Skapesmania
Persbericht

Ontdek de volgende kampioenen in cryptocurrency die klaar zijn voor de overwinning

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De recente turbulentie op de markt voor Bitcoin (BTC), gevolgd door tekenen van herstel, voedt debatten over de toekomst van digitale activa, ondersteund door factoren als de Bitcoin (BTC) Halvering, institutionele investeringen en toegenomen walvisactiviteit. Over het geheel genomen wordt verwacht dat de cryptosector in 2024 een aanzienlijke ontwikkeling zal doormaken, waardoor dit een ideaal moment is om in te stappen.

De hieronder genoemde crypto’s kunnen een geweldige aanvulling zijn op de portefeuille van elke handelaar, doorgewinterd of nieuw.

ScapesMania: Het Grote Debuut

Na een uiterst succesvolle voorverkoop die $6.125 miljoen aan financiering opleverde, bijna 18.400 houders aantrok, en meer dan 60.000 volgers verzamelde, is het langverwachte debuut van ScapesMania op PancakeSwap eindelijk aangebroken. De handel begon met MANIA/WBNB en MANIA/USDT liquiditeitsparen.

De tokenprijs heeft veerkracht getoond, wat wijst op robuuste tokenomics en veelbelovende projectvooruitzichten. ScapesMania heeft aan iedereen bewezen dat het niet zomaar een eendags ICO-project is, maar een serieuze onderneming die zich inzet voor groei samen met zijn gemeenschap van houders.

Het aantal houders stabiliseerde op 18,41K in de eerste 24 uur, met een handelsvolume dat de $2,25 miljoen bereikte. ScapesMania domineerde onmiddellijk de lijst met ‘Hot Pairs’ van DEXTools.

In minder dan drie weken na de notering steeg de prijs van de token naar zijn hoogste punt ooit van $0,01477, wat een indrukwekkende stijging van 147,77% markeert.

Baanbrekende Aanpak in Gaming

ScapesMania is een gaming-ecosysteem waar spelers zich zonder enige voorkennis van crypto kunnen onderdompelen in meeslepende ervaringen. Ondertussen kunnen houders profiteren van het succes van het project en inspraak hebben in de richting ervan via een DAO.

Door in te spelen op de groeiende casual gaming industrie tijdens de huidige bullmarkt, bevindt ScapesMania zich in een gunstige positie. Als je de cryptonieuws hebt gevolgd, heb je waarschijnlijk succesverhalen gezien van gamingprojecten tijdens de recente marktrally. Nu is ScapesMania helemaal klaar om op te stijgen en zijn potentieel te ontketenen in een bloeiende niche.

Waarom kiezen voor ScapesMania?

Laten we de aantrekkingskracht van ScapesMania ontcijferen:

  • De tokenomics van $MANIA zijn zorgvuldig uitgebalanceerd met cliff en vesting. Een gestructureerd verwervingsschema is bedoeld om een evenwicht te bewaren tussen vraag en aanbod.
  • Het $MANIA-token dient voor het bestuur in de zich ontwikkelende DAO en fungeert als in-game valuta in het pilot-gamingproject. Communityleden kunnen ook tokens inzetten voor extra beloningen en deelnemen aan activiteiten voor meer tokens. Het team werkt actief aan het uitbreiden van de bruikbaarheid van het token, met plannen om nieuwe projecten te introduceren en de gebruiksscenario’s ervan binnen het ecosysteem te vergroten.
  • Er is een solide promotiestrategie voor post-listing in het spel. Het team heeft zijn marketingtalent gedemonstreerd, wat blijkt uit het succes van de voorverkoop van meer dan $6 miljoen, het aantal 18,4K+ houders, de actief groeiende gemeenschap van meer dan 60K+ en een gemiddeld maandelijks verkeer van meer dan 75K+.
  • Het slimme contract van het project heeft een goedkeuringsstempel gekregen van BlockSafu. Als houder kunt u vertrouwen op de inzet van het platform op het gebied van veiligheid.
  • ScapesMania wint terrein op belangrijke cryptoplatforms, ondersteund door steun van gerespecteerde influencers in het veld.

De Weg Vooruit

In een wereld waar casual gaming de overhand heeft, neemt ScapesMania de leiding door slim in te spelen op wat de markt vraagt. In tegenstelling tot andere projecten die een disconnectie met hun publiek ervaren, sluit ScapesMania aan bij de wensen van de gemeenschap: gamers genieten van hun favoriete tijdverdrijf terwijl houders profiteren van het succes van het ecosysteem.

Volgens Statista wordt verwacht dat de casual gaming-industrie tegen 2027 zal groeien tot $19,12 miljard. Deze voorspelling markeert de niche als potentieel lucratief.

