Persbericht

Hoe “geld verdienen met geld” in 2024? Crypto-enthousiastelingen zijn geschikt voor iedereen (niet alleen voor de rijken)

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Er zijn veel manieren om geld te verdienen, maar geld verdienen met geld is de meest efficiënte manier om geld te verdienen.

Financiën is de sector waarin geld wordt verdiend met geld. Financiën en zeepbellen zijn echter als tweelingbroers. Waar financiële producten zijn, zijn er bubbels. In de ogen van gewone mensen zijn zeepbellen risico’s, dus gewone mensen hebben altijd het gevoel dat financiën ver van hen verwijderd zijn. Voor financiële spelers zijn zeepbellen kansen. Ze zullen in bubbels zwemmen en er veel geld mee verdienen.

Als je mensen die goed zijn in het verdienen van geld in bubbels voor je laat werken, heb je dan de mogelijkheid om ‘geld te verdienen met geld’? Het innovatieve bedrijf van Crypto-Enthusiasts heeft ‘geld verdienen met geld’ geschikt gemaakt voor iedereen (niet alleen voor de rijken). Zolang je bereid bent, kan Crypto-enthousiastelingen met $ 100 je helpen je reis van “geld verdienen met geld” te beginnen.

Crypto Enthusiasts is ‘s werelds grootste bedrijf voor het inzetten van cryptocurrency, opgericht in november 2018 en met hoofdkantoor in Fort Myers, Florida, met meer dan 8 miljoen leden wereldwijd. Sinds de oprichting heeft het bedrijf zich geconcentreerd op de activiteiten op het gebied van cryptocurrency-staking. Momenteel beschikt het bedrijf niet alleen over de meest geavanceerde encryptietechnologie ter wereld, maar zet het ook de meest geavanceerde validators en professionele technische teams ter wereld in.

Wat is de innovatieve business van Crypto-enthousiastelingen?

Het is een innovatieve manier om cryptocurrency te spelen. Dat wil zeggen dat deelnemers geen apparatuur kopen, geen professionele kennis of technologie nodig hebben, maar een bepaalde hoeveelheid cryptocurrency kunnen beloven via Crypto-enthousiastelingen en kunnen deelnemen aan de beloningen voor het staken van cryptocurrency. Crypto-enthousiastelingen gebruiken professionele financiële middelen om met verschillende risico’s om te gaan, zoals prijsschommelingen van cryptocurrency en het aantal beloningen, verdienen geld aan de wereld van het inzetten van cryptocurrency en geven dit terug aan deelnemers met een vast rendement.

Hoe zorgen Crypto-enthousiastelingen voor het retourpercentage van deelnemers?

Crypto-enthousiastelingen hebben bijna 3,8 miljard dollar aan investeringsfondsen verkregen van meer dan 8 miljoen mensen over de hele wereld via innovatieve crypto-stakecontracten. Enthousiastelingen is ‘s werelds sterkste investeringspotentieel

Door het toezicht van de Amerikaanse Financial Services Administration (FINRA) te aanvaarden, worden deze fondsen door Crypto-enthousiastelingen gebruikt om cryptocurrency-staking-technologie in te zetten, waardoor ‘s werelds grootste crypto-staking-systeem van Crypto-enthousiastelingen ontstaat.

Op 21 juni 2024, gebaseerd op het huidige totale aantal Ethereum-inzet van 33.215.233, bedraagt ​​het totale ingezette bedrag van ons bedrijf 1.162.600, goed voor ongeveer 3,5% van het totale ingezette bedrag. Vanaf 17 mei 2023 bedraagt ​​de blokinvoer van Ethereum ongeveer 30 seconden, dat wil zeggen dat er elke 15 seconden een nieuw blok kan worden gegenereerd en de beloning voor elk nieuw blok is 2 Ethereum. De gemiddelde beloning van de validator = het effectieve saldo van de validator * [64/(4*het totale aantal Ethereum dat door alle validators is ingezet)].

Daarom is de gemiddelde beloning van ons bedrijf elke 15 seconden op Ethereum = 1162600[64/(433215233)]=1162600*0.00000048=0.558048.

