kangamoon pb 22
Persbericht

Ordi (ORDI) toont veelbelovende signalen tijdens Solana (SOL) neergang, KangaMoon (KANG) voorspeld om te exploderen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Terwijl Solana (SOL) het moeilijk heeft, heeft Ordi (ORDI) veerkracht getoond. Deze sterkte wijst op mogelijke winsten voor ORDI in de komende dagen, wat handelaren aantrekt die snelgroeiende altcoins zoeken. Bovendien bereikt de verwachting rond KangaMoon (KANG) ook nieuwe hoogten. Analisten suggereren een 100x toename voor deze Stage 5-presale-ster in 2024. Laten we zien waarom.

Ordi Prijsanalyse: Positieve Toekomst in het Vooruitzicht

Ordi (ORDI) heeft onlangs aandacht getrokken terwijl het Bitcoin (BTC) halving-event nadert. CoinMarketCap-gegevens tonen aan dat de prijs van Ordi is gestegen van $25,34 naar $43,78 in het afgelopen jaar. De marktkapitalisatie steeg in die tijd van $329 miljoen naar $919 miljoen. Deze stijging maakt van Ordi een van de top altcoins van dit moment.

De technische analyse voor de Ordi-crypto schetst ook een positief beeld. Deze altcoin wordt bijvoorbeeld verhandeld boven zijn 21-daagse EMA en beschikt over zes technische indicatoren in de koopzone. Vanwege al deze redenen hebben experts in de crypto-industrie een optimistische Ordi-prijsvoorspelling gemaakt. Ze voorspellen een mogelijke stijging tot $63,67 in het tweede kwartaal van 2024 voor Ordi.

CryptoBullet Geeft een Positieve Solana Prijsvoorspelling

Ondertussen heeft Solana (SOL) het moeilijk en wordt het in het rood verhandeld. Volgens CoinMarketCap-gegevens is de prijs van deze altcoin in de afgelopen 30 dagen gedaald van $175 naar $142. De marktkapitalisatie van SOL daalde in die periode van $76,27 miljard naar $63,78 miljard. Maar crypto-analist CryptoBullet blijft optimistisch. Hij voorspelt dat dit lid van de top 10 altcoins binnenkort naar een nieuw ATH van $400-600 zal stijgen.

Vanuit een technisch analyseperspectief zou deze prijsvoorspelling werkelijkheid kunnen worden. Met name de Solana-crypto heeft 24 groene technische indicatoren en wordt verhandeld boven zijn 100- en 200-daagse EMA’s. Daarom voorzien vooraanstaande marktanalisten dat deze altcoin $176 zal bereiken voordat het tweede kwartaal van 2024 eindigt.

KangaMoon (KANG): Bovenaan de Lijst van Beste Altcoins

Terwijl Ordi en Solana hun ups en downs doormaken, maakt KangaMoon (KANG) indruk met zijn lopende presale. Deze nieuwe altcoin heeft al meer dan 20.000 communityleden en 5.800 KANG-houders aangetrokken. Tot nu toe heeft het ook meer dan $5 miljoen opgehaald en het ligt op schema om $7 miljoen te bereiken voordat april voorbij is.

Kennelijk zijn wereldwijde handelaren geïnteresseerd in KangaMoon, omdat het zich richt op de Play-to-Earn (P2E) gamemarkt, die naar verwachting in 2028 een waarde van $885 miljoen zal bereiken. Het zal dit realiseren door een P2E-game te creëren waarin KANG de belangrijkste in-game valuta zal zijn. Met deze altcoin kun je in-game items kopen, je personages upgraden en toegang krijgen tot uitdagingen voor extra beloningen.

Daarnaast geeft KangaMoon prioriteit aan betrokkenheid van de community door gratis KANG-tokens weg te geven aan zijn meest betrokken gebruikers. Hierdoor hebben talloze leden zich bij dit programma aangesloten. Ze liken, delen en reageren actief op de social media-berichten van KangaMoon om deze altcoin te verdienen vóór de officiële lancering.

KANG kost slechts $0,0196 omdat het zich in fase 5 van de presale bevindt. Degenen die het vroeg hebben gekocht, genieten van een ROI van 290%. Analisten wijzen echter op de verbinding met de P2E-gamemarkt, omdat ze enorme groei voor KANG voorzien. Ze voorspellen een 100x toename voor KANG zodra het in het tweede kwartaal van 2024 op belangrijke Tier-1 beurzen verschijnt, waardoor het een van de belangrijkste altcoins is om in de gaten te houden.

Zal KangaMoon Ordi en Solana Achter Zich Laten?

De lage marktkapitalisatie van KangaMoon van $19,6 miljoen betekent dat het snel Ordi en Solana kan overtreffen in groei. Dit komt omdat KANG minder nieuwe fondsen nodig heeft om zijn prijs te laten stijgen. Als je een potentieel lid van de top altcoins wilt kopen, meld je dan aan voor de presale hieronder en ontvang een bonus van 10%.

Ontdek de Spannende Mogelijkheden van de KangaMoon (KANG) Presale Vandaag!

Website: https://KangaMoon.com/

Join Onze Telegram Community: https://t.me/KangaMoonofficial


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.