DOGE, Dogecoin
Persbericht

Milei Moneda ($MEDA) Wint Aan Populariteit en Overstijgt Dogecoin (DOGE) en Pepe (PEPE)?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


  • De populariteit van Milei Moneda gaat door het dak.
  • Dogecoin doorbreekt opnieuw de $0,1 grens.
  • De waarde van PEPE daalt na winst.

Milei Moneda ($MEDA) begint Fase 1 van de voorverkoop op een positieve noot, wat leidt tot de verkoop van meer dan 19 miljoen tokens. Nadat Dogecoin (DOGE) opnieuw de $0,10 waarde overschrijdt, verliest het wat vaart. Op vergelijkbare wijze daalt de waarde van Pepe (PEPE) na een sterke waardestijging. Lees verder voor meer crypto nieuws over $MEDA, DOGE, en PEPE.

Bespaar zoals Milei: Investeer in $MEDA!

Milei Moneda Blijft De Markt Verrassen

Veel deskundigen zijn verrast door het recente succes van $MEDA na de verkoop van meer dan 21 miljoen tokens tegen een tarief van $0,010 in Fase 1 van de voorverkoop. Zoals gepland in de voorverkoop routekaart van $MEDA, zal Milei Moneda vroege houders de kans geven om ten minste 100% ROI te maken wanneer het op de openbare beurzen verschijnt.

Als een van de beste crypto’s om te kopen, zal $MEDA blijven verkopen voor $0,010 totdat het overgaat naar Fase 2 tegen een tarief van $0,0125. Na deze fase zou Milei Moneda moeten verkopen tegen een tarief van $0,015 in Fase 3 van de voorverkoop, gebaseerd op een 25% vestingsschema elke week gedurende vier weken.

Op 21 mei 2024 zal $MEDA officieel lanceren met een waarde van $0,020 om 17:00 uur op de Uniswap-beurs. Individuen die voor de lanceerdatum Milei Moneda kunnen bezitten, zouden toegang moeten hebben tot exclusieve voordelen en inhoud.

Enkele kenmerken en voordelen waar $MEDA-investeerders naar uit kunnen kijken, zijn onder meer top NFT’s om te kopen, exclusieve toegang tot inhoud en evenementen, kortingen en stemrechten. Daarnaast is Milei Moneda een deflatoire token met vergrendelde liquiditeit.

Bespaar zoals Milei: Investeer in $MEDA!

Dogecoin Overschrijdt $0,10: Wat Nu?

Voor de eerste keer in 2024, heeft DOGE $0,10 overschreden om een recente piek van $0,1828 te bereiken op 5 maart 2024. Sindsdien is Dogecoin rond dit hoge niveau gebleven.

Hoewel DOGE kortstondig daalde na het bereiken van zijn hoogtepunt, blijft deze munt bullish aangezien veel handelaren nog steeds kopen, wat zijn cryptomarktkapitalisatie boven de $20 miljard heeft gehouden. Evenzo worden veel beleggers verleid door de recente volatiliteit van Dogecoin omdat het de potentie heeft om plotselinge prijspieken te bieden.

Naast marktkrachten, heeft DOGE een krachtige gemeenschap die toegewijd is aan zijn doelen, wat vaak bijdraagt aan het opdrijven van zijn prijs en het relevant houden binnen de cryptoruimte. Dit voordeel hielp Dogecoin in bestaan te blijven, inspireerde de ontwikkeling van andere altcoins, en leidde tot verschillende positieve prijsvoorspellingen.

Als gevolg hiervan zijn veel experts optimistisch over DOGE en geloven dat het in 2024 onder de juiste omstandigheden $1 kan bereiken.

PEPE Daalt in Waarde Na Een Recentelijke Rally

Hoewel PEPE een meme-munt over een kikker is, beschikt het over een uitstekende gemeenschap. Als zodanig is PEPE in de laatste 30 dagen met meer dan 500% gegroeid.

Gezien de volatiliteit van de cryptomarkt zien veel experts PEPE als de volgende Dogecoin (DOGE). Met een aanzienlijk lage waarde, benadrukt de prijsbeweging van PEPE de typische beweging die geassocieerd wordt met meme-munten.

De recente toename die PEPE heeft ervaren toont de waarschijnlijkheid dat deze munt veel houders instant miljonairs kan maken. Bovendien voorspellen veel individuen dat PEPE binnen minder dan een jaar $0,00001 kan bereiken.

Echter, het zal uitdagend blijven om de toekomstige waarde van PEPE met zekerheid te voorspellen vanwege het gebrek aan nut en eventuele toekomstige gebruikscasus.

Conclusie

De vraag naar $MEDA blijft toenemen terwijl veel whales flink uitgeven aan deze nieuwkomer. Hoewel Dogecoin fluctueert, kan de recente opwaartse trend het voor het einde van het jaar naar $1 duwen. Aan de andere kant heeft PEPE veel instant miljonairs gemaakt na een stijging van meer dan 500% binnen 30 dagen. Nieuwsgierig naar $MEDA?

Bezoek ons of chat op Telegram voor de inside scoop. Snel, leuk en informatief!


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.