Persbericht

Newsbit 01-12-2021 09:16 leestijd 2 - 4 min

NAGA coin: Eén coin voor sociale handel

NAGA Coin (NGC) is een cryptocurrency die als doel heeft de enige coin voor sociale financiering te worden. NAGA Coin fungeert als het kernbrandstofelement van NAGA Trader, NAGA DeFi en NAGA Social Betting, waar het gebruikers in staat stelt om fees te verlagen, smart contracts te creëren voor copy trading en nog veel meer.

NAGA is een sociaal investeringsplatform met een wereldwijde gemeenschap van meer dan 1 miljoen gebruikers die een revolutie in de wereld wil teweegbrengen door financiële technologie te decentraliseren en toegang te bieden tot de beste marktinstrumenten voor iedereen ter wereld. NAGA biedt de technologie, de middelen en de hulp die elke handelaar nodig heeft om zijn handelsbeslissingen te nemen. Het platform is vooral bekend om zijn Auto Copy-feature die handelaren in staat stelt elkaar te kopiëren en zo een unieke sociale handelsomgeving te creëren met talloze voordelen voor de gebruikers. NAGA DeFi en Social Betting zijn de toekomstige projecten van het ecosysteem die een sociaal element zouden introduceren aan weddenschappen en on-chain trading.


Groei

Vanaf dag één was NGC bedoeld als de utility coin voor handelaren. Echter, in de loop van de ontwikkeling, hebben de business en de adoptie niet gewerkt zoals verwacht, wat heeft geleid tot een volledige herstructurering van het bedrijf op bedrijfsniveau. Gezien de exclusieve use-case-ontwikkeling bleef NGC inactief.

NAGA heeft met succes een turnaround in het bedrijf doorgevoerd en in 2015 de Duitse FinTech gelanceerd. In 2017 werd NAGA genoteerd aan de Duitse beurs, en in 2020 werd het het best presterende aandeel in Duitsland (N4G +600%, van €0,50 tot €9 op het hoogtepunt). Vandaag biedt het platform zijn gebruikers de mogelijkheid om automatisch de handelsstrategieën van andere beleggers te kopiëren met de NAGA Autocopy-functie. Ze kunnen genieten van een gebruiksvriendelijke interface, 0% kosten op crypto handel, mobiele applicaties voor iOS en Android, evenals professionele ondersteuning van een persoonlijke account manager. Het bedrijf heeft meer dan 1m accounts en zit op een indrukwekkend groeipad.

Na het bedrijf te hebben omgevormd en een duidelijke groeistrategie te hebben ontwikkeld, is het bedrijf nu terug bij het NAGA Coin-project. Het heeft nu een gloednieuwe use case en integratie met een van de grootste sociale handelsnetwerken met een snelgroeiende omgeving en community.

NAGA is erop gebrand om NGC de belangrijkste cryptocurrency voor social trading te maken!

Om de groei te ondersteunen, heeft NAGA deelgenomen aan enkele opmerkelijke projecten zoals Forex Expo 2021 in Dubai, evenals het verkrijgen van verschillende waardevolle partners zoals LaLiga Football Club, Sevilla FC en Porsche GT racer Tio Ellinas. Bovendien is een financiële injectie van $ 27 miljoen van Christian Angermayer en Peter Thiel’s fonds gepland om te worden gebruikt voor de internationale groei van het bedrijf, wereldwijde aanwezigheid en uitgebreide marketingactiviteiten.

Als onderdeel van het exclusieve partnerschap met NAGA Coin, is een van de belangrijkste aandachtspunten op dit moment de verdere verbetering en ontwikkeling van NAGA Coin (NGC), een utility token ontworpen voor social trading, social betting en social on-chain trading. Enkele van de voordelen voor NAGA gebruikers zijn lagere fees, de mogelijkheid om smart contracts te maken, betalingen voor CopyTrading en nog veel meer. Het business model voor de NAGA is gebaseerd op de adoptie van de handelsdiensten: hoe meer mensen de diensten gebruiken, hoe hoger de adoptie van de NAGA coin. Als zodanig zullen NAGA’s intenties om extra fondsen te investeren in de groei van het gebruikersnetwerk meer ruimte bieden voor adoptie en popularisering van de NAGA Coin.


Gevolgen voor de sector

Rekening houdend met het feit dat sociale handel meer en meer nieuwe fans en gebruikers aanneemt, kunnen de plannen een positieve impact hebben op de industrie in het algemeen. NAGA Coin geeft exclusieve toegang tot sociale handelsdiensten die mensen met minder ervaring of tijd helpen om de handelsstrategieën van meer ervaren gebruikers te spiegelen, als dit naar de on-chain handel wordt gebracht, kan het een nieuwe golf van nieuwkomers in de DeFi handelswereld creëren.

Voor meer informatie over het opwindende project van NAGA, zorg ervoor om te bezoeken: https://nagacoin.io/