Gemiddelde beloning elke 24 uur = 4*0.558048/minute*60 minutes*24 hours=3214.35648 (about $9756054).

Dit is de verbazingwekkende snelheid waarmee Crypto-enthousiastelingen elke dag geld verdienen. Dit is de garantie voor het terugkeerpercentage van deelnemers.

Dit is de garantie voor het rendement van de deelnemers.

Hoeveel kost het voor Crypto-enthousiastelingen om u te helpen geld te verdienen met uw geld?

  1. U kunt geld verdienen door u te registreren. Omdat u $ 100 krijgt als u zich aanmeldt, en u kunt ook dagelijks 0,05 rente-inkomsten krijgen door elke dag in te loggen.
  2. Verdien meer door cryptocontracten te kopen.
  3. Koop cryptocontracten om meer geld te verdienen. Crypto-enthousiastelingen hebben een verscheidenheid aan toegezegde crypto-contracten gelanceerd met een dagelijkse rente tot 3%.

De volgende contracten betalen bijvoorbeeld dagelijks rente:

Gratis proefperiode voor liquiditeitsstaking

Stakingtijd: 1 dag.
Kapitaal terug: Ja.
Dagelijkse beloningen: $0,05.
Stakingprijs $100,00.

Ethereum-liquiditeitsinzet

Stakingtijd: 2 dagen.
Kapitaalteruggave: Ja.
Dagelijkse beloning: $1,5.
Totale beloning: $3.
Stakingprijs: $100,00.

VeChain-liquiditeitsinzet

Stakingtijd: 3 dagen.
Teruggave van hoofdsom: Ja.
Dagelijkse beloning: $6.
Totale beloning: $18.
Stakingprijs: $500.

Hedera liquiditeitsinzet

Stakingperiode: 7 dagen.
Teruggave van de hoofdsom: Ja.
Dagelijkse beloning: $39.
Totaal beloning: $273.
Stakingprijs: $3000.

NEAR-protocol liquiditeitsbelofte

Toezeggingstermijn: 14 dagen.
Kapitaalteruggave: Ja.
Dagelijkse beloning: $81.
Totale beloning: $1134.
Toezeggingsprijs: $6000.

(De waarde van het pandrecht is anders, het investeringsbedrag en de looptijd zijn anders, en de inkomsten zijn ook anders. Voor meer contracten logt u in op de officiële website van Crypto-enthousiastelingen).

Investeringsscenario: Met een investering van €10.000 kunt u een contract ter waarde van €10.000 kopen voor Cardano Liquidity Staking + periode van 15 dagen. De dagelijkse rente van dit contract bedraagt ​​1,4%. Na de aankoop is het bedrag aan passief inkomen dat u elke dag kunt verdienen = $10.000 1,4% = $140. Na 15 dagen zijn uw hoofdsom en winst = $10.000 + $14.015 = $10.000 + $2.100 = $12.100.

Wil je meer verdienen?

Crypto-enthousiastelingen hebben een andere manier om geld te verdienen: het partnerprogramma.

Nodig vrienden uit voor Crypto-enthousiastelingen om samen geld te verdienen, en je kunt een geldbeloning krijgen van 3%-4,5% van hun investering; als vrienden vrienden uitnodigen om te investeren, kunt u ook een contante beloning krijgen van 1,5% van hun investering.

Als u bijvoorbeeld enkele vrienden uitnodigt voor Crypto-enthousiastelingen om geld te verdienen, en zij investeren €300.000, dan krijgt u een geldbeloning van €9.000. Als uw vriend enkele mensen uitnodigt en zij €100.000 investeren, ontvangt u ook een geldbeloning van €1.500.

Warme herinnering: beleggen is riskant, dus wees voorzichtig bij het betreden van de markt. De innovatieve activiteiten van cryptoliefhebbers zijn na de lancering door sommige bedrijven nagebootst en zelfs gebruikt om oplichting te creëren. Zorg ervoor dat u het identificeert.

Als u wilt deelnemen aan onze winstgevende activiteiten, ga dan naar onze officiële website https://itenthusiasts.com of download onze mobiele APP, downloadadres: Google Play of Apple Store.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.