ScapesMania
Persbericht

Marktmovers om in de gaten te houden tijdens de komende Bull Run

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


In de huidige fase van de cryptocurrency-markt tonen altcoins opmerkelijke veerkracht ondanks een aanzienlijke correctie in Bitcoin. De Total3-index exclusief BTC en ETH heeft nieuwe cyclushoogten bereikt, zelfs na recente dalingen van Bitcoin; dit duidt op een sterke interesse van investeerders en op een groei van de marktkapitalisatie voor de altcoin-sector. Dit suggereert dat er binnen de cryptomarkten sprake is van diversificatie, waarbij de populariteit van altcoins toeneemt en het vertrouwen van beleggers toeneemt – en dat terwijl de volatiliteit de belangrijkste cryptocurrencies blijft teisteren.

De instroom van Bitcoin ETF stabiliseert: dit duidt op een evenwichtige instroom van investeringen, die een steeds genuanceerdere en veelzijdigere markt weerspiegelt. Het evoluerende scenario benadrukt de transitie naar altcoins; dit zou mogelijk het begin kunnen markeren van een nieuwe fase in de handel in cryptocurrency – een fase die zou kunnen leiden tot een bull run die wordt gedefinieerd door brede winsten in alle sectoren van het altcoin-spectrum.

Het is dus echt het moment om uw kennis van marktdynamiek en -strategieën uit te breiden door middel van onze deskundige inzichten. Vandaag gaan we alle populairste marktbewegingen onthullen die op het punt van een uitbraak lijken te staan. Niet elke munt zal onmiddellijk stijgen, maar er zit over het algemeen veel potentieel in.

ScapesMania: het grote debuut

Na een enorm succesvolle voorverkoop die 6,125 miljoen dollar aan financiering opbracht, bijna 18.400 houders trok en meer dan 60.000 volgers trok, was eindelijk het langverwachte beursdebuut van ScapesMania aangebroken.

$MANIA stapt in PancakeSwap, een populaire DEX op het Binance Smart Chain-netwerk dat bekend staat om zijn grote gebruikersbestand en liquiditeit. Maar dat is nog maar het begin. Na PancakeSwap onderzoekt het project de mogelijkheden voor CEX-noteringen, wat de mogelijkheden voor potentiële groei zou kunnen vergroten. Ontdek hier de aanpak van het team ten aanzien van de CEX-lijst.

De handel begon met MANIA/WBNB en MANIA/USDT liquiditeitsparen. USDT is de belangrijkste bron van liquiditeit volgens de vraag van de gemeenschap. De debuuthandelsdag was opmerkelijk. De tokenprijs heeft veerkracht getoond, wat wijst op robuuste tokenomics en veelbelovende projectvooruitzichten. ScapesMania heeft aan iedereen bewezen dat het niet zomaar een eendaags ICO-project is, maar een serieuze onderneming die zich inzet om samen met de gemeenschap van houders te groeien.

Het aantal houders bleef in de eerste 24 uur stabiel op 18,41K, met een handelsvolume van $2,25 miljoen. ScapesMania domineerde onmiddellijk de Hot Pairs-lijst van DEXTools. Geen verdere uitleg nodig.

Baanbrekende benadering van gaming

Als je nog niet bekend bent met waar ScapesMania over gaat, volgt hier een kort overzicht. Het is een gaming-ecosysteem waar spelers meeslepende ervaringen kunnen opdoen zonder enige voorafgaande kennis van cryptovaluta. Ondertussen kunnen de eigenaren profiteren van het succes van het project en via DAO inspraak hebben in de richting ervan.

Door gebruik te maken van de groeiende casual gaming-industrie tijdens de huidige bull run bevindt ScapesMania zich in een gunstige positie. Als je crypto-nieuws volgt, ben je waarschijnlijk getuige geweest van succesverhalen over gamingprojecten tijdens de recente marktrally. Nu is ScapesMania helemaal klaar om van start te gaan en zijn potentieel te ontketenen in een bloeiende niche.

Waarom kiezen voor ScapesMania?

Vraagt u zich af waarom de community massaal naar ScapesMania komt?

Laten we de aantrekkingskracht ervan ontcijferen:

  • De tokenomics van $MANIA zijn zorgvuldig uitgebalanceerd met cliff en vesting. Een gestructureerd verwervingsschema is bedoeld om een evenwicht te bewaren tussen vraag en aanbod.
  • Het $MANIA-token dient voor het bestuur in de zich ontwikkelende DAO en fungeert als in-game valuta in het pilot-gamingproject. Communityleden kunnen ook tokens inzetten voor extra beloningen en deelnemen aan activiteiten voor meer tokens. Het team werkt actief aan het uitbreiden van de bruikbaarheid van het token, met plannen om nieuwe projecten te introduceren en de gebruiksscenario’s binnen het ecosysteem te vergroten.
  • Er is een solide promotiestrategie voor post-listing in het spel. Het team heeft zijn marketingtalent gedemonstreerd, wat blijkt uit het voorverkoopsucces van meer dan $6 miljoen, het aantal 18,4K+ houders, de actief groeiende gemeenschap van meer dan 60K+ en een gemiddeld maandelijks verkeer van meer dan 75K+. Om het bereik van het project verder uit te breiden, test ScapesMania voortdurend nieuwe marketingkanalen.
  • Het slimme contract van het project heeft een goedkeuringsstempel gekregen van BlockSafu. Als houder kunt u vertrouwen op de inzet van het platform op het gebied van veiligheid.
  • ScapesMania wint terrein op belangrijke cryptoplatforms, ondersteund door steun van gerespecteerde influencers in het veld.

De weg voor ons

In een wereld waar casual gaming regels zijn, loopt ScapesMania voorop door slim te voldoen aan wat de markt vraagt. In tegenstelling tot andere projecten die te maken hebben met de verbinding met hun publiek, sluit ScapesMania aan bij de wensen van de gemeenschap: gamers genieten van hun favoriete tijdverdrijf terwijl de eigenaren profiteren van het succes van het ecosysteem.

Volgens Statista zal de casual gaming-industrie naar verwachting omhoogschieten naar 19,12 miljard dollar in 2027. Deze voorspelling markeert de niche als potentieel lucratief.

Nu de doelstellingen voor het genereren van fondsen zijn overtroffen, is het team nu volledig ondergedompeld in productontwikkeling. Om snel van start te kunnen gaan, werkt het project samen met de ontwikkelaars die in 2023 een prestigieuze subsidie hebben binnengehaald voor de categorie Metaverse/Gaming/NFT.

Sven, CEO van ScapesMania, zegt: “Zoals u weet is een bekwaam team van cruciaal belang om ambitieuze doelen te bereiken. Je kunt nu al zien hoe bekwaam en efficiënt ons lanceerteam werkelijk is. We werken tegelijkertijd aan het product. We geven ook prioriteit aan de versterking van het ontwikkelingsteam. Om de bedrijfsvoering te stroomlijnen, combineer ik de rollen van CEO en CTO.”

Word lid van het communitykanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste releases.

Gemeenschapsvertrouwen

De cryptogemeenschap gonst van het project op populaire platforms. Ze zijn enthousiast om zich bij ScapesMania aan te sluiten omdat ze de visie delen en er actief bij betrokken willen zijn. Walvissen merken dit ook op, met stortingen die al boven de $20.000 liggen.

Het is duidelijk dat dit succes niet mogelijk zou zijn zonder zo’n loyale gemeenschap. Het ScapesMania-team bedankt zijn supporters enorm voor deze kickstart. En vergeet niet: dit is nog maar het begin: er komt nog veel meer!

Sluit je aan bij de ScapesMania-beweging

Het avontuur van ScapesMania begint nog maar net. Nu de casual gaming-industrie zich opmaakt voor exponentiële groei in de komende jaren, is er nooit een beter moment geweest om dit veelbelovende landschap aan te boren.

Weet je nog hoe gamingprojecten in 2021 een hoge vlucht namen? Welnu, de huidige hausse op de cryptomarkt zou een vergelijkbare kans op expansie kunnen bieden. Met een stabiele prijs na de notering en sterke initiële steun heeft de munt zijn veerkracht al bewezen.

Het toekomstige prijstraject hangt af van de kracht van de gemeenschap, ontwikkelingsmijlpalen en robuuste marketingstrategieën, waarin ScapesMania allemaal uitblinkt, waardoor eindeloze mogelijkheden in het verschiet liggen.

Waarom wachten? Onderneem vandaag nog actie! Verzeker uw plek op een potentieel lonende reis – pak nu uw $MANIA-tokens op PancakeSwap.

Sluit u aan bij 18K-houders – Koop nu $MANIA!

