bitbot
Persbericht

Rally en dip van Luna Classic: Bitbot crypto presale trekt aandacht

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De markt voor crypto heeft de laatste tijd enkele wilde verschuivingen gezien. Bijvoorbeeld Luna Classic, met een verrassende rally en daaropvolgende dip, waarbij de coin momenteel 100% gedaald is ten opzichte van de ATH.

Ondertussen komt de Bitbot crypto presale, die in slechts 13 weken een indrukwekkend bedrag van $2,3 miljoen opbracht, naar voren als een verborgen juweeltje. Het project presenteert zichzelf als een baken van kwaliteit voor investeerders en steelt de schijnwerpers van twijfelachtige projecten en aanverwante figuren als Do Kwon, de oprichter van Luna.

Lees verder en ontdek waarom beleggers reikhalzend uitkijken naar de mogelijkheid om in te stappen voordat BITBOT op de exchanges wordt gelanceerd.

De rally en dip van Luna Classic: Do Kwon maakt laatste opmerkingen tijdens zijn proces

De prijs van Terra Luna Classic (LUNC) daalde toen de wettelijke vertegenwoordigers van Terraform Labs en de oprichter, Do Kwon, hun slotargumenten voorbereidden in een civiele rechtszaak. De SEC heeft het bedrijf en Kwon ervan beschuldigd investeerders te hebben misleid met betrekking tot de stabiliteit van de TerraUSD stablecoin, wat heeft geleid tot beschuldigingen van fraude.

Ondanks de opmerkelijke aanvankelijke winst van 45% binnen een maand, waarbij de tokenprijs $0,000199 bereikte met een aanzienlijke toename van het handelsvolume, werd LUNC geconfronteerd met een teruggang. De afgelopen maand daalde de waarde met 31%, wat leidde tot een opmerkelijke uitverkoop.

Ondanks de trouwe aanhang van Luna Classic hebben de juridische problemen een stempel gedrukt op het vertrouwen van investeerders. In de aanloop naar de Bitcoin halving kijken investeerders naar nieuwe kansen zoals Bitbot, een project dat flinke rendementen zou kunnen laten zien.

Waarom de crypto presale van Bitbot de aandacht van investeerders trekt

De crypto presale van Bitbot presenteert een uniek aanbod onder trading bots op Telegram. Het is ‘s werelds eerste non-custodial oplossing, ontworpen om de veiligheid te maximaliseren door gebruikers volledige controle te geven over privésleutels en hun activa. Dit gaat gepaard met een reeks door AI aangedreven tools die zijn ontworpen om een gelijk speelveld te creëren bij de concurrentie met institutionele beleggers.

Dit positioneert Bitbot als een baken van kwaliteit voor vroege investeerders die op zoek zijn naar substantiële rendementen, aangezien de markt voor trading bots op Telegram net begint te borrelen. Het bedrijf overschrijdt al meer dan $1,2 miljard en heeft een drastische toename van het aantal gebruikers gezien, met meer dan 1,3 miljoen levenslange gebruikers. Dit heeft een cumulatief handelsvolume van meer dan $18 miljard opgeleverd.

Bitbot heeft geleerd van de tekortkomingen op het gebied van cyberbeveiliging van concurrenten, zoals de dip van 99% bij Banana Gun en de hack van Unibot die 0,5 miljoen dollar uit het geld van zijn gebruikers heeft gezogen. Met zijn revolutionaire, non-custodial beveiliging pakt Bitbot het belangrijkste probleem aan dat de acceptatie van de handel in digitale activa op Telegram heeft belemmerd. Het project trekt hiermee de aandacht van investeerders.

Bovendien wordt verwacht dat de AI-tools van Bitbot, ontworpen om complexe handelsbeslissingen te automatiseren, een opmerkelijke betrokkenheid en volume van gebruikers zullen stimuleren, waardoor zowel Bitbot als de markt voor trading bots op Telegram als geheel zullen worden geopend.

Deze dubbele strategie, waarbij geavanceerde beveiliging wordt gecombineerd met intelligente handelsalgoritmen, maakt dit tot de ideale coin om in te investeren; het is een baanbrekend project in een ondergewaardeerde niche waar betrouwbare spelers ontbreken.

De community zal het succes van Bitbot op de lange termijn ondersteunen

Bitbot vereenvoudigt het delen van veelbelovende tokeninzichten met slechts één klik, waardoor de verspreiding van potentieel lucratieve tokens binnen Telegram groepen wordt gestimuleerd. Deze functie is ontworpen om een cultuur van gedeeld succes onder handelaren te bevorderen.

Met Andrew Jacobs als technisch productadviseur is het team achter Bitbot niets minder dan voorbeeldig. Hun betrokkenheid bij de community via blogs en AMA’s – waar elke vraag met duidelijkheid en inzicht wordt beantwoord – is een bewijs van hun toewijding.

Twee mooie aanbiedingen versterken de community verder: een verwijzingsprogramma, waarin je levenslang 15% van de handelskosten van elke doorverwezen Bitbot gebruiker kunt ontvangen, en een inkomstenaandeel voor houders van BITBOT tokens, waarbij tot 50% van de transactiekosten van het platform verdeeld wordt onder gebruikers.

De zorg die is besteed aan het versterken van de community zorgt ervoor dat het BITBOT token een betrouwbare familie van voorstanders heeft om de waarde ervan op de lange termijn te ondersteunen en te vergroten en de broodnodige winsten bij lancering op de exchanges te versterken.

Het traject van BITBOT naar 50x winst is een pad naar crypto rijkdom

Zoals eerder vermeld zijn de trading bot tokens van Telegram snel gestegen van nul naar tien cijfers in marktkapitalisatie, met een handelsvolume van $66 miljoen. Dit ondanks een groot aantal onvolkomenheden. De gigantische sprong voorwaarts van Bitbot op het gebied van beveiliging pakt deze onvolkomenheden direct aan, wat suggereert dat Bitbot het potentieel heeft om trading bots op Telegram naar een industrie te katapulteren die tientallen miljarden waard is.

Het feit dat een marktleidende bot als Banana Gun dit jaar met bijna 300% is toegenomen en tot nu toe meer dan 5 miljoen transacties heeft gefaciliteerd, ondanks zijn veiligheidsproblemen, toont de veerkracht en aanhoudende vraag binnen deze sector aan. De intrede van Bitbot op deze markt, zonder de gebruikelijke kwetsbaarheden, biedt een ongeëvenaard groeipotentieel.

Met de belofte van een 22.70% winst op de prijs van het token voor degenen die vandaag investeren, is het potentieel van Bitbot voor serieuze winst duidelijk. Als concurrenten als Banana Gun en Unibot 80x en 200x kunnen stijgen vanaf hun presale prijzen, heeft BITBOT alles in huis om aanzienlijk meer te doen; 50x is een conservatieve schatting.

De markttiming van Bitbot is ideaal

Met door AI aangedreven tools die het complexe doolhof van crypto handel vereenvoudigen, kon de intrede van Bitbot niet actueler zijn. Het komt op het moment dat de markt voor AI bloeit, met een marktkapitalisatie van meer dan 38 miljard dollar en een groei van meer dan 250% in het eerste kwartaal van 2024.

Bitbot staat klaar om de brug te slaan naar wijdverbreide handel in crypto. Door gebruik te maken van geavanceerde, door AI gestuurde technologie en een aanpak waarbij veiligheid voorop staat, biedt het bezit van het BITBOT token de kans om een vroege deelnemer aan deze revolutie te zijn.

Bezoek de officiële website voor meer informatie en het kopen van BITBOT tokens.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.