Nu de doelen voor fondsenwerving zijn overtroffen, is het team volledig ondergedompeld in productontwikkeling. Voor een vliegende start heeft het project partnerschappen gesloten met ontwikkelaars die in 2023 een prestigieuze subsidie hebben veiliggesteld in de categorie Metaverse/Gaming/NFT.

Sven, de CEO van ScapesMania, zegt: “Zoals je weet, is voor het bereiken van ambitieuze doelen een bekwaam team essentieel. Je kunt nu al zien hoe bekwaam en efficiënt ons lancerings team werkelijk is. We werken tegelijkertijd aan het product. We geven ook prioriteit aan het versterken van het ontwikkelingsteam. Om de operaties te stroomlijnen, combineer ik de rollen van CEO en CTO.”

Sluit je aan bij het gemeenschapskanaal om op de hoogte te blijven van de laatste releases.

Vertrouwen van de Gemeenschap

De cryptogemeenschap gonst van het project op populaire platforms. Ze zijn enthousiast om zich bij ScapesMania aan te sluiten omdat ze de visie delen en er actief bij betrokken willen zijn. Walvissen merken dit ook op, met stortingen die al boven de $20.000 liggen.

TrustScore

Het is duidelijk dat dit succes niet mogelijk zou zijn zonder zo’n loyale gemeenschap. Het ScapesMania-team bedankt zijn supporters hartelijk voor deze kickstart. En onthoud: dit is nog maar het begin: er komt nog veel meer!

Sluit je aan bij de ScapesMania Beweging

Het avontuur van ScapesMania begint net. Terwijl de casual gaming-industrie zich opmaakt voor exponentiële groei in de komende jaren, is er nooit een beter moment geweest om je in te zetten in dit veelbelovende landschap.

Herinner je je nog hoe gamingprojecten explodeerden in 2021? Nou, de huidige crypto-marktboom zou een soortgelijke kans voor expansie kunnen bieden. Met een stabiele prijs na de notering en sterke initiële ondersteuning heeft de munt al zijn veerkracht bewezen.

De toekomstige prijstrajectorie hangt af van de kracht van de gemeenschap, ontwikkelingsmijlpalen en robuuste marketingstrategieën, allemaal gebieden waarin ScapesMania uitblinkt, wat eindeloze mogelijkheden voor de toekomst biedt.

Waarom wachten? Onderneem vandaag actie! Verzeker je plek op een potentieel lonende reis – koop nu je $MANIA tokens op PancakeSwap.

Sluit je aan bij 18K houders – Koop $MANIA nu!

Celestia (TIA): Baanbrekend in een nieuw tijdperk van Blockchain-efficiëntie

Celestia (TIA) klom na de lancering in oktober 2023 snel op de ranglijst van cryptocurrency, kwam in de top 50 terecht op basis van marktkapitalisatie en trok veel aandacht. Prognoses duiden op een potentiële groei voor Celestia (TIA), waarbij de projecties mikken op $45,38 in 2024, wat een weerspiegeling is van het groeiende vertrouwen in de marktpositie.

Toch kunnen er potentiële temperende effecten optreden als gevolg van voortdurende emissies en bredere wijzigingen in de regelgeving.

Algorand (ALGO): het omarmen van brede toepassingen die verder gaan dan alleen financiën

Algorand (ALGO) heeft zijn positie als veelzijdig platform versterkt door middel van strategische partnerschappen, ondanks uitdagingen op regelgevingsgebied, en projecten zoals de digitale euro wijzen op een sterk gebruikspotentieel. Voorspellingen voor 2024 duiden op een conservatief prijsniveau van $0,57, met een bescheiden groei tot $0,64 in 2025 en een aanzienlijk langetermijnpotentieel in 2030.

De toekomst van Algorand (ALGO) is afhankelijk van het omgaan met uitdagingen op regelgevingsgebied en de concurrentie op de markt.

Optimisme (OP): kapitaliseren op layer-2-schaaloplossingen

Optimisme (OP) heeft hernieuwde belangstelling gekregen, vooral met de integratie van het Worldcoin-privacytoken, wat voor de meeste houders heeft geleid tot meer transacties en winstgevende investeringen. De voorspellingen op de korte tot middellange termijn zijn bullish en mikken op $7,59 in 2024 en mogelijk $10,62 in 2025, gedreven door de prestaties van het platform in het Ethereum (ETH)-ecosysteem.

Conclusie

Marktdeelnemers kunnen altcoins vinden die een kans hebben om te slagen in een steeds veranderende markt door te kijken naar zaken als de technologie erachter, de use case, de gemeenschap, het ontwikkelingsteam en of deze wel of niet aan de regelgeving voldoet. ScapesMania heeft het ALLEMAAL bedacht.

Website: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Announcement Groep: https://t.me/scapesmaniaAnn


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.