Milei Moneda
Persbericht

Milei Moneda wint het vertrouwen van investeerders te midden van aanhoudende groei van de voorverkoop; Ethena en Jupiter dalen verder

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • Milei Moneda ($MEDA) wint terrein nu het einde van de lopende voorverkoop nadert.
  • Geïntegreerd met grote beurswallet ziet Ethena (ENA) ondanks de hoge TVL een prijsdaling.
  • Jupiter (JUP) wordt ondanks infrastructuurupgrades geconfronteerd met een bearish trend.

Te midden van een vloed aan nieuwe ICO’s is Milei Moneda ($MEDA) naar voren gekomen als een unieke meme-munt met ambitieuze doelen. De aantrekkelijke kenmerken ervan hebben de aandacht van de markt aanzienlijk getrokken en investeerders naar de voortdurende voorverkoop getrokken.

Andere topcryptomunten zoals Ethena (ENA) en Jupiter (JUP) hebben echter met uitdagingen te maken gehad en ondanks cruciale ontwikkelingen een daling ervaren. Laten we eens kijken naar de volledige details!

Bezuinig zoals Milei: Investeer in $MEDA!

Milei Moneda blijft stijgen dankzij het groeiende vertrouwen van beleggers

De afgelopen weken heeft de cryptomarkt gezien dat Milei Moneda de aandacht van investeerders trok met zijn unieke mix van humor, politiek en blockchain-innovatie. De oorspronkelijke token van het project, $MEDA, geprezen als een echte memecoin, is een eerbetoon aan de rebelse geest van de Argentijnse president Javier Milei en is snel uitgegroeid tot een kracht waarmee rekening moet worden gehouden in het DeFi-rijk.

Gepositioneerd als één van de beste altcoins in 2024, pleit Milei Moneda voor economische hervormingen en financiële onafhankelijkheid, met unieke kenmerken zoals deflatoire tokens en NFT’s.

Deze overtuigende kenmerken hebben de voortdurende voorverkoop van de DeFi-munt naar nieuwe hoogten gestuwd, resulterend in de verkoop van meer dan 65,7 miljoen tokens, wat de interesse en het vertrouwen van investeerders in $MEDA aantoont.

Bovendien, met de officiële lancering van $MEDA gepland voor 21 mei 2024, op Uniswap, zien nieuwe investeerders een winst van meer dan 60%, aangezien de $MEDA-prijs zal stijgen van de Stage 2-prijs van $0,0125 naar de lanceringsprijs van $0,020.

Daarom is Milei Moneda naar voren gekomen als de beste cryptocurrency en belooft het aanzienlijke winsten voor vroege investeerders. Deze veelbelovende vooruitzichten hebben crypto-investeerders troost geboden, vooral in het licht van de problemen van Ethena en JUP.

Bezuinig zoals Milei: Investeer in $MEDA!

Ethena daalt ondanks grote integraties – wat is het volgende?

Onlangs heeft Ethena Labs een strategische integratie aangekondigd met prominente gecentraliseerde beurswallet, waaronder Binance, Bybit, OKX en Bitget. Deze strategische zet stelt gebruikers in staat om naadloos opbrengsten rechtstreeks uit hun beurswallet te verdienen, wat een cruciale vooruitgang betekent in de toegankelijkheid van DeFi.

Ondanks deze opmerkelijke integratie heeft ENA de beren in actie gezien, aangezien de prijs van altcoin de afgelopen drie weken met 43% is gedaald. Ethena blijft echter vooruitgang boeken, waarbij de totale waarde (TVL) stijgt naar $2,274 miljard en miljoenen aan inkomsten op jaarbasis genereert.

Vooruitkijkend verwachten analisten binnenkort een prijsherstel. Met de pomp in Ethena’s TVL voorspellen prijsanalisten dat de stieren van ENA het potentieel hebben om de komende weken de controle terug te winnen.

Solana DEX in beweging: Jupiter-upgrade om de bearish trend tegen te gaan?

Jupiter heeft onlangs plannen aangekondigd om enkele upgrades te ondergaan om zijn infrastructuur te verbeteren. Met een sterke toewijding aan het verbeteren van de gebruikerservaring, heeft deze stap tot doel deze uitdagingen frontaal aan te pakken en de positie van Solana DEX als vooraanstaand DEX-platform te verstevigen.

Sinds de aankondiging van de aanstaande upgrade heeft het oorspronkelijke token van Jupiter, JUP, echter een neerwaarts traject doorgemaakt, waarbij de prijs aanzienlijk daalde. De volatiele cryptomarkt heeft zijn tol geëist van de altcoin, wat heeft geresulteerd in een opmerkelijke prijsdaling van 43% in de afgelopen maand.

Ondanks deze prijsdaling voor de JUP blijven belanghebbenden optimistisch over de toekomstperspectieven van Jupiter, waarbij de upgrade naar verwachting kritieke problemen zal aanpakken en mogelijk hernieuwde belangstelling voor het platform zal stimuleren.
Terwijl JUP door deze periode van turbulentie navigeert, zijn alle ogen gericht op de komende infrastructuurupgrade van Jupiter en hoe deze de toekomst van gedecentraliseerde uitwisselingen op de blockchain van Solana zal vormgeven.

Heb je $MEDA-nieuwsgierigheid? Bezoek ons of chat op Telegram voor de inside scoop. Snel, leuk en informatief!


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.