Persbericht

Rotharium: een voucher voor iedereen

De Oostenrijkse cryptomunt Rotharium geniet groot succes en is hard op weg om een grote naam te maken in de crypto wereld. De reden hiervoor is de steeds toenemende acceptatie van het token als voucher door internationale bedrijven. 

Tomislav Matić richtte in 2017 het bedrijf Crypto Future op, dat na korte tijd een van de weinige Oostenrijkse bedrijven werd die met succes een ICO – Initial Coin Offering – heeft uitgevoerd. Bij de ICO werd de cryptomunt Rotharium uitgegeven, die al wordt verhandeld op de crypto beurzen Bittrex Global, Stex en Uniswap.

Om Rotharium toegankelijk te maken voor een breed publiek, hebben de bedrijven Crypto Future en Kurant GmbH hun krachten gebundeld om geweldige innovaties voor de crypto markt te creëren: Naast Bitcoins en Co. is de Oostenrijkse cryptomunt Rotharium nu ook beschikbaar op de Bitcoin-automaten van het bedrijf Kurant.

Omdat steeds meer klanten de gekochte Rotharium tokens (Rotharium is wettelijk gedefinieerd als een tegoedbon) willen gebruiken als tegoedbon voor verschillende goederen en diensten, zijn steeds meer binnenlandse maar ook internationale bedrijven bereid om Rotharium als tegoedbon te accepteren. Het nieuwste bedrijf op de acceptatie lijst is morphs media studio.


Morphs media studio – reclamebureau

De onlangs afgesloten samenwerking tussen Crypto Future GmbH en het reclamebureau morphs media studio bevestigt dat Rotharium in alle sectoren kan worden gebruikt. Het succesvolle contentmarketingbureau uit Wenen werkt al samen met bekende namen als de Universiteit van Wenen, de Kamer van Arbeid, Wien Energie, Volkshilfe etc. Vanaf nu stelt het zijn klanten ook in staat om voor hun diensten te betalen in de Oostenrijkse cryptomunt Rotharium.

“Met deze stap willen we onze klanten laten zien dat we hen niet alleen unieke oplossingen kunnen bieden voor hun branding en content creatie, maar ook voor het hele bedrijfsproces. Als bedrijf dat zich hand in hand ontwikkelt met digitale technologieën, is de introductie van cryptovaluta als betaalmiddel vanzelfsprekend”, zegt Michael Hillebrand, manager van het bureau. Ook Kevin Pabst, creatief directeur van het bureau, kijkt uit naar deze samenwerking: “Iedereen heeft het over cryptocurrencies en ze zijn mainstream geworden. Ik ben blij dat we deze samenwerking aangaan met een Oostenrijkse token.”


Bloomenko – Internationaal bloemenbezorgplatform

Het bloemenbezorgplatform Bloomenko, dat gespecialiseerd is in internationale bloemenbezorging, heeft de voordelen van cryptovaluta ingezien en evalueert intensief een samenwerking met Rotharium.

“Cryptocurrencies zijn ons heden en onze realiteit. Hierdoor is het een logische zakelijke zet om ze ook in de nabije toekomst te blijven gebruiken. In Rotharium hebben we een transparante en stabiele partner in de crypto wereld gevonden”, aldus de oprichter van het platform, Dejan Sudar.


Exclusief tijdschrift – Uitgeverij

Crypto Future GmbH E-Mail: press@cryptofuture.com DC Tower, Donau City Strasse 7, 1220 Wien Tel: +43 (0)1 376 50 50

De uitgever van Exclusive Magazine in Slowakije heeft besloten om Rotharium te accepteren als een waardebon. Als u nu een advertentie in het tijdschrift wilt boeken, kunt u dat doen met Rotharium.

“Dit jaar hadden we een succesvolle samenwerking met het bedrijf Crypto Future, wiens CEO Tomislav Matic ons introduceerde in de geheimen van de wereld van cryptovaluta. Op basis van deze ervaring hebben we besloten om de Rotharium cryptocurrency te accepteren. Ik geloof dat we de eerste uitgever in Slowakije zijn die betalingen met cryptocurrency accepteert, František Olah, uitgever van EXclusive magazine.


Aura Delikatessen OG – Kruidenierswaren

Aura Delikatessen OG was het eerste bedrijf in Oostenrijk dat Rotharium accepteerde in stationaire winkels.  Aura Delikatessen zet nu een volgende stap in de acceptatie van cryptovaluta en integreert Rotharium als betaalmiddel in de eigen webshop voor Aura-producten.


Rotharium beschikbaar op meer dan 100 Bitcoin-automaten

Rotharium is onlangs als eerste token uit Oostenrijk beschikbaar gekomen op meer dan 100 Bitcoin-ATM’s van Kurant. Dit is een mijlpaal voor Rotharium, maar ook voor de hele Oostenrijkse cryptomarkt. Om deze reden heeft de CEO van Rotharium iets speciaals bedacht voor de potentiële kopers: “Wij dekken de transactiekosten voor onze klanten tot 31 januari 2022! Met dit nieuwe verkoopkanaal stellen we onze klanten in staat om Rotharium in heel Oostenrijk op een nog veiligere en eenvoudigere manier te kopen”, zegt Matić, CEO Rotharium.Voor meer informatie over het spannende project van Rotharium, kunt u terecht op: https://rotharium.io/

Contact:

Tomislav Matić, CEO & Co-Founder

Tel.: + 43 1 376 50 50

press@cryptofuture.com