ethereum
Nieuws, Trending

OKEx en Huobi gaan Ethereum Constantinople Hard Fork ondersteunenDe aankomende Ethereum Hard Fork genaamd Constantinople staat voor de deur. Naar verwachting zal deze tussen 14 en 18 januari 2019 live gaan. Nu laten de twee populaire crypto-exchanges OKEx en Huobi weten dat het de hard fork gaat ondersteunen.


Constantinople

De aankomende hard fork is een upgrade waarbij de Ethereum-blockchain fundamenteel wordt aangepast. In de update zitten afzonderlijke verbeteringen waardoor ze het proof-of-work (PoW) concept wat momenteel wordt gehanteerd kan worden omgezet in het energie-efficiënte proof-of-stake (PoS) algoritme. Hiernaast zorgt de update ervoor dat elk knooppunt synchroon loopt met elkaar. Hierdoor wordt de comptabiliteit en de bijbehorende problemen met oudere versies voorkomen.


OKEx

Crypto-exchange OKEx is van plan om een momentopname te maken van alle accounts op het platform met een blokhoogte van 7,080,000. Deze waarde is het aantal waarbij de ontwikkelaars van Ethereum instemden om de hard fork mee te lanceren. OKEx neemt alle technische vereisten voor haar gebruikers op zich. Gebruikers hoeven zelf dus niets te doen.Huobi

Ook cryptocurrency-exchange Huobi is van plan om de hard fork ondersteuning te bieden. Net als bij OKEx, zal Huobi alle technische vereisten verzorgen. Het raadt samen met OKEx aan om hun Ethereum op hun wallet op het platform te zetten zodat deze kan worden omgezet naar de nieuwe update. Ook Huobi zal gebruik maken van de aanbevolen blokhoogte van 7,080,000.