Persbericht

SafeBLAST: Sneller dan een raket!

SafeBLAST (BLAST) is een MultiChain-token, dat beschikbaar is als zowel BEP20- als ERC20-token. SafeBLAST werkt door een vergoeding van 10% te nemen op elke transactie. Dit is verdeeld in twee delen REWARDS en LIQUIDITY. De REWARDS is een transactiekost van 5%, die wordt gedescriptut aan elke wallet die SafeBLAST op een procentuele basis bevat. Hoe meer SafeBLAST u bezit, hoe meer beloningen u ontvangt. De “DEAD” (Burn) wallet, krijgt het meeste percentage om te branden. Het tweede deel is LP GENERATION, dat vaak Liquidity wordt genoemd . Dit deel krijgt 5% transactiekosten en wordt teruggestort in de PancakeSwap liquiditeitspool, die ook VERGRENDELD is.


SafeBLAST-protocol

SafeBlast maakt gebruik van drie eenvoudig te begrijpen functies: Herdistributie, LP acquisitie en Burn. Elke transactie wordt belast met een vergoeding van 10%, die op twee manieren wordt gesplitst. De 5% vergoeding wordt verdeeld onder alle wallet houders op de chain en de andere 5% fee wordt 50/50 verdeeld. De helft daarvan wordt via het contract verkocht aan BNB, terwijl de andere helft wordt verkocht aan de SafeBlast-tokens. De BNB – en BLAST-tokens worden automatisch gecombineerd en toegevoegd als liquiditeitspaar op PancakeSwap, die automatisch wordt vergrendeld voor de veiligheid en levensduur van het product.


SafeBLAST Visie van de toekomst

SafeBLAST is van plan om samen te werken met verschillende Blockchain-bedrijven en financiële instellingen om het te helpen zijn doel te bereiken om van het token een wereldwijd erkend token te maken.

Om het token een zo breed mogelijke dekking te geven, heeft het team plannen afgerond om een marketingstrategie voor sociale media te volgen. Door gebruik te maken van de power van sociale media, hoopt SafeBLAST het token naar zijn doelgroep overal ter wereld te brengen.

Het token werd naar verluidt gelanceerd op 1 mei 2021 zonder enige ICO of een voorverkoop. SafeBLAST (BLAST) wordt momenteel vermeld op: ProBit, DigiFinex, HotBit, PancakeSwap en vele andere gerenommeerde Cryptocurrency-uitwisselingen. SafeBLAST wordt ook gevolgd op Coinmarketcap, Coingecko, Nomics en meer.

Het SafeBLAST-team is van plan zich bezig te houden met influencer marketing en andere marketingcampagne methoden voor een betere algehele promotie van het token. Volgens de roadmap van de website omvat fase-3 het maken van de SafeBLAST mobielewallet , BLAST NFT, BLASTswap en integratie om SafeBLAST-token te kopen met VISA en Mastercard.

Het team achter het token gelooft dat SafeBLAST het token van de toekomst is en met een afgezworen contract kunnen er nooit meer tokens worden geslagen of gemaakt. Een openbare audit is ook beschikbaar op de website.


Wat zijn de voordelen van SafeBLAST?

Als u op zoek bent naar cryptocurrencies, overweeg dan om Safe Blast crypto-tokens te kopen die zowel veilig als winstgevend zijn. Bitcoin is de valuta van de toekomst en je hebt een kans om een stap vooruit te zetten. Je kunt er een investering van maken. Laten we eens kijken hoe je kunnen investeren in cryptocurrencies.

1. Koop digitale valuta

Het is beschikbaar voor de handel en u kunt de valuta gemakkelijk kopen voor persoonlijk gebruik. En u kunt investeren in de cryptocurrency om in de toekomst een enorm rendement te behalen. Er zijn veel beleggers vriendelijke bedrijven ontstaan die een goede keuze bieden in beleggingsopties. Het zal zijn als aandelenbelegging die u na een bepaalde tijd kunt omzetten in winst.

2. Verhoog je geld

Wanneer u digitale valuta gebruikt, bespaart u uw geld omdat u geen commissie of belastingen hoeft te geven die uw winst kunnen verminderen. Neem bijvoorbeeld Safe Blast crypto tokens die op een veilige manier meer voordelen bieden. Er wordt geen inhouding op uw bedrag geplaatst en u krijgt een leeuwendeel van de winst.

3. Winst is gegarandeerd

Digitale valuta is de toekomst van valuta. Het zal in de toekomst zeker toenemen. Bedrijven zijn al begonnen met het accepteren van de digitale valuta. Het is een goed teken voor beleggers. U kunt er zeker van zijn dat uw geld zal groeien en u voldoende winst zal opleveren. Maar hetzelfde kan niet gezegd worden van reguliere investeringen.

4. Uw geld is veilig

Met Safe Blast crypto tokens kunt u gemoedsrust hebben. Er is niets om je zorgen over deze tokens te maken, omdat ze in veilige handen zijn. Uw valuta zal van u zijn. Niemand zou in staat zijn om zijn handen op uw winst te leggen. Ook heb je de vrijheid om het geld te gebruiken zoals je wilt. Maar hetzelfde kan niet gezegd worden van andere investeringen.

5. Vrijheid om digitale valuta te gebruiken

Cryptocurrency is het toekomstige geld. De wereld verandert snel zijn valuta en dat blijkt uit de enorme populariteit van digital money. Door te investeren in digitale valuta, krijgt u meer vrijheid om rond te winkelen. De wereld gebruikt cryptocurrency waarna u uw valuta niet hoeft te wijzigen om te winkelen.

6. Eenvoudiger investeren

Met Safe Blast crypto-tokens hoeft u zich geen zorgen te maken over investeringsprocedures. Het is gemakkelijk. U hoeft alleen uw interesse in de valuta te tonen en uw provider het fonds te laten regelen. Het is gemakkelijk en je kunt het online doen. De geldoverdracht zal niet veel tijd in beslag nemen om te voltooien. Ook kunt u uw investering en winst op uw computer controleren.

Als u serieus bent over het investeren in cryptocurrency, moet u overwegen tokens te kopen en kunt u tokens op een probleemloze en betaalbare manier op uw computer kopen.  

Ga voor meer informatie over het spannende project van SafeBLAST naar: https://safeblastcrypto.com/