Nieuws, Trending

Litecoin koers ziet flinke stijging vandaag + 6 procent

De Litecoin koers ziet een flinke stijging vandaag, net zoals eigenlijk elke cryptocurrency. Op het moment van schrijven is zien we een stijging van meer dan 6 procent binnen 24 uur.

Litecoin koers ziet flinke koers stijging (+6 %)

De Litecoin (LTC) koers maakt vandaag een flinke prijsstijging mee. 24 uur geleden lag de prijs voor 1 LTC token nog onder de $78 dollar. Nu, 24 uur later ligt de Litecoin koers rond de $83 dollar. Dit betekent dat de Litecoin koers met meer dan 6 procent is gestegen binnen 24 uur. De flinke koersstijging is vandaag rond 11 uur ‘s ochtends gestart. Op dit moment lag de LTC koers nog rond de $79 dollar. Een half uur later zien we een enorme stijging naar een LTC koers van $83 dollar. Dit is de grootste prijsstijging die we in lange tijd hebben gezien. Litecoin koers, LTC koers

Litecoin kopen of verkopen?

Vandaag zien we dus eindelijk weer een Litecoin koers boven de $80 dollar. Nu is de vraag of dit het moment is om Litecoin te kopen. Volgens onze analyse is er een grote kans de Litecoin stijgt tot 100 dollar als de koers vandaag boven de $85 dollar komt. Een goed moment op extra Litecoin te kopen is dus bij een koers van $85 dollar. Op dit moment is ons advies om je LTC niet te verkopen. Dit omdat wij verwachten dat de crypto koersen in het algemeen hun dieptepunt hebben gezien. Kopen bij prijs $85 dollar.

Litecoin koopt aandelen van een bank

Een paar dagen geleden kwam er een apart bericht naar buiten. Hierin kondigde Charlie Lee aan dat LTC 9.9% van de aandelen van een bank heeft gekocht. De desbetreffende bank is de Duitse WEG Bank. De deal is gemaakt in samenwerking met het betaalbedrijf TokenPay. Er is vrij veel controversie en verdeeldheid in de crypto community over de aankoop. Veel critici zeggen dat Litecoin de decentralisatie verraad door aandelen te kopen in een centrale bank. Voorstanders zeggen dat dit een enorme stap is in de acceptatie van cryptocurrencies.