profitfarmers
Persbericht

Newsbit 22-10-2022 10:35 leestijd 2 - 3 min

Onthuld: de volgende EXTREME Crypto-katalysator

Synopsis: Crypto-markten zijn een uurwerk. Dezelfde cycli herhalen zich keer op keer. Dat is de reden waarom dezelfde mensen routinematig 10x, 50x, 100x winst maken bij een uitbraak, terwijl de rest van ons buitengesloten wordt van het feest en onszelf in slaap huilt. Dit ervaren handelsteam onthult precies wanneer en waarom de markt opnieuw gaat exploderen op basis van honderden gegevenspunten. Ze hadden gelijk, en het gebeurt weer.

Kansen als deze komen niet vaak voorbij.

Iedereen in Crypto heeft het over de kans om 10x-100x winst te maken, maar slechts weinigen bereiken die ooit. Waarom is dat?

Timing.

Laten we beginnen met een bescheiden, betrouwbare, maar toch lekkere 10x.

De enige manier om dit voor elkaar te krijgen, zonder het altcoin-casino te betreden, is door Bitcoin ergens in de buurt van de marktcyclus-dieptepunten te kopen en vervolgens uw munten ergens in de buurt van de marktcyclus-hoog te lossen.

Denk aan de pandemische dump van 2020 tot $4.000 en de volgende stijging tot $69.000. Dat is een stijging van 1,625%, of 16x. Uw investering van $10.000 schoot omhoog naar $160.000. Maar om dat voor elkaar te krijgen, zou je tot in de perfectie moeten handelen.

Laten we aannemen dat je de rit van $14.000 naar $60.000 hebt gemaakt, dat was redelijk haalbaar voor iedereen die aandacht besteedde aan de technische trend. Maar dat is maar 4x…saai!

Om die enorme veelvouden te vangen, moet je door de rook kunnen kijken die de reguliere media overal om je heen plaatsen in de buurt van marktbodems, zodat je kunt handelen zonder dat ANGST je oordeel vertroebelt.

Met kennis en planning kunt u precies dat doen.

Luister, er borrelt een EXTREME cryptokatalysator achter de schermen die de markten in een razernij zal brengen. Kun je raden wat het is? Ons ervaren handelsteam heeft dit teruggebracht tot 4 bewijsstukken die ervoor zorgen dat je rechtop gaat zitten en oplet. Met deze informatie is het geen probleem om je TIMING goed te krijgen.

Voor degenen onder u die het grotere geheel kunnen begrijpen … vergeet 10x, welkom bij uw volgende 100x. Bekijk deze 15 minuten durende video voor de inside scoop over de volgende Bull Run-tijdlijn en wat het drijft, je zult er absoluut geen spijt van krijgen:

Als je op de hoogte wilt blijven van het deskundige marktonderzoek en -analyses van Profit farmers, meld je dan nu aan voor een gratis account en sluit je aan bij duizenden andere cryptohandelenthousiastelingen in onze community.