Nieuws

Nieuws

Newsbit 14-07-2022 14:55u leestijd 2 - 3 min

Hoe profiteer je van de bearmarkt? Investeerders vinden een manier om winst te maximaliseren

Volgens Bloomberg’s MLIV Pulse-enquête verwachten 60% van de 950 ondervraagde investeerders dat Bitcoin nog een daling van ongeveer 45% zal meemaken om een prijsniveau van $10K te bereiken. De andere 40% van de investeerders denken echter dat bitcoin snel weer boven het belangrijke psychologische ondersteuningsniveau van $30.000 kan komen.

De slechte koersprestaties van BTC in de afgelopen maanden hebben de traditionele aandelen weerspiegeld te midden van stijgende macro-economische onzekerheid. Sinds de Amerikaanse Federal Reserve heeft toegezegd de rentetarieven te verhogen en kwantitatieve verkrappingsmaatregelen te nemen om de torenhoge inflatie te bedwingen, hebben crypto- en wereldwijde markten te lijden gehad van een grote uitverkoop.

Bitcoin heeft al meer dan 70% verloren ten opzichte van zijn hoogste punt ooit van $69.044 die in november 2021 werd bereikt. Jared Madfes van Tribe Capital zei tegen Bloomberg dat “het op dit moment heel gemakkelijk is om bang te zijn, niet alleen in crypto maar in het algemeen in de wereld”, eraan toevoegend dat de verwachtingen voor een andere significante bitcoin-retracement weerspiegelen “de inherente angst van mensen op de markt.”

Als de resultaten van de enquête iets opleveren, staat Bitcoin misschien aan de vooravond van een nieuwe crash. De global chief investment officer bij Guggenheim Partners, Scott Minerd, deelt dezelfde mening. Minerd voorspelde eerder dat bitcoin de $8.000 zou bereiken voordat een marktbodem wordt gevonden.

De markt zal zijn tijd op de bodem blijven doorbrengen in een bearmarkt.

Er zijn echter nog steeds enkele investeerders in de markt die van deze duik hebben geprofiteerd en meer dan 2000% rendement hebben weten te behalen. Hoe hebben ze dat gedaan? Als u het antwoord wilt weten, moet u een van de meest populaire investeringsmethoden van dit moment begrijpen: 100 keer leveraged futures trading cryptocurrency.

Wat is het verschil tussen leverage en spot?

Op de traditionele spotmarkt kan je alleen opkopen en wachten op de stijging om winst te maken. Met 100 keer leveraged futures-handel, kun je ofwel opkopen (long gaan) of verkopen (short gaan), wat betekent dat je winst kunt nemen, ongeacht of de markt stijgt of daalt. Bovendien heb je 100 keer de hefboomwerking om je winst te vergroten.

Hoe werkt 100x leverage?

Met 100x hefboomwerking (leverage) kunnen handelaren 1 BTC investeren om een positie te openen ter waarde van 100 BTC door long te gaan (voorspellende BTC-prijs zal stijgen) of short te gaan (voorspellende BTC-prijs zal dalen). Als we 1 BTC gebruiken om een kort perpetual contract te openen tegen de prijs van $22.000 en het te sluiten wanneer Bitcoin wordt verhandeld voor $17.000, dan is onze winst ($22.000 – $17.000) * 100 BTC / $17.000 ≈ 29,41 BTC, wat de ROI van 2275% oplevert.

Volgens de gegevens van Bitwells maakten op 18 juni 2022 meer dan 3.000 handelaren op de beurs winst tijdens de crypto koersval. De hoogste ROI was 1366% en de gemiddelde ROI van de top 100 handelaren was 489%.

Bitwells is een toonaangevend handelsplatform voor cryptoderivaten dat 100x leverage futures-handel biedt op verschillende handelsparen: BTC, ETH, LTC, EOS, XRP, en meer. Bitwells vereist geen KYC en is populair bij meer dan 300K handelaren uit meer dan 200 landen/regio’s. Bovendien is het platform veilig om te worden geaccrediteerd door de Amerikaanse FinCEN MSB (Money Services Business).

Word lid van Bitwells, en geniet van de volgende voordelen:

  • 100% Bonus voor elke storting.
  • Demo-account met 10 BTC om te oefenen met handelen zonder risico’s.
  • Geen KYC-vereiste, registratie met e-mail binnen enkele minuten.
  • Android- en iOS-app om overal en altijd te handelen.
  • 7/24 uur 1v1 klantenondersteuning beschikbaar.

Klik hier om nu lid te worden van Bitwells in de dertig zonder KYC en de reis naar groot fortuin te beginnen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten