Nieuws

Mike Novogratz: Bitcoin heeft bodem prijs gezien, crypto gaat stijgen

Mike Novogratz, de oprichter van de crypto beleggingsfirma ‘Galaxy Digital Capital Management’, zegt dat de cryptocurrencymarkt gister 13 september haar bodem heeft bereikt. De Bitcoin en andere crypto prijzen zullen vanaf nu weer gaan stijgen.

Bitcoins laagste punt is geweest

Novogratz vertelt dat de Bloomberg Galaxy Crypto Index (BGCI), die ontworpen is voor het meten van de prestaties van alle grote cryptocurrencies, een positief signaal laat zien. “Cryptocurrencies hebben het zelfde punt bereikt als eind vorig jaar. Dit is volgens Novogratz het punt waar de cryptocurrency koersen een enorme versnelling lieten zien die leidde tot een massale prijsstijging. Hieronder zie je de tweet van Mike Novogratz.

Novogratz’s voorspelling

Tijdens een blockchain conferentie in november voorspelde Novogratz dat veel grote spelers de cryptowereld in zullen gaan stappen. “In de komende twee tot drie jaar zullen er heel veel instellingen de crypto industrie betreden”. Ook vertelde hij dat de massale acceptatie van de crypto technologie nog zeker 5 jaar zal duren. De reden hiervan zijn de toenemende kosten van technisch talent. Ondertussen is de cryptomarkt aan het herstellen. De totale marktwaarde ligt vandaag rond de $199,9 miljard dollar. 2 dagen geleden lag de marktwaarde nog rond de $187,0 miljar dollar. De meeste grote cryptocurrencies zien vandaag een vrij stabiele koers. De Ethereum koers heeft gister een enorme winst behaald en ziet ook vandaag haar koers met ongeveer 5 procent stijgen.