Hashflow (HFT): een revolutie in de DeFi-handel

Hashflow (HFT) heeft Hashflow 2.0 onthuld en introduceert een DeFi-handelservaring van het volgende niveau. Deze upgrade legt de nadruk op op intentie gebaseerde slimme orderroutering en native cross-chain swaps, waardoor de gebruikerservaring en liquiditeitsopties worden verbeterd.

De introductie van Hashflow 2.0 en zijn innovatieve functies hebben Hashflow (HFT) gepositioneerd voor potentiële groei. De focus van het platform op het verbeteren van de DeFi-handel zou kunnen leiden tot een grotere vraag naar Hashflow (HFT), wat een positieve invloed zou hebben op de marktwaarde.

De toekomst van Hashflow (HFT) ziet er veelbelovend uit, omdat het tot doel heeft de DeFi-handelservaring te vereenvoudigen en te verbeteren. Het platform wordt echter geconfronteerd met uitdagingen als gevolg van gevestigde DeFi-protocollen en de noodzaak om voortdurend te innoveren om gebruikers aan te trekken en te behouden.

Blur (BLUR): de rijzende ster van NFT Marketplace

Blur (BLUR) heeft onlangs 50 miljoen BLUR-tokens ontgrendeld, wat samenviel met een heropleving van de NFT-markt. Deze pro-gerichte NFT-marktplaats heeft de stijging van het NFT-handelsvolume geleid en veel aandacht getrokken.

De token-ontgrendeling en de dominantie van Blur (BLUR) in de NFT-marktplaatssector hebben bijgedragen aan een positief prijsmomentum voor Blur (BLUR). De innovatieve benadering van het platform op het gebied van NFT-handel en beloningen voor handelaren en makers zou de marktwaarde ervan verder kunnen beïnvloeden.

Het Blur-traject (BLUR) is nauw verbonden met de bredere heropleving van de NFT-markt. Hoewel het platform het potentieel heeft om NFT-handel te herdefiniëren, moet het door het concurrentielandschap navigeren en zich aanpassen aan de veranderende marktdynamiek om de groei te ondersteunen.

Polygoon (MATIC): een pijler van het ecosysteem van Ethereum

Polygon (MATIC) blijft een cruciale rol spelen bij het opschalen en verbeteren van het Ethereum-ecosysteem. De inzet van het bedrijf om snelle en goedkope transacties aan te bieden heeft zijn positie als belangrijke speler in de blockchain-ruimte verstevigd.

De strategische initiatieven en partnerschappen van Polygon (MATIC) hebben de aanwezigheid op de markt van Polygon (MATIC) versterkt. De voortdurende ontwikkeling en adoptie van de schaaloplossingen zullen waarschijnlijk een positieve invloed hebben op de prijs.

Terwijl de blockchain-sector groeit, positioneren Polygon (MATIC)-innovaties deze voor verder succes. Het platform moet echter blijven evolueren te midden van de komst van nieuwe schaaloplossingen en het steeds veranderende landschap van blockchain-technologie.

Magic Square (SQR): pionier in de Web3 App Store

Magic Square (SQR) heeft een aanzienlijk deel van de Magic Square (SQR)-tokens toegewezen om zijn ecosysteemsubsidieprogramma te financieren, met als doel het go-to-platform voor Web3-applicaties te worden. Dit initiatief probeert ontwikkelaars en projecten aan te trekken om op het platform te bouwen.

De toewijzing van fondsen voor de ontwikkeling van ecosystemen onderstreept de inzet van het project voor groei en innovatie, wat de vraag naar Magic Square (SQR) zou kunnen stimuleren en een positieve invloed zou kunnen hebben op de marktwaarde ervan.

De visie van Magic Square (SQR) om een gecentraliseerde hub voor Web3-apps te creëren, biedt een unieke kans op groei. Het succes van dit ambitieuze project hangt echter af van het vermogen om ontwikkelaars en applicaties van hoge kwaliteit aan te trekken en om door het competitieve Web3-landschap te navigeren.

Conclusie

Momenteel ondergaat de cryptocurrency-markt een opmerkelijke verschuiving: altcoins vertonen een verbluffende veerkracht te midden van recente correcties door Bitcoin. Munten zoals ScapesMania kwamen naar voren als opmerkelijke marktbewegingen in dit evoluerende landschap. Het casual gaming-project lijkt echt de beste keuze van vandaag vanwege de successen uit het verleden, de sterke ondersteuning van de gemeenschap en andere voor de hand liggende voordelen.

Website: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Announcement Groep: https://t.me/scapesmaniaAnn


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.