NuggetRush
Persbericht

Koop de dip: hier zijn 3 cryptocurrencies met een enorme korting

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • Sui heeft een nieuw DeFi-partnerschap aangekondigd.
  • Filecoin is gedaald te midden van de marktbrede prijsdaling.
  • NuggetRush (NUGX) heeft in 2024 het bullish momentum verloren.

Sui-houders hopen op herstel in de komende weken, aangezien de token van het netwerk onder de $1,00 is gedaald. De DeFi-activiteit van Filecoin zou kunnen dalen als gevolg van controverses afkomstig van STFIL.

Beleggers slaan NuggetRush (NUGX)-tokens op na de megavoorverkoop die meer dan $3,8 miljoen opbracht. NuggetRush (NUGX) presteerde beter dan veel gaming-tokens en verkocht meer dan 270 miljoen voorverkoopmunten. Maar kan het één van de beste DeFi-projecten in de game-industrie worden? Laten we bespreken.

NuggetRush Kopen

Sui’s partnerschap met Blocktrade zou ervoor kunnen zorgen dat het boven de $1 blijft

Sui heeft het bullish momentum verloren nu de markt de derde week van april ingaat. Ondanks dat hij medio maart een hoogtepunt van $2,10 bereikte, is Sui scherp gedaald, waardoor hij bijna $1 miljard aan marktkapitalisatie heeft verloren. De daling van Sui viel samen met een marktcorrectie die volgde op de scherpe terugtrekking van Bitcoin van de grens van $70.000.

SUI werd op 13 maart verhandeld tegen $1,6191. Twee weken later steeg het met 24,82% naar $2,0210 op 28 maart. SUI daalde met 15,35% en bereikte $1,7107 op 8 april. Door de marktbrede koersdaling daalde SUI echter met 37,73% naar $1,0651 op 13 april.

Sui zou kunnen herstellen dankzij een samenwerking met Blocktrade die op 10 april werd aangekondigd. Dankzij de samenwerking kunnen Blocktrade-gebruikers SUI-tokens verhandelen. Het zou ook SUI-betalingen in Europa aanbieden via Blocktrade Pay. Analisten zeggen dat dit de populariteit van SUI zal vergroten, waardoor de waarde met 50,15% zal stijgen naar $1,5993. Dit zou SUI ook tot één van de meest bullish altcoins kunnen maken.

Controverse zet het Filecoin Staking Protocol op zijn kop

Het staken van Filecoin zou de komende weken een hit kunnen worden vanwege controverses rond één van de grootste DeFi-protocollen. Op 9 april maakte het STFIL-protocol bekend dat de Chinese politie verschillende teamleden had gearresteerd. Hun aanhouding volgde op de ongebruikelijke verplaatsing van Filecoin (FIL)-tokens ter waarde van $40 miljoen naar een onbekend adres.

Het nieuws viel samen met de scherpe daling van Filecoin (FIL) medio april. FIL werd op 11 maart verhandeld tegen $11,18. Het daalde met 16,25% naar $9,3625 op 25 maart. FIL daalde met 5,64% en bereikte $8,8336 op 7 april, voordat het met 35,12% daalde naar $5,7307 op 13 april.

De daling van Filecoin (FIL) zou kunnen verergeren als de stakingsactiviteit afneemt. Onchain-rapporten laten zien dat het Filecoin staking Protocol (STFIL) de afgelopen maand een daling van bijna 50% in TVL heeft geregistreerd. Sommige analisten zeggen echter dat positieve ontwikkelingen van de aankomende upgrades van Filecoin (FIL) het herstel zullen stimuleren. Dit zou het FIL-token van Filecoin met 55,90% kunnen doen stijgen naar $8,9344, waardoor het één van de beste cryptomunten wordt.

De marktstijging van NuggetRush onderstreept het geloof van Bybit in verhoogde gamingactiviteit

NuggetRush (NUGX) brengt miningspektakels naar de blockchain-gamingindustrie en biedt een unieke kans om echte gouden beloningen te verdienen. NuggetRush (NUGX), gelegen in het ecosysteem van Ethereum, is een uniek spel gericht op het opnieuw creëren van de spanning van ambachtelijke mining. Het nodigt gamers uit in zijn ecosysteem om bedrijven op te bouwen uit de mining en het opgraven van minerale hulpbronnen.

NuggetRush (NUGX)-gamers worden geconfronteerd met uitdagingen variërend van bodemonderzoek tot opgraving en verfijning van minerale hulpbronnen. Gelukkig omvatten de uitbetalingen voor je spelinspanningen NFT’s, gamefondsen en waardevolle verzamelobjecten. NuggetRush (NUGX) biedt ook meeslepende gameplay die samenwerking met andere gamers in groepstaken en uitdagingen mogelijk maakt.

Het biedt ook verschillende manieren om rijkdom uit zijn ecosysteem te vergaren. Gamers kunnen geld verdienen door hoogwaardige NFT’s te verkopen. Ze kunnen ook hun gaming-verzamelobjecten inzetten en vaste APY-beloningen verdienen, afhankelijk van de door hen geselecteerde inzetduur. Hierdoor kunnen gamers beloningen verzamelen zonder hun verzamelobjecten te verkopen.

Eén van de opvallende kenmerken van NuggetRush (NUGX) zijn de door goud ondersteunde RUSHGEM NFT’s. Spelers kunnen gouden beloningen ontvangen als ze hun RUSHGEMs op de marktplaats van het spel ruilen. De blockchain-ICO van NuggetRush is voltooid.

Er werd meer dan $3,8 miljoen opgehaald toen het project 271 miljoen voorverkooptokens aan investeerders verkocht. Meer gamers sluiten zich aan bij NuggetRush (NUGX) om te profiteren van het komende airdrop-evenement.

Bezoek de NuggetRush-voorverkoopwebsite


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.