Nieuws, Trending

Ledger Live biedt ondersteuning voor ERC-20 tokens

Door een nieuwe update van de Ledger Live-applicatie, wordt er nu ondersteuning geboden voor meer dan 1250 tokens van de ERC-20 standaard.


Versie 1.14 of hoger

Vanaf de versie 1.14 van de Ledger Live applicatie kunnen gebruikers een groot aantal crypto-assets in real time beheren. Transacties kunnen worden uitgevoerd op zowel de mobiele applicatie als de desktop-versie zonder in te leveren op private-keys.


Meerdere wallets vermijden

Door deze update uit te rollen vermijdt Ledger dat gebruikers meerdere wallets moeten aanschaffen. Voor deze update moesten gebruikers altijd over meerdere cold-wallets beschikken wanneer zij deze hierop wouden opslaan. Dat hoeft vanaf nu niet meer.


Extra cryptocurrencies

Het blijft echter niet bij slechts deze update. Ledger belooft namelijk om extra cryptocrrencies toe te gaan voegen in de toekomst. Wanneer gebruikers beter vertrouwd willen raken met het ERC-20-tokenbeheerproces kunnen via de Ledger Live applicatie speciale instructies ontvangen. Een paar maanden geleden werden al diverse talen toegevoegd aan de Ledger Live applicatie, zodat de gebruiksvriendelijkheid werd verhoogd. Nu willen ze dus ook meerdere cryptocurrencies toevoegen. Welke cryptocurrencies er in de (nabije) toekomst worden toegevoegd is helaas nog onbekend.