Live Axie Infinity koers

De Axie Infinity koers van vandaag is  . Het 24 uurs handelsvolume van Axie Infinity ligt op  . De koers is   met  . Dat betekent dat de Axie Infinity koers met  % is  . Axie Infinity is de nummer   en heeft een marktkapitalisatie van  . Wil je Axie Infinity kopen? Dat kan. De beste plekken om Axie Infinity te kopen zijn: Bitvavo, KuCoin, Binance en Coinbase. Je kunt meer aanbieders vinden op onze kopen/verkopen pagina.

 

koers 
Prijs wijziging 24h  
Marktkapitalisatie  
Volume 
24h laag / hoog 
Rang 
All Time high  
All Time low  

Wat is Axie Infinity?

Axie Infinity is een op blockchain gebaseerde game dat gedeeltelijk wordt beheerd door zijn spelers. Axie is geïnspireerd door games als Pokémon en Tamagotchi. Het stelt spelers dan ook in staat om ‘beesten’ te verzamelen groot te brengen en te verhandelen. Deze wezens staan bekend als Axies.

Deze Axies kunnen verschillende vormen aannemen en zijn in verschillende vormen en maten beschikbaar. Elk onderdeel van het wezen is ingedeeld in een zeldzaamheidsklasse: algemeen, zeldzaam, ultrazeldzaam en legendarisch. Axies kunnen alle verschillende combinaties hebben, waardoor ze zeer variabel en vaak zeldzaam en uniek zijn.

Elke Axie is een NFT met verschillende attributen. Elke Axie kan worden gebruikt in 3v3 gevechten, waarbij het winnende team meer ervaringspunten verdient die worden gebruikt om de statistieken van een Axie te verbeteren of hun lichaamsdelen te laten evolueren. Deze Axies kunnen samen worden gefokt om nieuwe en unieke nakomelingen te produceren. Deze nakomelingen kunnen worden gebruikt of verkocht op de Axie-marktplaats.

Het Axie Infinity ecosysteem heeft ook zijn eigen unieke cryptomunt, bekend als Axie Infinity Shards (AXS). Deze worden gebruikt om deel te nemen aan belangrijke bestuursstemmingen en zullen de houders zeggenschap geven over hoe fondsen in de Axie Community Treasury worden besteed.

Wie zijn de oprichters van Axie Infinity?

Axie Infinity is in 2018 gemaakt door game ontwikkelaar ‘Sky Mavis’. Het team van deze ontwikkelaar is voornamelijk gevestigd in Vietnam. Sky Mavid werd opgericht door Trung Nguyen en Aleksander Larsen.

Trung Nguyen is de huidige CEO van het platform. Nguyen studeerde af met een BS in computersoftware engineering en werkte als software-engineer bij Anduin Transactions voordat hij Axie Infinity oprichtte.

Voormalig prof-gamer Aleksander Larsen wordt ook gezien als mede-oprichter en COO van het platform. Larsen werkt sinds 2017 in blockchain gaming. Hij werkte eerder als  beveiligingsfunctionaris voor de Noorse overheidsbeveiligingsorganisatie en is nog steeds secretaris van de raad van bestuur bij de Blockchain Game Alliance. In totaal bestaat het Axie Infinity-team uit 25 fulltime medewerkers, van wie velen ervaring hebben met game ontwikkeling.

Wat maakt Axie Infinity uniek?

Elke Axie bezit zes van de honderden verschillende potentiële lichaamsdelen, die elk hun eigen gevechtsbeweging hebben. Dit zorgt voor een in wezen eindeloze variatie onder Axies.

In tegenstelling tot sommige andere op blockchain gebaseerde games, kan elke Axie in totaal maar zeven keer worden doorgefokt om de populatie onder controle te houden.

Axie Infinity heeft zijn eigen centrum om spelers te helpen een geschikte match te vinden om hun Axie mee te fokken. Het centrum helpt de spelers om zo de meeste kans te maken op het produceren van zeldzame of krachtige wezens. Het kost 0,005 ETH om Axies te fokken.

Hoeveel AXS tokens zijn er?

Axie Infinity heeft een maximale voorraad van 270 miljoen AXS tokens. Hiervan waren er in maart 2022 ongeveer 61 miljoen van in omloop. Op basis van het huidige releaseschema zal begin 2026 100% van de AXS munten in omloop zijn.

Op zoek naar meer crypto koersen? Vind ze hier!

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten