Bitgert Coin
Persbericht

Is Bitgert Coin het volgende grote ding? Dit is waarom iedereen massaal wil investeren – mis het niet!

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Eén van de beste cryptocurrencies die in de handelswereld de ronde doet, moet de Bitgert-munt of BRISE zijn. Alleen al in de afgelopen maand is het token de nieuwe favoriet van beleggers geworden, omdat het het potentieel voor enorme rendementen heeft aangetoond. Ondanks de dalende trend van de munt in 2022, voerde de Bitgert Coin (BRISE) het tempo op en vertoonde hij potentiële ontwikkeling in 2023 na de oprichting van zijn blockchain, waardoor hij meer aandacht trok van investeerders over de hele wereld.

Bitgert (BRISE) wekte aanvankelijk zorgen onder beleggers vanwege de lage prijs en het enorme maximale aanbod; Na sluiting op $0,00000101 is de waarde van BRISE echter enorm gestegen. Als de groeiende trend zich voortzet, zal het token naar verwachting in december 2025 stijgen naar $0,00000175.

Favoriet van beleggers: BRISE en hier is waarom

Eén van de belangrijkste redenen waarom Bitgert zoveel investeerders aantrekt, is omdat het nu volledig operationeel is op de POA-blockchain (Proof of Authority), wat een belangrijke stap voorwaarts is ten opzichte van Bitgerts eerste debuut als BitRise op de BRC20-blockchain in 2021.

Transactiesnelheid is een cruciaal aspect van Blockchains omdat het de efficiëntie en gegevensoverdracht verbetert. Factoren zoals bloktijd, blokgrootte, transactiekosten en netwerkverkeer beïnvloeden de transactiesnelheid en beïnvloeden de algehele prestaties van de cryptocurrency. Met een snelheid van 100.000 TPS wordt gezegd dat de Bitgert-munt de op een na snelste cryptocurrency is, binnenkort Solana zal inhalen, en meer dan 25 miljoen transacties op zijn netwerk heeft geautoriseerd.

Bovendien is Bitgerts pad naar succes geplaveid door de enorme gemeenschap die Bitgert ondersteunt (ongeveer een miljoen volgers op verschillende platforms). Hoewel een gebrek aan gemeenschapsondersteuning ertoe leidt dat veel cryptocurrencies zullen mislukken, heeft de Bitgert-munt de meeste volgers op sociale mediasites zoals Discord en Twitter (X). De prijzen zijn ook gestegen als gevolg van partnerschappen met grote spelers op de markt als Script Network, Forward en Omnichain.

Succes voor BRISE On Rise:

Een ander hulpmiddel voor het enorme succes van Bitgert is de marketing van zijn nieuwe beloningstoken BEFE, dat in de eerste maand na de lancering al een stijging van 350% heeft laten zien, dankzij de krachtige steun van de cryptogemeenschap achter Bitgert.

Investeren in BRISE, een productreeks met onder meer Bitgert Blockchain, Bitgert Exchange, Paybrise, Real Estate Marketplace, Decentralized Marketplace, BRISE staking en BRISE Swap, heeft ook de loyaliteit van investeerders om de boost van het token te ondersteunen. Vanaf 10 maart heeft het token een prijs van $3,53e7 en heeft het sinds zijn debuut al met succes een rendement van 40,497% voor zijn investeerders gegenereerd.

Ga voor meer informatie over Bitgert naar https://bitgert.com

Koop nu Bitgert-munten van de onderstaande beurzen!

Koop op Kucoin – BRISE/USDT
Koop op Gate.io – BRISE/USDT
Koop op MEXC – BRISE/USDT

Koop op Pancakeswap
Koop op Uniswap


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.