Milei Moneda
Persbericht

Milei Moneda Presale gebruikt marktdynamiek om geld in te zamelen: kan het PEPE en FLOKI verslaan?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • Milei Moneda biedt beleggers een reddingslijn in een bearmarkt.
  • Het nemen van whalewinsten zou tot de inzinking van PEPE kunnen hebben geleid.
  • FLOKI-beleggers kijken uit naar betere dagen na de dip.

Beleggers trekken massaal naar Milei Moneda ($MEDA) nu bearish sentimenten de markt binnendringen. Ondertussen verzilveren whales hun PEPE-tokens en plant FLOKI een nieuwe advertentiecampagne.

Hoe hebben deze ontwikkelingen de prijzen van PEPE en FLOKI beïnvloed? En waarom wordt $MEDA in deze periode beschouwd als een van de beste cryptomunten? Lees verder om erachter te komen!

Bezuinig zoals Milei: Investeer in $MEDA!

Milei Moneda wint aan populariteit nu de prijscorrectie toeslaat

Milei Moneda is een nieuwe meme-munt die humor, politiek en blockchain-technologie combineert. Deze mix maakt Milei Moneda uniek. Het project is geïnspireerd door de non-conformistische idealen van crypto-voorstander en de Argentijnse president, Javier Milei.

De voorverkoop loopt momenteel en Milei Moneda heeft al duizenden investeerders kunnen aantrekken. Interessant genoeg is het aantal investeerders dat $MEDA koopt tijdens de voorverkoop toegenomen sinds een prijscorrectie de markt in zijn greep had. Beleggers realiseerden zich dat ze in fase 1 van de voorverkoop $MEDA voor $0,010 konden kopen en bij de lancering een winst van 100% konden verdienen, wanneer de prijs zou stijgen naar $0,020.

Naast deze winst krijgen investeerders ook stemrecht, exclusieve toegang tot de coolste NFT’s en NFT-stakingbeloningen als ze $MEDA bezitten. Milei Moneda biedt ook uitstekende toekomstige winstmogelijkheden, aangezien 5% van de 500 miljoen dollar aan aanbod van MEDA zal worden verbrand om schaarste te creëren.

Beleggers zijn ook onder de indruk van de beveiligingskenmerken van Milei Moneda. Deze functies omvatten slimme contractaudits van gerenommeerde bedrijven, vergrendelde liquiditeit en geen teamtoewijzing.

De huidige en toekomstige verdienmogelijkheden en andere voordelen geven Milei Moneda de kans om PEPE en FLOKI om te draaien.

Bezuinig zoals Milei: Investeer in $MEDA!

Whales verdienen 2 miljoen dollar met het lossen van PEPE

Op 28 februari werd gemeld dat zes wallets 1,98 biljoen PEPE-munten ter waarde van $4,3 miljoen verkochten met een totale winst van $2 miljoen. De eerste wallet heeft naar verluidt voor 1,4 miljoen dollar aan PEPE overgemaakt naar Binance Exchange. Deze persoon maakte in slechts zes uur een winst van $515.000.

Bij de tweede grote verkoop waren vijf crypto-wallets betrokken waarvan werd vermoed dat ze eigendom waren van één persoon. De crypto-wallets hebben voor $3,3 miljoen aan PEPE op Binance gestort. De persoon verdiende ongeveer $1,49 miljoen met deze verkoop.

Ondanks deze uitverkoop steeg PEPE in slechts een paar weken met 296% van $0,0000026 naar $0,0000103. PEPE is sindsdien echter teruggestort naar het $0,0000075-gebied. Deze inzinking wordt veroorzaakt door een algemene prijscorrectie, waarbij handelaren winsten nemen die tijdens de voorgaande pomp zijn vergaard.

Analisten voorspellen dat PEPE $0,00003683 kan bereiken wanneer de bull-cyclus van 2024 serieus begint.

FLOKI gaat advertentie plaatsen op Times Square

Op 7 maart kondigde het FLOKI-team aan dat het op 15 maart een advertentiecampagne zou beginnen op het beroemde Times Square in New York. Promotionele inhoud zal worden weergegeven op een enorm dubbelzijdig HD LED-scherm dat direct naast het Nasdaq-billboard op Times Square staat. Het scherm is 56 meter breed en 29 meter hoog. Het heeft ook een totale oppervlakte van 1.624 vierkante meter, groter dan het gemiddelde huis in Manhattan, volgens PropertyShark.

De advertentie loopt drie maanden en toont minimaal vier keer per uur een advertentie van tien seconden, twintig uur per dag, van 06.00 uur tot 02.00 uur.

Na de aankondiging won FLOKI 138%, een stijging van $0,0001306 naar $0,0003113. FLOKI is sindsdien echter gedaald naar het niveau van $0,0002200 na de marktbrede terugval.

Analisten zeggen dat FLOKI in de bull-cyclus van 2024 nog steeds $0,0010210 kan bereiken. Dit maakt FLOKI een van de veelbelovende altcoins om dit jaar in de gaten te houden.

Heb je $MEDA-nieuwsgierigheid? Bezoek ons of chat op Telegram voor de inside scoop. Snel, leuk en informatief!


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.