Opgelet! Litecoin, Nano en Stratis koersen zien flinke stijging

 
 


De meeste cryptocurrencies zien vandaag een vrij stabiel koersverloop. Toch zijn er een aantal altcoins die hun koersen vandaag flink zien stijgen: Litecoin, Nano en Stratis.


litecoin logoLitecoin koers stijgt met 6,2 procent

De Litecoin (LTC) koers maakt vandaag een flinke prijsstijging mee. Vandaag rond 17:00 ’s avonds zagen we de LTC koers de opmars starten. De koers lag op dat moment nog rond de $53,3 dollar. Nu, op het moment van schrijven ligt de Litecoin koers rond de $57,6 dollar. Dat betekent dat we de LTC koers binnen 5 uur met zo’n 6 procent ziens stijgen.

 

Litecoin koers, ltc koers

 

Koop Litecoin | IDEAL


nano logoNano koers stijgt met 17 procent!

De Nano koers maakt vandaag een enorme koersstijging door. Op het moment van schrijven ligt de Nano prijs rond de $2,72 dollar. 24 uur geleden lag de Nano koers nog slechts rond de $2,26 dollar. Dat betekent dat we de Nano koers vandaag met bijna 17 procent zien stijgen.

 

nano koers

 

Nano is de laatste tijd flink geklommen in de lijst van meest waardevolle cryptocurrencies. Op het moment is Nano de nummer 24 van de meest waardevolle munten.

 
Koop Nano | IDEAL


stratis logoOok Stratis ziet haar koers vandaag flink stijgen

Ook Stratis doet het vandaag erg goed. Op het moment van schrijven ligt de Stratis koers rond de $1,45. 24 uur geleden lag de Stratis koers nog rond de $1,36 dollar. Dat betekent dat de Stratis koers vandaag met ongeveer 6.4 procent stijgt.

 

stratis koers

 

Koop Stratis | IDEAL


Live Crypto koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina ‘Crypto koersen’. Hier vindt je de cryptocurrency koersen van de belangrijkste 40 munten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

 

Live Crypto koersen

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken