Kom naar de Yieldt Crypto kennissessie

Yieldt organiseert een kennissessie tussen Nederlandse cryptospecialisten en traditionele investeerders. Newsbit zal hier ook aanwezig zijn.

Yieldt gaat het gesprek aan met cryptospecialisten Newsbit, Bitcoin Magazine, Bitvavo en toetst deze aan de ervaren ondernemer en investeerder Korstiaan Zandvliet. Staat het instappen in de cryptowereld inherent aan witwaspraktijken? Of is het beleggen in cryptoproducten de nieuwe beleggingsvorm?


Kennis en kunde

De cryptomarkt is innovatief, volatiel en omvangrijk. Enerzijds weerhoudt die complexiteit menig belegger ervan om de stap naar de beurs te wagen. Anderzijds bieden die kenmerken juist enorme kansen. Welke cryptovaluta moet u kopen en in welke bedrijven kan je met een gerust hart investeren? Het zijn vragen die tijdens de kennisavond op 20 februari a.s. beantwoord worden.


Programma kennisavond

Het doel van Yieldt is om tijdens deze kennisavond inzicht te geven in de grondige marktanalyses. Zo komt het businessmodel, de waardetoevoeging en de financiële ontwikkeling van de bedrijven achter de digitale valuta aan bod.

Tijdens het eerst panelgesprek staat de blockchaintechnologie, het crypto beleggen en de link naar criminaliteit en witwaspraktijken centraal. Het tweede gesprek gaat dieper in op de rendementen, actualiteiten en verwachtingen. Meld je aan.


Praktische informatie

Wil je meer te weten komen over de cryptomarkt en aanwezig zijn bij het gesprek tussen deze bekende cryptospecialisten? Markeer dan 20 februari in je agenda en kom gezellig langs. 

  • Datum: 20 februari a.s.
  • Locatie: Hofplein 20, Rotterdam
  • Aanvang: 16.00 uur
 

Bitvavo App – Handel €1000 per dag gratis in juli

Bitvavo exchange

Download de Bitvavo app voor Android en iOS en verhandel tot €1000 aan digitale valuta, per dag, zonder handelskosten te betalen.

knop_account-aanmaken