bitgert
Persbericht

Ontdek de top 3 katalysatoren die ervoor zorgen dat Bitgert Coin in waarde stijgt

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Elke keer dat de cryptomarkt in een bullrun terechtkomt, bepaalt de prijsactie van Bitcoin de prijsbewegingen van de rest van het altcoinpakket. Dit bull-seizoen veranderde de lancering van ETF’s de fases van bloei en somberheid van de reguliere halveringscyclus, en altcoins lijken onafhankelijk van elkaar te stijgen.

Naast de blue chip-investeringen trekken verschillende andere altcoins – small-cap en mid-cap – de aandacht van beleggers vanwege hun prijsprestaties, fundamentele kenmerken en tokenomics.

Eén zo’n token is Bitgert. Bitgert is één van de snelst opkomende layer-1-projecten in de crypto-scene en geeft concurrentie aan bedrijven als Solana, Tron, Injective, Cardano, enz. Laten we drie redenen ontdekken waarom Bitgert klaar is voor een prijsstijging in de komende maanden.

Grondbeginselen: Bitgert is een layer-1-blockchain gebaseerd op het Proof-of-Authority-consensusmechanisme. PoA maakt het mogelijk cruciale bronnen te besparen, transacties te versnellen of een betere gebruikerservaring te bieden. Bitgert kan tot 100.000 transacties per seconde verwerken tegen verwaarloosbare transactiekosten.

Bitgert heeft een sterke en toegewijde gemeenschap van 800.000 leden die geloven in de visie van de blockchain. Het heeft ook verschillende native mogelijkheden, waaronder een P2P-crypto-exchange, een CEX zonder handelskosten, een betalingsgateway en een productsuite waarmee ontwikkelaars applicaties kunnen bouwen.

Bitgert’s Startup Studio is een nieuw initiatief om startups te helpen geld in te zamelen via publieke en private verkoop. Bitgert heeft ook samengewerkt met grote namen in de branche, waaronder Chainlist, Coinhub, DEXTools, Guardian, Sphynx Labs, enz.

Tokenomics: Bitgert-token is een BRC-20 utility annex governance-token voor het Bitgert-ecosysteem. Bitgert-token BRISE heeft een vast aanbod van 1 biljard. Bitgert heeft ook een upgrade uitgevoerd naar een nieuw deflatiemechanisme waarbij 12% van de transactiewaarde wordt verbrand elke keer dat een transactie wordt uitgevoerd. 36% van het Btgert-aanbod is op die manier verbrand.

Dit betekent dat naarmate het ecosysteem en de gebruikersbasis groeien, het Bitgert-token nog meer deflatoir zal worden en de prijs ervan zal stijgen tegen de achtergrond van de stijgende vraag en het krimpende aanbod.

Bitgert heeft ook een actief inzetprogramma waarbij houders BRISE-tokens kunnen inzetten en mooie APY’s kunnen verdienen.

Prijsprestaties: Bitgert ondergaat momenteel een correctie en heeft de afgelopen 30 dagen een winst van 8% gezien. De munt bevond zich al weken in een opwaartse trend en noteerde een maandelijkse winst van 160% voordat hij met een correctie te maken kreeg.

Technische signalen wijzen echter op een bullish beeld. De RSI van 60 wijst erop dat de koopdruk langzaam toeneemt en het marktmomentum verder omhoog stuwt. MACD-signaal duidt ook een koopsignaal aan. Bitgert heeft 200-dagen SMA met succes getest en lijkt klaar voor een reprise.

Vroege investeerders profiteerden van een ROI van 40.000% dankzij de prijsverhoging van Bitgert. Bitgert is een midcap-token met extreem potentieel. Als u een investeerder bent die op zoek is naar investeringen in crypto, kan het kopen van de dip voor een token met solide fundamenten en een gebruiksscenario op de lange termijn een lonende zet zijn.

Buy Brise

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.