Nieuws, Trending

Litecoin koers nadert $70, hoogste prijs in maand tijd

De Litecoin prijs bereikte vandaag het hoogste punt sinds een maand tijd. Dit gebeurde tijdens een zeer positieve dag op de cryptocurrency markt.

Litecoin prijs bereikt hoogste punt in maand tijd

De op 6 na grootste cryptocurrency genaamd Litecoin (LTC) bereikte het hoogtepunt, van $68,59 dollar, vandaag rond 12 uur ‘s middags. Dit is de hoogste LTC koers sinds 7 augustus. Op het moment van schrijven ligt de Litecoin koers rond de $67,94 dollar. Dat betekent dat Litecoin vandaag afsluit met een winst van 3,84 procent.   litecoin koers, ltc koers   De enorme positiviteit op de cryptomarkten wordt toegeschreven aan de 20 procent stijging van Bitcoin. De Bitcoin koers lag even onder de 6000 dollar, de lage koers trok alle andere cryptocurrencies mee het dal in. Nu we de Bitcoin koers weer zien stijgen, zien we dat andere crypto’s ook winsten boeken.   Koop Litecoin | IDEAL

Litecoin koers zal spoedig $70 dollar grens doorbreken

De prijsverwachting op lange termijn ziet er rooskleurig uit voor Litecoin. LTC zal spoedig acceptatie boven de $69 dollar vinden. Ook verwachten wij dat de Litecoin koers spoedig de $70 dollar grens zal gaan verbreken. Onze prijsverwachting voor deze week ligt dan ook rond de $75 dollar. Nog steeds een enorm lage koers natuurlijk als we bedenken dat de Litecoin koers 9 maanden geleden boven de $360 dollar lag.