Rebel Satoshi
Persbericht

Juweeltje in opkomst! BONK en PEPE herstellen zich terwijl de voorverkoopaanbiedingen van $RECQ enorme winsten opleveren

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • BONK is één van de meest bullish altcoins in 2024.
  • De marktstijging van PEPE heeft zich voortgezet te midden van de toestroom van nieuwe gebruikers.
  • Rebel Satoshi heeft een enorm groeipotentieel laten zien onder meme-munten.

De toenemende golf van mislukte transacties bij Solana heeft het bullish momentum van BONK niet gestopt. PEPE heeft in maart ook veel investeerders naar zijn netwerk getrokken.

Rebel Satoshi heeft ook meer investeerders aangetrokken na de megagolf van de twee tokens in zijn ecosysteem. Het onlangs gelanceerde $RECQ-token is met 85% gestegen. Maar kan $RECQ één van de beste cryptomunten worden? Laten we bespreken.

BONK blijft bullish ondanks mislukte transacties op Solana

BONK heeft indruk gemaakt op marktexperts na het herstel in april. De beste altcoins zijn sinds maart gestegen als gevolg van de bullish markt. Sommige beleggers waren verrast door de veerkracht van BONK, aangezien het moedernetwerk te kampen had met mislukte transacties.

BONK verloor ook zijn bullish momentum voordat hij zich herstelde. Begin maart noteerde de koers $0,00003772. Bijna drie weken later steeg BONK met 42,84% naar $0,00002156. De koers herstelde zich begin april met 7,51% tot $0,00002318, voordat hij een week later met 4,09% daalde tot $0,00002223.

BONK zou verder kunnen stijgen vanwege de opwinding rond het BONKz NFT-programma op zijn netwerk. Het programma zou BONK-tokens aanbieden aan gebruikers die hun NFT-activa inzetten. Beleggers zeggen dat dit de populariteit van BONK onder veel tokens zou kunnen vergroten. Het zou de waarde van BONK verder met 30% kunnen verhogen tot $0,00002890, waardoor het één van de beste cryptocurrency-investeringen is.

PEPE komt naar voren als één van de meest aantrekkelijke netwerken in 2024

De marktstijging van PEPE viel samen met de exponentiële netwerkgroei in het eerste kwartaal van 2024. Net als andere bullish altcoins in de meme-muntindustrie steeg PEPE aanzienlijk en bereikte in maart een recordhoogte. PEPE verloor wat momentum toen Dogwifhat zijn plaats innam als de derde grootste meme-munt.

PEPE werd begin maart verhandeld tegen $0,000004. Het verloor momentum en daalde bijna drie weken later met 65,22% naar $0,000006609. PEPE groeide met 3,14% en bereikte begin april $0,000006817, voordat het zich een week later met 13,97% herstelde tot $0,00000777.

Uit gegevens van Santiment blijkt dat PEPE alleen al in de eerste twintig dagen van maart 29.100 nieuwe gebruikers heeft aangetrokken. Analisten verwachten dat de netwerkuitbreiding van Pepe zich zal voortzetten in het tweede kwartaal van 2024, wat zou kunnen leiden tot een PEPE-stijging van 11,41% tot $0,000008657.

banner

$RECQ krijgt 85% belang naarmate de netwerkuitbreiding van Rebel Satoshi doorgaat

De nieuwe $RECQ-munt van Rebel Satoshi weerspiegelt het groeipotentieel van zijn eerste token. De crypto-industrie maakte kennis met Rebel Satoshi als een ambitieuze rebel met plannen om de decentralisatie in de crypto-industrie te herstellen. Het ecosysteem van Rebel Satoshi ($RBLZ) is uniek omdat het tot doel heeft gecentraliseerde megamachten over te nemen en tegelijkertijd een levendige gemeenschap op te bouwen met een marktkapitalisatiedoel van $100 miljoen.

Het netwerk combineert het creëren van rijkdom, de dynamiek van mememunten en spelen om te verdienen. Het ecosysteem van Rebel Satoshi ($RBLZ) stimuleert deelname en groei van de gemeenschap via het delen van gelach en humor. Bovendien is de creatie en distributie van rijkdom volledig gedecentraliseerd, met een gelijke focus op alle leden van de gemeenschap. Hiermee kunnen gebruikers deelnemen aan cruciale activiteiten zoals het inzetten van munten om de netwerkstabiliteit en -beveiliging te vergroten.

Natuurlijk betaalt het ook hoge waarde aan muntstakers op het netwerk. De APY-beloningen die een gebruiker zal verdienen, zijn afhankelijk van de gekozen inzetduur. Gebruikers met een langere inzetduur zullen meer geldwaarde verdienen van Rebel Satoshi ($RBLZ). Uitzetdiensten zijn echter alleen beschikbaar via het $RECQ-token van Rebel Satoshi. Beleggers kunnen ook genieten van bestuursvoordelen door het aanhouden van de $RBLZ-munt.

Andere financiële diensten, zoals play-to-earn-gaming, gebruiken de $RECQ-munt van het netwerk, die net fase 1 van de voorverkoop is binnengegaan. $RBLZ voltooide de voorverkoop en haalde een ROI van 150% op voor de eerste investeerders. Het is nu beschikbaar op Coinstore, CoinGecko, DEXTools en Uniswap.

$RECQ kost nu $0,0037 na een groei van 85% ten opzichte van de Early Bird-ronde van de voorverkoop. De volgende waardestijging zal een sprong naar $0,0044 zijn nu $RECQ fase 2 van de voorverkoop ingaat. Tegen het einde van de voorverkoop zal $RECQ met 237,84% stijgen, wat aanzienlijke winsten zal opleveren voor huidige investeerders.

Bezoek voor de laatste updates en meer informatie de officiële Rebel Satoshi-website of neem contact op met Rebel Red via Telegram.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.