Nieuws, Ripple, Trending

Overweegt Ripple (XRP) een grote rebranding?

Ripple lijkt bezig te zijn met een massale rebranding. Zo verwijdert het bedrijf meerdere links naar zijn producten op haar website. Ook wordt het xRapid systeem van Ripple onder een nieuwe naam gepromoot.


Drie producten; xCurrent, xRapid en xVia

Ripple heeft inmiddels links naar drie van haar producten verwijderd van de website. Zo zijn de links naar Ripple’s xCurrent, xRapid en xVia nu verleden tijd. Hiermee wordt er niet meer gelinkt naar Ripple’s berichtensysteem, het systeem om direct XRP over te dragen en een ander betalingssysteem.

Wanneer je naar de oude link voor xRapid gaat, wordt je nu omgelinkt naar On-Demand Liquidity. Het lijkt er hiermee op dat xRapid is omgedoopt tot On-Demand Liquidity, wat er toe lijkt laten lijken dat Ripple bezig is met een rebranding.


Ruzie release 1 miljard XRP

Gisteren maakte het Whale-Alert account op Twitter bekend dat er wederom een enorme XRP-release van de escrow is geweest. Het lijkt erop dat dit een maandelijkse release van de escrow is.

De XRP-community is het echter niet helemaal met deze dump eens. Hierom is er dan ook regelmatig kritiek van deze community op de XRP- escrow. Het gaat zelfs zo ver dat de community een eigen hard fork wil gaan ontwikkelen. Ook zou John McAfee zijn benaderd, om naar alle verwachting de nieuwe hard fork van XRP te promoten.

Of dit hele plan echter doorgaat lijkt onrealistisch. Er zijn nog geen concrete plannen geleverd en ook geen deadlines gesteld.