezien een gebeurtenis die een bull run veroorzaakt. En nu NFT’s een enorme comeback gaan maken, zijn volgens de inzichten van CoinDesk op Bitcoin gebaseerde NFT’s datgene wat je in de gaten moet houden.

Bitcoin Dogs is misschien een unieke kans

Het is glashelder: Bitcoin Dogs is klaar om zijn naam te etsen in de crypto hall of fame. Maar terwijl de presale klok naar de conclusie van 15 maart tikt en er elke dag aankondigingen van lanceringen op exchanges worden verwacht, is dit de laatste oproep om aan boord van de Bitcoin Dogs hype trein te springen.

Token winsten van 8% liggen nog steeds voor het oprapen in de presale en dat zou weleens het voorproefje kunnen zijn van een feest van rendementen in 2024. Sla deze game-changer niet over; het gouden moment om deel uit te maken van de legendarische run van Bitcoin Dogs is nu.

Klik door om de website van Bitcoin Dogs te bezoeken en 0DOG te kopen.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.