Uwerx_presale_freelance
Persbericht

SEC-rechtszaak tegen Binance veroorzaakt 15% daling van Pepe (PEPE)

De rechtszaak van de SEC tegen Binance – een toonaangevende wereldwijde cryptocurrency-exchange – heeft een aanzienlijke impact gehad op de cryptomarkt.

Als gevolg hiervan was Pepe (PEPE), de populaire meme-munt, getuige van een aanzienlijke prijsdaling van 15%. Deze neergang heeft echter geleid tot meer nieuwsgierigheid en interesse bij investeerders, met name in de Uwerx-voorverkoop.

In dit artikel gaan we dieper in op de prijsvoorspelling voor Pepe (PEPE) en onderzoeken we het potentieel van Uwerx als baanbrekende investeringsmogelijkheid.

Pepe (PEPE) wordt geconfronteerd met een daling van 15% te midden van de beschuldigingen van SEC tegen Binance

Pepe (PEPE) verscheen in april 2023 in de crypto-scene, boeide gebruikers met zijn vermakelijke concept en klom snel in de gelederen om een van de top 50 verhandelde cryptocurrencies te worden. Gepositioneerd als een token voor puur amusement, vermeldt de officiële website van Pepe (PEPE) expliciet dat het geen intrinsieke waarde heeft.

De recente waardedaling van Pepe (PEPE) kan echter worden toegeschreven aan de rechtszaak van de Securities and Exchange Commission (SEC) tegen Binance en zijn CEO Changpeng “CZ” Zhao, die een schaduw over de markt wierp.

Vanaf nu handelt Pepe (PEPE) tegen $0,000001, een stijging van 15,57% in de afgelopen 24 uur. Met een 24-uurs handelsvolume van $265.564.468, heeft het de #83e positie op CoinMarketCap, met een live marktkapitalisatie van $470.624.414.

Vooruitkijkend verwachten branche-experts een positief traject voor Pepe (PEPE), waarbij ze een prijsstijging voorspellen tot $0,00000276 in het tweede kwartaal van 2024. Deze optimistische projectie komt voort uit de toegenomen acceptatie van meme-munten.

Uwerx (WERX) brengt een revolutie teweeg in het freelanceplatform met lage kosten en opwindende mogelijkheden

Uwerx is op een missie om de freelance-industrie te transformeren en zijn visie wordt steeds duidelijker naarmate het vordert. Met een betrokken community, robuuste waarborgen en voortdurende vooruitgang biedt Uwerx freelancers en klanten een geavanceerde ervaring die hun succes vergroot.

Wat Uwerx onderscheidt, zijn de aanzienlijk lagere platformtransactiekosten van slechts 1%, waardoor freelancers en klanten een kosteneffectief alternatief krijgen voor industriereuzen zoals Upwork en Fiverr.

Bovendien zal Uwerx de markt herdefiniëren met de aanstaande Test Airdrop, waarbij deelnemers een voorproefje krijgen van het potentieel van het platform. Aangezien de voorverkoop op 31 juli wordt afgesloten, verzekert Uwerx symbolische liquiditeit voor een indrukwekkende periode van 25 jaar, waarmee het zijn inzet voor stabiliteit op de lange termijn en het vertrouwen van investeerders aantoont.

Spannende kansen wachten investeerders in Fase 5-voorverkoop van Uwerx, waar WERX-tokens beschikbaar zijn voor een verleidelijke $0,05245 per stuk, vergezeld van een genereuze bonus van 15% op elke aankoop en een prijsverhoging van $0,06294.

Om de betrokkenheid te vergroten, introduceert Uwerx de innovatieve Uwerx Vault, waarmee gebruikers hun WERX-tokens veilig kunnen opslaan en kunnen genieten van beloningen op basis van platformvariabelen. Bovendien zullen de contracten van Uwerx worden opgezegd zodra ze klaar zijn voor gecentraliseerde uitwisselingen, waardoor de toegang tot een bredere gebruikersbasis wordt gestroomlijnd en de belastingen worden verlaagd.

Uwerx’ toewijding aan transparantie en geloofwaardigheid komt tot uiting in succesvolle audits door vertrouwde entiteiten zoals SolidProof en InterFi Network. Het platform heeft al noteringen op CoinSniper behaald, met Uniswap op 1 augustus in het verschiet. Deze vermeldingen vergroten het bereik van Uwerx en bevorderen een bredere acceptatie en handelsmogelijkheden.

Uwerx (WERX) onthult Alpha Platform en nodigt gebruikersfeedback uit

Het platform viert een indrukwekkende mijlpaal, met meer dan 8.200 aanmeldingen, terwijl de aanwezigheid op sociale media in een stroomversnelling komt met meer dan 2.090 Twitter-volgers en 2.091 Telegram-leden. Uwerx presenteert met trots de Alpha-versie van zijn platform en biedt gebruikers een glimp van de eerste functies en functionaliteit.

Deze opwindende release is nog maar het begin. Uwerx is van plan om over te stappen van het Alpha-platform naar de langverwachte Beta-fase, wat aanzienlijke verbeteringen en verfijningen met zich meebrengt om de gebruikerservaring te verbeteren.

Om gebruikers op de hoogte te houden, biedt Uwerx een uitgebreide update in PDF-formaat. De release van tien pagina’s behandelt essentiële aspecten zoals aanmelden, inloggen, het creëren van banen, het vinden van talent en meer. Dit uitgebreide document zorgt ervoor dat gebruikers een duidelijk beeld hebben van de mogelijkheden van het platform.

Bovendien waardeert Uwerx de input van gebruikers en nodigt het actief feedback uit om zijn ontwikkeling en groei vorm te geven. Gebruikers hebben de mogelijkheid om hun gedachten en ideeën te delen door contact op te nemen met Uwerx via feedback@uwerx.network. Blijf op de hoogte voor verdere aankondigingen deze week terwijl Uwerx blijft evolueren.

Uwerx (WERX) toont transparantie en groei van projecten

Uwerx handhaaft het vertrouwen van de community door de vergrendeling van teamtokens voor 9 maanden te plannen. Dit besluit sluit aan bij de wensen van de community en bevordert een gevoel van transparantie en verantwoording.

Na de voorverkoop introduceert Uwerx een wachtperiode van 6 weken voor tokenhouders, waardoor een geleidelijke verdeling van toewijzingen wordt gegarandeerd. Deze aanpak bevordert de stabiliteit en draagt bij aan een gezond ecosysteem.

Met het oog op de toekomst stelt Uwerx ambitieuze doelen voor zijn WERX-tokens. Het platform streeft ernaar $0,87 per token te bereiken in Q3-Q4 2023, gevolgd door een indrukwekkende stijging naar $2,01 in Q1-Q2 2024.

Deze projecties wekken enthousiasme bij investeerders en onderstrepen het potentiële groeitraject van Uwerx in de markt.

Om deel uit te maken van het succesverhaal van Uwerx, klikt u op de onderstaande links om uw 15% bonus te krijgen op elke tokenaankoop:

Voorverkoop: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network/