kangamoon
Persbericht

Ripple (XRP) en Cardano (ADA) zien trage prijsgroei terwijl handelaren zoeken naar bullish activiteit in KangaMoon (KANG)

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Ripple (XRP) en Cardano hebben de afgelopen week een trage groei doorgemaakt. Als gevolg hiervan zijn bullish beleggers op zoek naar alternatieve investeringen. Een van die investeringen is KangaMoon. KangaMoon heeft gedurende februari aan populariteit gewonnen en heeft onlangs een recordhoogte bereikt. Nu geloven experts dat het een van de best presterende altcoins van 2024 kan worden.

Cardano Benadrukt Prioriteiten voor Maart

Rick McCracken, een prominente bijdrager aan Cardano, heeft onlangs drie prioriteiten benadrukt voor maart. Deze prioriteiten zijn ontworpen om Cardano te helpen profiteren van recente bullish markttrends, terwijl ze het project opzetten voor langdurig succes.

De eerste van deze prioriteiten is het updaten van Cardano pools naar de nieuwste 8.7.3 P2P-versie. Deze release zal helpen een bug in de outbound-governor te patchen, waardoor Cardano zijn beveiligingsmaatregelen kan verbeteren.

De tweede prioriteit die door McCracken is geschetst, is de implementatie van Mithril op het Cardano-netwerk. Dit protocol zal helpen de verdediging van Cardano te verbeteren. Per 8 maart maakt slechts 15% van de ingezette ADA gebruik van dit protocol. Cardano streeft ernaar dit in het volgende kwartaal te verhogen naar 60%.

Ten slotte benadrukt McCracken dat SanchoNet stress-getest moet worden. Dit testnet zal helpen baanbrekende governance-functies voor Cardano te introduceren en zou de prijs van ADA kunnen opdrijven.

Op het moment van schrijven handelde Cardano tegen $0,7358 en was de waarde in de laatste 7 dagen met 7,59% gestegen.

Ondanks media controverse neemt de adoptie van Ripple (XRP) toe

Ripple stond onlangs in de schijnwerpers na beschuldigingen van bot trading. Deze negatieve media-aandacht werd verwacht de activiteit van Ripple (XRP) te doen afnemen, hoewel gegevens van XRP Ledger Explorer suggereren dat de adoptie van Ripple juist is toegenomen.

In maart had Ripple meer dan 5 miljoen actieve accounts. Deze accounts bevatten in totaal 59,8 miljard XRP tokens, wat suggereert dat de vraag naar Ripple (XRP) stijgt. Dit is geweldig nieuws voor investeerders, aangezien het impliceert dat Ripple (XRP) prijsstijgingen in 2024 zou kunnen zien.

Ripple (XRP) wordt momenteel verhandeld tegen $0,6268 en is gerangschikt als de zesde grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie.

KangaMoon (KANG) ziet piek in bullish activiteit

Met het vertragen van de marktgroei kopen veel investeerders KangaMoon om te profiteren van zijn bullish prestaties. KangaMoon heeft onlangs een prijsstijging ervaren na in weken meer dan $1.000.000 te hebben bereikt, en staat op het punt om binnen enkele dagen $1,5 miljoen te bereiken. Nu in fase 3 van zijn voorverkoop, zijn investeerders bullish over het potentieel van het project.

KangaMoon maakt golven in de DeFi-ruimte met zijn social-fi functies. Duizenden investeerders hebben geïnvesteerd in het project om deel uit te maken van een bloeiende DeFi-gemeenschap. Als onderdeel van deze gemeenschap zullen investeerders $KANG beloningen verdienen voor hun sociale interacties.

Het project zal ook een P2E-spel presenteren, en investeerders zullen $KANG beloningen kunnen verdienen tijdens de voorverkoop door te helpen met de promotie van KangaMoon.

KangaMoon tokens worden momenteel verkocht voor $0,01125 tijdens fase drie van de voorverkoop. Tijdens deze fase kunnen investeerders een koopbonus van 10% verdienen op hun bestelling en nog steeds aanzienlijke rendementen behalen. Experts speculeren dat $KANG tokens met 320% zullen stijgen tegen het einde van de voorverkoop, gevolgd door een extra stijging zodra $KANG wordt genoteerd op grote beurzen.

Is KangaMoon de volgende moonshot?

KangaMoon trotseert markttrends met zijn bullish activiteit. Nu het al een sterk momentum heeft opgebouwd, voorspellen experts dat KangaMoon snel uitverkocht kan zijn tijdens de derde fase van zijn voorverkoop. Dit zou KangaMoon positioneren voor langdurig succes, waarbij vroege investeerders aanzienlijke rendementen kunnen behalen.

Ontdek de Spannende Kansen van de KangaMoon (KANG) Voorverkoop Vandaag!

Website: https://Kangamoon.com/

Join De Telegram Community: https://t.me/Kangamoonofficial


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.