Nieuws

Ledger gaat SWFT-aangedreven Swaps toevoegen aan Ledger Live

Hardware wallet-producent Ledger is van plan om atomaire swaps met cryptocurrency te integreren in zijn Ledger Live App. Deze apps worden aangedreven door het SWFT-protocol.


Valuta wisselen zonder app te verlaten

Wallets die de SWFT-blockchain hebben geïntegreerd, stellen hun gebruikers normaliter in staat om een valuta te wisselen zonder de app te verlaten. Ook hoeven gebruikers zich geen zorgen te maken over specifieke adressen omdat dit alles automatisch wordt ingevuld.


SWFT Multi-autorisatie

Ledger is hiernaast ook van plan om de multi-autorisatie van SWFT te gebruiken voor de Ledger Vault. Hierdoor zal de activa die door deze blockchain worden beheerd extra veiligheid bieden.

Volgens Demetrios Skalkotos, hoofd van de Ledger Vault, geeft deze integratie de gemoedsrust dat bedrijfsmiddelen echt veilig zijn én dat klanten een veilige manier hebben om de fondsen te beheren.


SWFT Pay

Daarnaast biedt SWFT ook SWFT Pay aan. Dit is een platform waar direct cryptocurrencies kunnen worden omgezet in fiat-valuta. Naar verluidt kunnen er ongeveer 200 cryptocurrencies worden omgeruild en kan met ruim 100 hiervan ook worden betaald. Ook deze functie zal binnenkort beschikbaar zijn.

Wanneer de integratie precies gaat plaatsvinden is nog onbekend.