Persbericht

Newsbit 15-01-2022 15:30 leestijd 2 - 3 min

OneLedger: De kortste weg naar Blockchain ontwikkeling

Over

OneLedger, gelanceerd in 2017, is een Layer-1 oplossing die bedrijven, overheden en individuen helpt complexe en belangrijke uitdagingen op te lossen met behulp van blockchain en andere disruptieve technologieën.

Het netwerk maakt gebruik van een gedistribueerd consensusprotocol om een reeks use cases te bedienen en om naadloos een brug te slaan naar verschillende van de populairste blockchainnetwerken. Dit maakt niet alleen cross-chain transacties mogelijk, maar biedt ook een marktplaats voor het opbouwen van geavanceerde bedrijfsmodules met behulp van plug-and-play componenten. 

OneLedger’s missie is om de adoptie van blockchain-technologie door bedrijven en de integratie ervan in hun specifieke bedrijfsapplicaties en producten te vereenvoudigen. Via OneLedger kunnen zowel bedrijven als particulieren het platform gebruiken om zowel publieke als private grootboeken te creëren met hun eigen uniek geïdentificeerde netwerkconsensus. Het netwerk wil de infrastructuur bieden voor toepassingen in sectoren als gezondheidszorg, vermogensbeheer en toeleveringsketens. 

OneLedger werkt samen met grote infrastructuurleveranciers zoals Google Cloud en IBM. Door op het Google Cloud Platform te zitten, wordt OneLedger blootgesteld aan Google’s brede gebruikersbasis, en het helpt ook bij een snelle onboarding van ontwikkelaars.

Interoperabele blockchain oplossing 

OneLedger is een unieke engine, niet een aanhangsel van een bestaand platform. In tegenstelling tot andere blockchain-projecten, is OneLedger vanaf de grond opgebouwd. Het OneLedger platform maakt gebruik van verbeterde consensus DPoS op Tendermint zodat OneLedger verschillende consensus in dezelfde keten kan combineren. Dit stelt gebruikers in staat om:

● Aanpasbare private/publieke sidechains te implementeren met hun eigen consensus algoritmes, die met elkaar zullen communiceren door interoperabiliteit met de hoofdketen.      

● Profiteren van ultrasnelle inzet met lage transactiekosten.

● Maak gebruik van de interoperabiliteit van het protocol met grote ketens waaronder Ethereum, UniSwap, Binance Smart Chain en Polygon.     

Bouw publieke of private ketens, zijketens of off-chain en on-chain op zowel gecentraliseerde als gedecentraliseerde platforms.    

De oplossing kan worden geleverd als publieke, permissionless en private permissioned blockchain modellen. Zo kan OneLedger op maat gemaakte blockchain-oplossingen bieden voor zakelijke behoeften door het bouwen van toepassingen op de top van hun eigen blockchain-software met integraties in ketens van derden, software systemen en tools.

Token

OneLedger’s native token, OLT, heeft een maximum en een totale voorraad van 1.000.000.000 OLT tokens. De huidige circulerende voorraad is 45% (454.443.187,71 OLT). Volledige details van de tokenomics kunnen hier worden gevonden. $OLT is primair een utility token en wordt gebruikt om op verschillende manieren met het platform te interacteren: Interoperabiliteit, Staking, Delegatie, Governance, DApps, Creatie van Custom Tokens, en een Domain Naming Service.

Een van de belangrijkste aandachtsgebieden voor OneLedger is interoperabiliteit. OLT wordt gebruikt als vergoeding voor alle interoperabele operaties over ketens heen. OneLedger’s expertise is het verbinden van bedrijven met blockchains, waardoor hun gecentraliseerde gegevens consistent blijven met de overdracht van activa op de blockchain.

Gebruikers van OLT tokens kunnen profiteren van de lage kosten van transactiekosten, hoge netwerkprestaties, interoperabiliteit met andere ketens, delegatie en staking met beloningen.

Een toekomstige mogelijkheid van OneLedger is de mogelijkheid om Custom Tokens te creëren, vergelijkbaar met Erc-20 voor Ethereum. Het aanbieden van deze service voor bedrijven is van cruciaal belang bij het overwegen van use cases zoals het digitaliseren van activa of het maken van een kredietsysteem voor loyaliteitsprogramma’s.

Waar kunt u OLT kopen?

Als u OLT tokens wilt kopen, zijn er opties zoals Kucoin en Gate.io, die beide de grootste handelsvolumes hebben. Andere goede opties als u op zoek bent om OLT te kopen zijn AscendEX (Bitmax) en CoinEx.

Het team achter OneLedger: https://www.oneledger.io/about-us

Voor meer informatie over het opwindende project van OneLedger, ga zeker naar: https://www.oneledger.io/ 

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten